فانوسی جون باید بین هر پستت 30 ثانیه فاصله باشه. وگرنه یه پست حساب میشه عزیزمع!!!بالاخره پیداش کردمبا یه پست دیگه به صورت میکس نمایش داده میشهراوی جون پس اون عصای حضرت موسی که میخواستی بیاری چی شد؟پیدا نکردی؟!
ســــــــــــــــــــــــــــلام ایلین جونم. خوبی عزیزدلم؟؟؟؟؟؟؟؟
چخبر ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام فانوسی جونم. خوبی؟؟؟؟ بهتر شدی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟ از فردا میخواام گزارش بدم روزانه. چون این دو روز خیلی افت کردم....
امروزم تقریبا چیزی نخوندم.............:sadsmiley:
ای وااااااااای همینو دانلود کن عزیزم(واسه من ۳ روز طول کشید تا درست شد)
فقط شکلش خوشگله.....طعمشو شاید خوشت نیاد ........چون درهمه...........:riz304:
الان که بیکاری بیا اینجا به جای منم بیام.......چون هر موقع میام وجدان درد میگیرم ................................مرسی پرند جونم هیچ کاری نمیکنم بیکار بیکارم جز اینکه دم به ساعت اینجام:rolleyessmileyanim:
سلام فانوسی جونم. خوبی؟؟؟؟ بهتر شدی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟ از فردا میخواام گزارش بدم روزانه. چون این دو روز خیلی افت کردم....
امروزم تقریبا چیزی نخوندم.............:sadsmiley:
الان که بیکاری بیا اینجا به جای منم بیام.......چون هر موقع میام وجدان درد میگیرم ................................
شکلشه خیلی خوشگله
به هر حال درستش میکنم
بعله رو شما میگی از من میپرسی عروسیه؟
اره درست کن..........
من که همه ی عقده های محتاط بودنو جبران کردم سر این.........:25r30wi:
رفتار جرات مندانه پیش گرفتم طبق سلیقه ی خودم درستش کردم...............
عکسشو برای ما هم بزار........
راستی اگه بریزی تو شربت خوری خیلی خوشگل میشه... من یادم رفت یه مقدارشو نگه دارم واسه اینکار. واسه مهمونی جدا بریزی بهتره................
:thanks:آره پرند جون گزارش بده منم هر روز میام گزارشاتو میخونم و نظر کارشناسیم رو اعلام میکنم
خدارو شکر حال خوب شده عزیزم..................:4d564ad6::4d564ad6:ممنون پرند جونم
آره الحمدلله خیلی بهترم
حتما گزارش بده چون باعث میشه بیشتر درس بخونی...
انشالله موفق باشی دوست با سلیقه ی من...
:25r30wi:
:25r30wi::25r30wi: از دست تو آیلین جونم
خیلی باحال بود!
چرا وجدان درد؟؟؟؟؟؟
حتما درستش که کردم عکسشو میزارم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
فانوسی خانووووووووم
شما قرار نبود یه چیزی به من یاد بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون باید بخونم.
امروز داداشم کنکور داشت بعد امتحانش میگفت کاش بیشتر میخوندم می ترسه دانشگاه دلخواهشو نیاره.........
میخواااام هیچ ای کاشی برای خودم باقی نزارم...............
هر وقت که وقت کردی یادم میدی گلم:bunnyearsmiley:چرا عزیزم....یادم نرفته....هر روز دارم به خودم میگم یادت بشه که تایپش کنی
منتها تا حالا وقت نشده....معذرت میخوام واقعا:riz513:
فانوسی عزیزم و ایلین جونم شبتون خوش.....:smiliess (10)::smiliess (10):
خوابای رنگی ببینین.........:rose:.....