aylinn
New member
فانوسی عزیزم و ایلین جونم شبتون خوش.....:smiliess (10)::smiliess (10):
خوابای رنگی ببینین.........:rose:.....
شب بخیر پرند جون
فانوسی عزیزم و ایلین جونم شبتون خوش.....:smiliess (10)::smiliess (10):
خوابای رنگی ببینین.........:rose:.....
آیلین جونم منم برم با اجازتون
شب خوبی داشته باشی پر از ستاره....
ممنون پرند جونم که به فکرمون بودی:thanks::thanks::thanks:
- - - Updated - - -
سلام آیناز جونم
سلام آیلین جونم
خوبید؟
این 4 ساعتو خواب بودم من!
سلام فانوسی جون
سلام پرند جون
سلام آیناز جون
اومدم به همه سلااااام بگم دیدم همه خداحافظی کردن . سلاااااااااام و بعد خداحافظ
سلام ایلین جونم... :heart:
سلام آیلین جونم
خوبی؟
آغااااااااااااا من یه پست زدم و اول از همه به آیلین و آیناز سلام دادم...حالا هرچی نگاه میکنم نیست!!مسئولین بخش رسیدگی کنند لطفا!
سلام آیناز جونم
بهتری؟
- - - Updated - - -
خوبم دوستم. از بعداظهر که گذشت سرحال تر شدم. گاهی اینطور میشم. نمیدونم چه سریه که همیشه هم اگر این حالت بیاد سراغم از ساعت 4 تا 6 یا 7 غروبه. بعد از اون دیگه حالم بهتر میشه. نمیودنم واقعا واسم جالبه بدونم چرا.
سلام 123 جونم
خوبی عزیزم
دیگه چیزی تا اعلام نتایج نمونده دعا میکنم که قبول شی اگر هم که نشد با قدرت تمام و با انگیزه کامل میشینی میخونی.
تنبلی رم که دیگه نگو برای بعد کنکور هزارتا برنامه داشتم ولی دیریغ ...:smiliess (2):
من هم از این موضوع دقیقا اطلاعی ندارم که به چه نحو هست ولی تو همین سایت موقع انتخاب رشته در مورد همین موضوع بحث شده بود که خیلیا نوشته بودن که ترتیب انتخابا نقشی نداره و همه چی بر اساس نمره هستش.
ای بابا شما هم که داری موهااااااات رو می کنی:5:بچه ها خیلی حوصله ام سر رفته :smiliess (2):
ای جانم. اره یه جورایی . ای شیطون از کجا فهمیدی برم بیرون حالم خوب میشه ؟
نه فدات شم ربطی نداره...از رتبه ی 1 تا n بررسی میشن....ولی بالطبع اولویت با رتبه های برتر هست...(مثلا سیما رتبه اش 40 شده و زنجان ششمین اولویتشه....مینا رتبه اش 70 شده و زنجان اولین اولویتشه...خب احتمالا سیما زنجان رو میاره و مینا نمیاره...مثال عرض میکنم...ممکنه تا برسند به رتبه ی 70 همه ی ظرفیتها پر بشه دیگه)
راووی جونم فانوسی عزیزم و ایلین جونم دلم نیومد بدون شما و البته بقیه دوستای گلم لب بزنم برای شما هم اوردم..........
مشاهده فایلپیوست 3104
راووی جون پایش آلوورا ، شیر، ورق ژلاتین و شیر عسلیه........با بستنی خیلی شیرین میشه ولی با شیر میشه شیرینیشو تنظیم کرد.
اگـــر عقــیده مخــالف ، شــما را عصـــبانی مـــی کند ؛ نشـــان آن اســـت که ناخـــود آگاه مــی دانید دلیــــل مناســـبی بــرای دفـــاع از آنـــچه فکـــر مــی کنیـــد ، نـــدارید!
برتراند راسل
سلام عزیزم.. پس شب چطور میخوابی وقتی تو این ساعت خوابیدی...؟
چه جالب...الان مشابه همین مضمون سخنانی از امام علی (ع) یادم افتاد
تو جنگ صفین وقتی یاران حضرت علی (ع) به دشمن ناسزا میدادند ایشان مانع شدند و فرمودند:" کسی ناسزا میدهد که حرف حساب ندارد شما که حرف حساب دارید پس با عقل و منطق سخن خود را بیان کنید." و وقتی یارانشون در جواب گفتند اینها دشمنان اسلام هستند باز فرمودند:" که حتی در برابر دشمن باید تقوای الهی و انصاف را رعایت کنید و به حق سخن بگویید"...(تا جایی که تونستم عین جمله هارو نوشتم...)
واااااااااااااااااااای چه کردی پرند جونم:shocked:راووی جونم فانوسی عزیزم و ایلین جونم دلم نیومد بدون شما و البته بقیه دوستای گلم لب بزنم برای شما هم اوردم..........
مشاهده فایلپیوست 3104
راووی جون پایش آلوورا ، شیر، ورق ژلاتین و شیر عسلیه........با بستنی خیلی شیرین میشه ولی با شیر میشه شیرینیشو تنظیم کرد.