سلام دوستای گلم خوبین؟
ازکتاب بالینی کرامربیشترسوال میادیامرضی؟بایدبیشترروی کدوم تسلط داشته باشم؟
سوال بعدی:ازفیزیولوژیک کالات بیشترسوال میادیافصل36کاپلان؟
مرررسی
وااااااااااااای چقدر حیف شد کاش میموندیمو میخوردیم
:smiliess (8)::applause:
آفرین پرند جونم....چقدر هم خوشمزه به نظر میاد...منم میخوااااااااااااااااااااااااااااااام !!
وووووووووووووووووووووووو
باباااااااااااااا کدبانوووووووووووو:applause:
بابا این کاره, بابا سرآشپزززززز :thanks:
دلمونو آب کردی که پرنننننننننند
من زیاد اهل ژله نیستم کرم کارامل بیشتر دوس دارم
اما اینو دیدم دلم ضعف رفت, پایه اش چیه؟ بستنیه؟ یعنی ژله ها رو ریختی تو بستنی؟
بستنیش رو هم خودت درس کردی؟؟؟
چقد زحمت کشیدی عزیزم, چند نوع ژله ... خوش به حال هرکی اونجا بوده و خورده

آیناز جون بهتر شدی؟:riz304:
ایناز جوونم سلاااام....
نبینم ناراحت باشیا. ناراحت باشی منم ناراحت میشم.............ببین:sadsmiley:
امیدوارم حالت بهتر شده باشه دوست خوبم........40):
وای مرسیییییییی ایلین مهربون از گلهات.... خیلی بهتر شدم. از بعداظهر که گذشت احساس بهتری دارم... یکم خودمو با کتاب و دیدن انیمشن سرگرم کردم... مرسی عزیزم که به یادم بودی:heart::riz304:
راووی جونم فانوسی عزیزم و ایلین جونم دلم نیومد بدون شما و البته بقیه دوستای گلم لب بزنم برای شما هم اوردم..........
مشاهده فایلپیوست 3104
راووی جون پایش آلوورا ، شیر، ورق ژلاتین و شیر عسلیه........با بستنی خیلی شیرین میشه ولی با شیر میشه شیرینیشو تنظیم کرد.
جوابو گرفتی؟
راووی جونم فانوسی عزیزم و ایلین جونم دلم نیومد بدون شما و البته بقیه دوستای گلم لب بزنم برای شما هم اوردم..........
مشاهده فایلپیوست 3104
راووی جون پایش آلوورا ، شیر، ورق ژلاتین و شیر عسلیه........با بستنی خیلی شیرین میشه ولی با شیر میشه شیرینیشو تنظیم کرد.
ای وااااااااای همینو دانلود کن عزیزم(واسه من ۳ روز طول کشید تا درست شد)پرند خدا بگم چیکارت کنه خیلی هوس کردم حتما باید فردا درست کنم.
اگـــر عقــیده مخــالف ، شــما را عصـــبانی مـــی کند ؛ نشـــان آن اســـت که ناخـــود آگاه مــی دانید دلیــــل مناســـبی بــرای دفـــاع از آنـــچه فکـــر مــی کنیـــد ، نـــدارید!
برتراند راسل
ای وااااااااای همین دانلود کن عزیزم(واسه من ۳ روز طول کشید تا درست شد)فقط شکلش خوشگله.....طعمشو شاید خوشت نیاد ........چون درهمه...........
سلام فانوسی جون
سلام پرند جون
سلام آیناز جون
وای سلام پرند جونم
خوبی؟
الان دیدم آنلاینی
درسها خوب پیش میره؟
ســــــــــــــــــــــــــــلام ایلین جونم. خوبی عزیزدلم؟؟؟؟؟؟؟؟سلام فانوسی جون
سلام پرند جون
سلام آیناز جون