زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
:
نکات جالبی از کتاب "چگونه خوکاوی کنیم" که اعمال دینی و اعتقادی ما رو به شکل جالبی تایید می کنه:

یکی از کفاره های احساس گناه قربانی کردن است. این دیدگاه قدیمی از لحاظ روانشناختی با معناست. شما نباید به خاطر غرور یا شرم جلوی گریستن خود را بگیرید. شما با گریستن در مورد مصائب سد واپس رانی ها را شل می کنید و فرصتی فراهم می آورید تا ایگوی تان به بررسی دقیق نیمه هشیارتان بپردازد.

احساس گناهکار بودن هیچ ربطی به صدماتی که به دیگران وارد می آید ندارد. احساس گناه غالبا در اعماق نیمه هشیار تولید می شود, و دلائلی دارد که برای هشیار نامعلوم است.
وجدان گنهکار هرگز معرف گناه حقوقی نیست.

در مورد احساس گناه آشکار باید براهین محکمی بیاورید که رفتارهای تان را اصلاح کرده اید. اگر شخصی را که هنوز زنده است رنجانده اید غرور را کنار بگذارید و با آن شخص رابطه برقرار کنید و سعی کنید دل او را به دست آورید.
اما گاهی هیچ تخلف مشهودی نکرده اید ولی دچار احساس گناه می شوید. دلائل چنین احساس گناهی خیالی است, اما آنها در دنیای روانی شما کاملا معتبرند و باید کفاره شان را بدهید. گاهی شوقی عمیق بالاخره شمارا به این کفاره ی نمادین رهنمون می سازد و تا این صدقه پنهانی را ندهید نمی توانید شاد و متعادل شوید. پس از دادن این پول گویی عقده ی احساس گناه شما خود به خود خنثی می شود, هر وقت که این گناه قدیمی سرباز می کند شما هم با پول کفاره ی آن را می دهید, این دو فکر به قدری پیوند نزدیکی باهم دارند که نمی توانید به یکی از آن دو فکر کنید.
روانکاوی فروید از پرداختن به اعمال نمادین خصوصا اعمالی چون کفاره و مانند آن حذر کرده است. اکر روانکاوان می گویند شناساندن عقده ی نیمه هشیار احساس گناه کافی است و معتقدند وقتی این عقده هشیار شود اثرات مضر خود را از دست خواهد داد. من برخلاف این نظریه می خواهم گامی به جلو نهم: پس از آنکه منبع پنهانی گناه خود را کشف کردید سعی کنید بطور بسیار هشیارانه و از طریق صدقه دادن تاثیر تخلف اصلی را خنثی سازید. من از شما می خواهم این دو موضوع روانی را به یک موضوع خنثی تبدیل نمایید. خواهید دید که پس از کوتاه کردن چرخه ی انرژی این عقده و رها ساختن این انرژی, به راحتی می توانید کل عقده را فراموش کنید.
چه نوع کفاره ای باید بدهید؟
بهترین راه برای تعیین نوع کفاره بررسی منظم خیالپردازی تان و وضعیتی است که عقده ی احساس گناه شما را تولید کرده است. به گذشته فکر کنید. خواهید دید که جایی مجبور بوده اید بین دو راه مغایر یکی را انتخاب کنید.
حالا می توانید عملی برخلاف قبل انجام دهید.
من مطمئن هستم که از حفظ خواندن گوشه هایی از کتاب جامعه ی سلیمان برای شما مفید خواهد بود. یا چرا چند رباعی از عمر خیام را حفظ نمی کنید و هرگاه که احساس گناهتان سرباز می کند آن را برای خود زمزمه نمی کنید؟ می توانید شمعی روشن کنید, یا حتی از کوهی بالا بروید. پیاده رفتن به سر کار هم ایده ی خوبی است؛ این کار گرچه پرزحمت است اما خوشایند بوده و باعث می شود مشاهدات و افکاری داشته باشید که معمولا در حین رانندگی یا سوار شدن بر قطار مترو به ذهنتان نمی رسد.
در نظر برخی انسانها هر نوع تغییری در عادات آنها نوعی تنبیه است, برای عده ای نیز بازگشت به محله های قدیمی آنان این چنین است. کدام یک از تاوان های خودخواسته ی شما متناسب با وضعیت روانی - اقتصادی شما هستند؟

راوی جونم عالی بود
دستت درد نکنه :thanks:
اگه ممکنه...اگه وقت کردی بازم بنویس...دوست دارم باهمدیگه خودکاوی رو ادامه بدیم:smilies-azardl (113:

fanoosi

New member
:25r30wi: :25r30wi:

منم فقط چند نکته را خدمت خانم مدیر عرض کنم:
خانم مدیر وقتی شما نیودید مصفا خان هم جیم شده بود

خانم مدیر در نتیجه ,نتیجه می گیریم:
خبری از تذکر نبوده است
خبری از مشق نوشتن نبوده است
و همه اینها برای خود شیرینی بوده است

خانم مدیر!! اجازه!! من دو تا سوال دارم!!
اولی.جریمه افراد خود شیرین چه می باشد؟!
دومی. "بیبین کارادا" به چه معناست؟؟!!!

آغاااااااااا این سوال آخری رو منم تو ذهنم دارم....روم نمیشد بپرسم!!!

fanoosi

New member
آیناز جون فک کنم باید یه نوک بیای از خودم بگیریش, چون به احتمال زیاد پیداش نمی کنی
ولی جهت اطلاع خودت و فانوسی عزیز: دوستان کتاب "خودکاوی کارن هورنای" رو به من معرفی کردن, البته من ندیدمش و در موردش اطلاعی ندارم

من امروز صبح تا ظهر میدان انقلاب بودم برا خرید کتاب (یعنی رسما الان دارم بیهوش میشم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t)
هر جا این کتاب رو پرسیدم نداشتن و اصلا نمیشناختن کتابشو!!...برای خرید یکی از کتابام که هیچ کجا پیدا نمی شد مجبور شدم برم تا انتشارات رشد...از اونجا که پرسیدم فروشنده فهمید منظورم چه کتابیه....گفت دیگه گیر نمیاد (گشتم نبود نگرد نیس!!:rolleyessmileyanim:) و همین خودکاوی کارن هورنای رو معرفی کرد...خلاصه راوی جونم آدرس بده بیام که از کتابت یه کپی بگیرم...

aylinn

New member
سلام ایلین جونم :ad54ad:
باز هم خوبه زبان رو می خونی من که یه 2 یا 3 روزی خوندم و دباره گذاشتم کنار!!!!!
همش برای خودم می رم و می یام و شاید از 24 ساعتش حداکثر 8 تا 10 ساعتش خونه باشممم.اونم برای خواب ....
از وقتی گفتین اینقدر نگو نیستم و شاید تقی به توقی خورد و خدایی نکرده قبول شم...باورم شده حالا بهونه شده دستم که ببینم تکلیفم چی می شه.......امااااااان از تنبلی که می شه براش هزااااااار دلیل پیدا کرد:rolleyessmileyanim:

سلام 123 جونم
خوبی عزیزم
دیگه چیزی تا اعلام نتایج نمونده دعا میکنم که قبول شی اگر هم که نشد با قدرت تمام و با انگیزه کامل میشینی میخونی.
تنبلی رم که دیگه نگو برای بعد کنکور هزارتا برنامه داشتم ولی دیریغ ...:smiliess (2):

aylinn

New member
دوست جونا یه سوال داشتم
می گن مثل اینکه الویت انتخاب هم تاثیر داره توی چیدمان قبولی
یعنی مثلا کسی که زنجان رو بالاتر زده ممکنه رتبش کمتر از نفر بالایی باشه اما چون انتخابش بالاتر بوده قبولیش بیشتره..........
ایا اینجوریه؟؟!!

من هم از این موضوع دقیقا اطلاعی ندارم که به چه نحو هست ولی تو همین سایت موقع انتخاب رشته در مورد همین موضوع بحث شده بود که خیلیا نوشته بودن که ترتیب انتخابا نقشی نداره و همه چی بر اساس نمره هستش.

fanoosi

New member
bighug.gif

از بس که حرف می زنه

حرفهاشم قند و نباته...شکلاته:heart::(40):

aylinn

New member

سلام آیلین جونم
ممنون شما خوبی؟
سلامت باشی عزیزم
الحمدلله همه چی خوب بود....منتها اونقدر خسته بودم ظرفهام موند امروز شستم!!
چه خبرا؟
انیمیشنی که معرفی کردم دیدی؟

سلام فانوسی عزیزم
خسته نباشی خوشحالم که همه چیز برات خوب پیش رفته
چون همسر گرامی بنده در عرض یکی دو ماه قبل حجم دانلودشون بیش از حد بود الان دیگه سرعت اینترنتمون اومده پایین و چون حجم انیمیشنی که گذاشتی خیلی بالاست من نتونستم دانلودش کنم دارم بیرون دنبالش میگردم تا بخرمش.

ainazhz

New member
و کسی فکر نکرد که چرا ایمان نیست ...!
و زمانی شده است که به غیر از انسان ، هیچ چیز ارزان نیست...

fanoosi

New member
سلام آیلین جونم
سلام آیناز جونم
خوبین؟
آیناز چرا حوصله ات سر رفته؟؟؟؟انیمیشنه رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا