زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
ببخشید ممکنه جمله ی آخرتون رو بیشتر توضیح بدید؟

اگه یادت باشه تو مراحل رشد کودک اومده بود(تریبآ همچین چیزی بود ) که اگه در مرحله ی جدایی و تفرد مادر تلاش کودک رو برای استقلال گرفتن و حرکت به سمت خودمختاری بی نتیجه بگذاره و با روشهای مختلف اون رو تنبه کنه دچار نوعی سردرگمی میشه که یکی از پیامدهاش میتونه همین اختلال شخصیت مرزی باشه(تو کاپلانم بهش اشاره شده)یعنی تلاشهای ناگهانی برای اثبات خود و بعد فروکش کردن این تلاشها و خلاصه بچم قاط میزنه دیگه.
(تو آزمون امسالم این سوال اومده بود )

yazdan

New member
درودبریزدان عزیز
تاآخرتابستون وقتم آزاده ازمهرسه روزم خالی میشه
شروع کردم روش تحقیق تمام شدالبته درحدفهمیدن ودقیق کنکوری نخوندم کاپلان فصل هفت وهشت ونه روخوندم آمارشاخص های پراکندگی ام زبان هم درس دو رضازاده ام

ترنم جان اگه برا سال آینده میخونی فقط و فقط وفقط و فقط و فقط و...... بصورت موازی بخون.همه کتابارو باهم بخون.

yazdan

New member
جناب یزدان عزیزدرسته الان زوده برای کتابای کلیدی اماباخودم فک کردم تاشمادورهم جمعیدوحضورتون پر رنگه کتابای کلیدی روبپرسم چون شمادیگه قبول میییییشین و احتمال داره کم سر بزنید

حالا انقدر هندوانه زیر بغل ما بزارید که اگه قبول نشدیم رومون نشه بیایم اینجاها!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
نه بابا بچه ها همیشه کم میان منتها من انقد حرف می زنم مشخص نمی شه, ولی وقتی نیستم دیگه مشخص می شه :rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام آیلین جان
سلام آقای یزدان

سلام به روح ماهت
راوی جان چرا تکلیفمارو مشخص نمیکنی؟حالا حتمآ باید برا اینکه باورت بشه که باید این پست رو بپذیری چندتا شیشه بشکنیم؟این تن بمیره قبول کن بریم به زندگیمون برسیم

yazdan

New member
هر دوشون (البته پسرشون که هنوز نیومده, و الان هم بهم خبر دادن که می خوان برن مسافرت گفته من نمیام و خودم جدا می خوام برم! هیچ کنترلی روی این بچه ندارن, هیچ احترامی بینشون نیست و حرمتها شکسته شده و پسره واقعا خیلیییییی مورد ظلم قرار گرفته و سرکش شده)
بلکه هم هر سه شون با مادر خانواده
بلکه هم هر چهارتاشون با دختر خانواده , البته دخترشون کم دردسرترین و در معرض آسیب ترین عضوه از این اوضاع نابسامان

راوی جان نسبتاشون شد معما.من که نفهمیدم کی به کیه

پیش از اینکه این بحثو پیش ببریم بزار بهت یادآوری کنم که قرار نیست تمام پرونده هاتو با موفقیت طی کنیا!!!اینو اگه یادت بره زود سرخورده میشی.

rawy

New member
سلام به روح ماهت
راوی جان چرا تکلیفمارو مشخص نمیکنی؟حالا حتمآ باید برا اینکه باورت بشه که باید این پست رو بپذیری چندتا شیشه بشکنیم؟این تن بمیره قبول کن بریم به زندگیمون برسیم

آقا منکه نظرمو گفتم , تو تاپیک اطلاعیه مهم نوشتم
حقیقتش فک می کنم شاید از پسش برنیام, و یا شاید خیلی زمان بخواد و برام سخت باشه
اما از اونجایی که می ترسم تا بیستم که روزی هست که ما رو تهدید کردن, از مسافرت بیام اینجا و ببینم همه تاپیک ها از دست رفتن, حرفی ندارم
منتها توضیحی ندادن که چطوریه و چی به چیه
و اینکه آقا اصلا ما راضی از بالا باید بپذیرن, من چی کاره بیدم؟

rawy

New member
راوی جان نسبتاشون شد معما.من که نفهمیدم کی به کیه

پیش از اینکه این بحثو پیش ببریم بزار بهت یادآوری کنم که قرار نیست تمام پرونده هاتو با موفقیت طی کنیا!!!اینو اگه یادت بره زود سرخورده میشی.

آره کاملا درست می گید, ولی تجربه کمه و گاهی آدم شخصی سازی می کنه قضیه رو
ولی دلم می سوزه اینهمه داره هزینه می کنه, همش می خوام به طور زیرپوستی بهش بگم آقا دیگه نیا پولت حیفه :25r30wi:
اما اختلالش رو به احتمال غریب به یقین پیدا کردم باید مطالعه کنم در مورد درمانش, هرچند که مهلت نمی ده به من حرف بزنم اصلا (پدره)
ممنون که کمکم می کنید :riz304:
ببین پدر و مادر جهت نگرانی بابت مصرف حشیش پسرشون مراجعه کردن, خود باباهه به مدت بیشتر از دوساعت یه بند حرف زد در حالی که ساعت کار ما گذشته بود و اگه ما می خواستیم حرف بزنیم رسما باید می پریدیم وسط حرفش که تازه ناراحت هم می شد!
و خودش می پذیره که من مشکل دارم (مشخصه ی اختلال وسواس هست)
مادر نسبتا نرماله و دخترشون هم که ندیدمش احتمالا همینطوره
داستان پسر خانواده رو هم که گفتم و یه نکته ی بسیییییییییاااااااااار مهم که یادم رفت بگم اینکه , پسرشون از بچگی بیش فعال بوده, ریتالین براش تجویز شده استفاده کرده والدین تشخیص دادن افسرده اش می کنه سرخود قطع کردن, و ایشون همچناااااااان بیش فعال هستن و به عقیده من با تنها مصرف ریتالین اقلا 50 درصد مسائلشون حل می شه.
راستی اون کتاب ام ام پی آی رو شماهم دیدین؟ چقد اشتباه کردم نخریدمش, الان برام از نون شب واجب تره :13:

yazdan

New member
آقا منکه نظرمو گفتم , تو تاپیک اطلاعیه مهم نوشتم
حقیقتش فک می کنم شاید از پسش برنیام, و یا شاید خیلی زمان بخواد و برام سخت باشه
اما از اونجایی که می ترسم تا بیستم که روزی هست که ما رو تهدید کردن, از مسافرت بیام اینجا و ببینم همه تاپیک ها از دست رفتن, حرفی ندارم
منتها توضیحی ندادن که چطوریه و چی به چیه
و اینکه آقا اصلا ما راضی از بالا باید بپذیرن, من چی کاره بیدم؟

چرا میزنی؟خب ببخشید حواسم نبود:dadad4:
از بالا دلشونم بخواد که شما مدیر باشی.
الن تماس میگیرم هماهنگ میکنم:smiliess (14):

rawy

New member
عید همگی پیشاپیش مبارک
عبادت هاتون قبول
تعطیلات خوبی داشته باشید
شبتون خوش
تا درودی دیگر :riz304::smiliess (10):

yazdan

New member
آره کاملا درست می گید, ولی تجربه کمه و گاهی آدم شخصی سازی می کنه قضیه رو
ولی دلم می سوزه اینهمه داره هزینه می کنه, همش می خوام به طور زیرپوستی بهش بگم آقا دیگه نیا پولت حیفه :25r30wi:
اما اختلالش رو به احتمال غریب به یقین پیدا کردم باید مطالعه کنم در مورد درمانش, هرچند که مهلت نمی ده به من حرف بزنم اصلا (پدره)
ممنون که کمکم می کنید :riz304:
ببین پدر و مادر جهت نگرانی بابت مصرف حشیش پسرشون مراجعه کردن, خود باباهه به مدت بیشتر از دوساعت یه بند حرف زد در حالی که ساعت کار ما گذشته بود و اگه ما می خواستیم حرف بزنیم رسما باید می پریدیم وسط حرفش که تازه ناراحت هم می شد!
و خودش می پذیره که من مشکل دارم (مشخصه ی اختلال وسواس هست)
مادر نسبتا نرماله و دخترشون هم که ندیدمش احتمالا همینطوره
داستان پسر خانواده رو هم که گفتم و یه نکته ی بسیییییییییاااااااااار مهم که یادم رفت بگم اینکه , پسرشون از بچگی بیش فعال بوده, ریتالین براش تجویز شده استفاده کرده والدین تشخیص دادن افسرده اش می کنه سرخود قطع کردن, و ایشون همچناااااااان بیش فعال هستن و به عقیده من با تنها مصرف ریتالین اقلا 50 درصد مسائلشون حل می شه.
راستی اون کتاب ام ام پی آی رو شماهم دیدین؟ چقد اشتباه کردم نخریدمش, الان برام از نون شب واجب تره :13:

ببخشید رفتم ی کاریو انجام
کتابو من ندیدم،البته بنظرم بقول خودتون پاشنه آشیل این مورد(پسره) همون بیش فعالی هست که میدونید فرد رو برای اختلال سلوک و نافرمانی مستعد میکنه.منم به درمان دارویی امیدوارم بنظرم توصیه کن ی دوره روانپزشکی برن البته ی توصیه نامه برا روانپزشک بفرستید که توش موضع گیری این خانواده به ریتالین ذکر شده باشه که شاید اون روانپزشک مقادیر کمتری از دارو رو تجویز کنه.
بهتره رو یکیشون تمرکز کنی.درضمن از اعضای سالم تر خانواده میتونی کمک بگیریا!!!!

fanoosi

New member
مگه من مدیرم که معاون بشی؟ تو اعلام آمادگی کن اگه نشدی, در کمال شکسته نفسی همه کناره گیری می کنید مسئولیت مونده رو زمین

ای جوووووووووونم مادر فوق العااااااااده
نگران نباش هر وقت نی نیت گمت کرد من بهش می گم بالای درخت توتی خودش پیدات می کنه

بعلههههههههههه که مدیری...راوی جون حمایتت میکنیم!!!
بالای درخت توت؟!!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
مرسی عزیزم, واقعا مگه اینکه خدا کمک کنه
کاملا درست می گی, خیلی هم خوب بلدی, اتفاقا به جاش حسابی حالشو می گیرم و اون هم متقابلا جبران می کنه, ولی کاملا بهم اعتماد کرده, خوشبختانه معمولا ارتباط رو خوب می تونم برقرار کنم (به جز در مورد پسرش که تردید دارم بتونم) ولی بعدش رو بلد نسیتم :25r30wi:
یعنی باید برم واسه همه ی اختلال ها کتاب بخرم؟ :13:

میدونم کارت درسته راوی جونم...خدا کمک کنه که به خوبی از پس این مورد بربیای...
راستش فکر نکنم کتاب کمک چندانی کنه...تنها چیزی که به ذهنم میرسه کارآموزی زیر نظر یه متخصص درست و حسابیه...مثل خانم دکتر نوری....

fanoosi

New member
نه بابا بچه ها همیشه کم میان منتها من انقد حرف می زنم مشخص نمی شه, ولی وقتی نیستم دیگه مشخص می شه :rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام آیلین جان
سلام آقای یزدان

این چه فرمایشیه؟! حرفهات قند و عسله.....
راستی نگفتی کجا میری؟ انشالله مسافرت میری؟

fanoosi

New member
بیچاره کردی خودتو هرکی تا حالا بمن ی روی خوش نشون داده هرروز از خدا میخواد زمان به عقب برگرده و اشتباهشو جبران کنه
منتظر مزاحمتای گاه و بیگاه من باش

خیلی ممنون از لطفت

خواهش میکنم جناب یزدان
این چه فرمایشیه؟!
خوشحال میشم....مراحم هستید...

fanoosi

New member
بچه ها....شنیدم شروع کلاسهای وزارت علوم و بهداشت 23 شهریور هستش...اون وقت وزارت علوم 16 شهریور و بهداشت 6 شهریور تازه اعلام قبولی ها رو دارند؟!!!!!!!!
اونایی که قبول شدن کی ثبت نام کنند؟ کی برن کلاس؟ کی کارهای فارغ التحصیلی انجام بدن؟
میگم شاید نتایج زودتر اعلام بشن....نظر شما چیه؟

sanam_b

New member
بچه ها....شنیدم شروع کلاسهای وزارت علوم و بهداشت 23 شهریور هستش...اون وقت وزارت علوم 16 شهریور و بهداشت 6 شهریور تازه اعلام قبولی ها رو دارند؟!!!!!!!!
اونایی که قبول شدن کی ثبت نام کنند؟ کی برن کلاس؟ کی کارهای فارغ التحصیلی انجام بدن؟
میگم شاید نتایج زودتر اعلام بشن....نظر شما چیه؟
سلام فانوسی جونم خوبی؟ دلم براتون تنگ شده بود، امیدوارم که همه خوب و سلامت باشین... من هم برام همین مساله سوال بود، اصلا نمی فهمم که ثبت نام قراره کی باشه، اگه اشتباه نکنم 13 و 14 یا یه همچین تاریخی بود... به نظر من خیلی با عجله میشه. ما میخواستیم یه سفر آخر تابستون بریم ولی هرجور حساب کردم دیدم اصلا نمیشه، همه اش باید منتظر نتیجه باشیم یا بعدش درگیر ثبت نام و .... البته اگهههههه قبول شم

sanam_b

New member
ولی فکر نکنم زودتر اعلام کنن، نهایتا در حد یکی دو روز. اگه یادتون باشه سر کنکور کارشناسی هم همچین حالتی بود. قشنگ پس فردای اعلام نتایج میرفتیم ثبت نام :rolleyessmileyanim: خوبیش اینه که انقدر داغی دیگه وقت نداری فکر کنی وای کاش یه جای بهتر قبول میشدم ! البته این یکی رو در مورد کسایی مثل خودم گفتم ها! شماها که تک رقمی های ما هستین حسابتون جداست. ولی واقعا فکر میکردم که مثلا بچه هایی که یک شهر دیگه هستن بیچاره ها تا جوابشون میاد باید بدون دنبال بلیط و این حرفها، کل اون هفته رو دوندگی دارن.

sanam_b

New member
راستی پست ها رو خوندم، راوی جون تبریک میگم کاندیداتوریت رو! واقعا سزاوار مدیریتی، خیلی زحمت میکشی همیشه:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا