زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
به نظرم یه نکته ی خوبی که تو سریال مادرانه دیشب به مخاطبانش نشان داد این بودکه :
مادر اونی نیست که بچرو میزاد و دزد زایمان تحمل میکنه !!
مادر اونیه که فرزندشو درک میکنی ایجاد آرامش میکنه براش اهمیت میده بهش حتی اگه تو 20 سالگی بهش رسیده باشه !!
یک مشکلی اکثر مادر های ایرانی دارن همینه :
اول اینکه فکر میکنن باد منت حاملگی و زایمان و شب بیداری و سر فرزندانشون بذارن در صورتی که مادر عزیز ایران من فرزند شما به خواست خودش به رحم شما حلول نکرده بلکه شما و پدر این فرزند به خاطر اینکه حواستون نبوده یا ثوابش یا لذتش یا ... بچه دار شدی !! الان که بزرگ شده مایه ی درد سره ؟ چون به سلیقه ی شما زندگی نمیکنه اخه ؟ بده ؟
دوم اینکه چرا متوجه نمیشوید این فرزند ذکر یا اناث بیچاره گناه کرده بچه ی شما شده ؟ شما فکر کن که مثلا وقتی این بچه 10 سالش بوده از دنیا رفتی !! این بچه میمره ؟ نمیتونه زندگی کنه ؟ و ... ( حال ندارم بیشتر ازین غر بزنم )
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
اما دوستان این دلیل نمیشه که ارزش مادر پایین بیاداااا اون بحثش جداست لطفا روشنفکران و مذهبیون سینه سپر نکنن این نکترو به شما و خودم میگم که فردا روز نقش پدری و مادریمونو با برده داری اشتباه نگیریم !! آزادی دیسکو و بیکینی و ... نیست فقط آزادی یعنی که تو مادر و پدر آینده یا بچه دار نشو یا اگر شدی به اسم دلسوزی و نگرانی بهش ظلم نکن ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ
و آخر اینکه از مادر عزیزم عذر میخوام که این مطلب رو نوشتم خودش میدونه که انقد ماهه که 1% این ایرادا بهش نمیرسه خودش میدونه که دنیارو برا خوشیش به هم میریزم

مشاهده فایل‌پیوست 2802[/QU

عجب نکته ای گفتی!!!!!
خیلی خوب بود.البته من مدتهاست تماسم با رسانه ها قطع شده و سمت تلویزیون نمیرم.
من فکرمیکنم علت اینکه راجرز معتقد بود پذیرش مثبت بدون شرط اینقدر درمانگره اینه که میدونست محبت والدین هم مشروطه.شما در پایان اضافه کردی که مادر خودتون اینطور نیست اما بنده بشدت اینو لمس کردم

فکر میکنی چرا انقدر تعداد افراد دچار احتلال شخصیت مرزی زیاد شده؟چون مادرا تو مرحله جدایی و تفرد حسابی حسابی پر و بال بچه رو میچینن

ببخشید ممکنه جمله ی آخرتون رو بیشتر توضیح بدید؟

taranom92

New member
ترنم جان 3روز خیلی کمه.فکر میکنم داری مبالغه میکنی!!!!!!و منظورت3روزیه که هیچ کلاسی نداری.وگرنه روزای دیگم وقت داری برا درس خوندن.وقت تنگه اگه هنوز شروع نکردی نهایتآ از شنبه شروع کن

درودبریزدان عزیز
تاآخرتابستون وقتم آزاده ازمهرسه روزم خالی میشه
شروع کردم روش تحقیق تمام شدالبته درحدفهمیدن ودقیق کنکوری نخوندم کاپلان فصل هفت وهشت ونه روخوندم آمارشاخص های پراکندگی ام زبان هم درس دو رضازاده ام

fanoosi

New member
خدا خیرت بده فانوسی جون, خیر از جووونیت ببینی مادرررررررر
کی مدیر بشه از تو بهتر؟؟؟؟؟؟؟
به این می گن همپا ببین تاپیکم بسته شده بازم هست, فقط بدبختی ما اینه که یه جا بند نمی شه, همش می ره

سلامت باشی راوی جونم:ad54ad:
نه بابا!!!من مدیر نمیشم(من کجا و پست مدیریت کجا!) ...میشه معاونت بشم؟!!:rolleyessmileyanim: میشه؟!! میشه؟!!
ولی خداییش با جمله ی آخرت موافقم که یه جا بند نمیشم....همش میرم!!!
(پ.ن 1: این روزها اونقدر کار دارم که تو عرض 24 ساعت باید به 48 کار متفاوت بپردازم تا هم به کارهای خودم برسم....هم به قول هایی که دادم...یعنی کارهامو لیست کنم اینجوری میشید:>:5:
پ.ن2: تو طالع بینی ام نوشته بود- متولد ماه مهرم- که مادر متولد این ماه مادر فوق العاده ای است ولی ناگهان غیب می شود...از الان دلم برا بچه ام می سوزه!!:riz481:)

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
درودبریزدان عزیز
تاآخرتابستون وقتم آزاده ازمهرسه روزم خالی میشه
شروع کردم روش تحقیق تمام شدالبته درحدفهمیدن ودقیق کنکوری نخوندم کاپلان فصل هفت وهشت ونه روخوندم آمارشاخص های پراکندگی ام زبان هم درس دو رضازاده ام

آفرین ترنم جونم
خیلی خوب خوندی....ولی مطمئنم بیشتر از اینم میتونی
میدونم حس درس خوندن تو تابستون زیاد نیس!!
ولی وقتی هدفت مشخص و انگیزه ات قوی باشه میتونی بترکونی....
از تابستونت نهایت استفاده رو ببر
امیدوارم موفق باشی دوستم

- - - Updated - - -

ممنونم که جواب دادید
درسته, ولی مشکل اینجاست که تعداد دفعاتی که شانس اینو دارم که بیاد خیلی کمه, شاید فقط همون یکبار باشه و جلسه اول خیلی مهمه که بتونم ارتباط رو ایجاد کنم.
آره کلا نسبت به همه مراجع ها دچار استرس می شم ولی خوشبختانه هیچکی اینو باور نمی کنه, گویا روم زیاده و به روم نمیاد
پدر مادر ایشون شک کرده بودن که حشیش مصرف می کنه و شکشون به یقین بدل شده, و الان با وجودی با حشیش تو پارک گرفتنش زیربار نمی ره که مال خودش بوده, هم پدرش معتقده و یه مقدار مودبانه میگه هم خودش که قطعا چون حشیش کاملا احساس برتری ایجاد می کنه و هذیان خود بزرگ بینی می ده.

از دست پدرش که رسمااااااااااا دارم دیوووووونه می شم :smiliess (2):
منم بی تجربه, گیر بد کیسی افتادم
تشخیصم به حتمال نود درصد اختلال شخصیت وسواسی هست برای پدرش
انققققققققققدر حرف می زنه که خدا می دونه و رسما فکر می کنه که تو رو خریده و اینو کاملا گفت, که پول می دم که شما به حرفام گوش بدید
و به هیچ وجه زیربار نمی ره که جلسه مشاوره حداکثر یکساعته, و میگه کمتر از دوسه ساعت اگه باشه من دیگه نمیام!

بچه هااااااا این نمونه ها رو که می گم ببینید و حواستونو جمع کنید, ساعتی سی تومن دارن از ایشون می گیرن بابت مشاوره ی و رواندرمانی تو کلینیک ترک اعتیاد! چیزی که گیر من میاد فقطططط حقوق مشخص شده ی خودم هست!
نگیم کار نیست, به خودمون زحمت بدیم که مجبور نباشم تحت پرچم دیگران کار کنیم

خدا کمکت کنه راوی
عجب کیسی گیرت اومده ها!!!
اختلالات شخصیت واقعا اختلالهایی سنگین هستند و به این راحتی درمان نمیشن...مقاوم به درمانند و دیر درمان می شوند...
ولی فکر کنم با کسی که شخصیت وسواسی یا پارانویید داره نباید زیاد لحنت رو صمیمی کنی چون شک میکنه باید باهاش رسمی باشی تا قواعد ذهنیش ناگهانی به هم نریزه
(گفتم که من بلت نیستم!!!!!:sadsmiley:)

fanoosi

New member
التماس دعا قاصدک جان
سفر به سلامت

منم از فردا یه چهار پنج روزی نیستم بچه ها, پیشاپیش خدافظی :smiliess (1)::rolleyessmileyanim:

به سلامتی کجا میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرووووووو...تو که نمیای بقیه بچه ها هم کم میان:sadsmiley:

fanoosi

New member
دوستای گلم چند روزی نیستم . پیشاپیش عید رو به همه تبریک میگم.......:rose::rose:
شاد و سلامت باشید........:rose::rose:

عید شما هم مبارک باشه پرند مهربونم...
انشالله خدا همیشه توفق عبادت بهت بده عزیزم
راستی کجا میری؟مسافرت انشالله؟

taranom92

New member
بااین فهرست موافقم بجز کرامر.البته منظورم برای ماههای آخره که باید متمرکز بشی روی مطالب و کتب کلیدی.الان زوده برای میانبر زدن

جناب یزدان عزیزدرسته الان زوده برای کتابای کلیدی اماباخودم فک کردم تاشمادورهم جمعیدوحضورتون پر رنگه کتابای کلیدی روبپرسم چون شمادیگه قبول میییییشین و احتمال داره کم سر بزنید

آخرین ویرایش:

taranom92

New member
دوستان عزیز با اجازه دیگه فعلا چند روزی ما نیستیم
خوبی بدی دیدید حلال بفرمایید
انشالله نایب الزیاره خواهم بود
شما هم به شدت ما رو دعا کنید
یاعلی
قاصدک جونم انشالله سلامت بری وبرگردی عیدت مبارک خیلی برای من دعاکن

rawy

New member

سلامت باشی راوی جونم:ad54ad:
نه بابا!!!من مدیر نمیشم(من کجا و پست مدیریت کجا!) ...میشه معاونت بشم؟!!:rolleyessmileyanim: میشه؟!! میشه؟!!
ولی خداییش با جمله ی آخرت موافقم که یه جا بند نمیشم....همش میرم!!!
(پ.ن 1: این روزها اونقدر کار دارم که تو عرض 24 ساعت باید به 48 کار متفاوت بپردازم تا هم به کارهای خودم برسم....هم به قول هایی که دادم...یعنی کارهامو لیست کنم اینجوری میشید:>:5:
پ.ن2: تو طالع بینی ام نوشته بود- متولد ماه مهرم- که مادر متولد این ماه مادر فوق العاده ای است ولی ناگهان غیب می شود...از الان دلم برا بچه ام می سوزه!!:riz481:)

مگه من مدیرم که معاون بشی؟ تو اعلام آمادگی کن اگه نشدی, در کمال شکسته نفسی همه کناره گیری می کنید مسئولیت مونده رو زمین

ای جوووووووووونم مادر فوق العااااااااده
نگران نباش هر وقت نی نیت گمت کرد من بهش می گم بالای درخت توتی خودش پیدات می کنه

aylinn

New member
ممنون ترنم عزیز.... من تمام بچه های این انجمن رو دوست دارم و انشالله با مدیر جدیدی که انتخاب خواهد شد به هر طریقی همکاری خواهم کرد.

حضورتون به عنوان کسی که راهی رو که ما داریم پیش میریم رو قبلا پیموده بهمون دلگرمی میداد و همیشه از راهنماییهاتون استفاده کردیم
امیدوارم که همچنان بهمون سر بزنید.
موفق باشید.

rawy

New member

خدا کمکت کنه راوی
عجب کیسی گیرت اومده ها!!!
اختلالات شخصیت واقعا اختلالهایی سنگین هستند و به این راحتی درمان نمیشن...مقاوم به درمانند و دیر درمان می شوند...
ولی فکر کنم با کسی که شخصیت وسواسی یا پارانویید داره نباید زیاد لحنت رو صمیمی کنی چون شک میکنه باید باهاش رسمی باشی تا قواعد ذهنیش ناگهانی به هم نریزه
(گفتم که من بلت نیستم!!!!!:sadsmiley:)

مرسی عزیزم, واقعا مگه اینکه خدا کمک کنه
کاملا درست می گی, خیلی هم خوب بلدی, اتفاقا به جاش حسابی حالشو می گیرم و اون هم متقابلا جبران می کنه, ولی کاملا بهم اعتماد کرده, خوشبختانه معمولا ارتباط رو خوب می تونم برقرار کنم (به جز در مورد پسرش که تردید دارم بتونم) ولی بعدش رو بلد نسیتم :25r30wi:
یعنی باید برم واسه همه ی اختلال ها کتاب بخرم؟ :13:

rawy

New member

به سلامتی کجا میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرووووووو...تو که نمیای بقیه بچه ها هم کم میان:sadsmiley:

نه بابا بچه ها همیشه کم میان منتها من انقد حرف می زنم مشخص نمی شه, ولی وقتی نیستم دیگه مشخص می شه :rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام آیلین جان
سلام آقای یزدان

yazdan

New member
ممنونم که جواب دادید
درسته, ولی مشکل اینجاست که تعداد دفعاتی که شانس اینو دارم که بیاد خیلی کمه, شاید فقط همون یکبار باشه و جلسه اول خیلی مهمه که بتونم ارتباط رو ایجاد کنم.
آره کلا نسبت به همه مراجع ها دچار استرس می شم ولی خوشبختانه هیچکی اینو باور نمی کنه, گویا روم زیاده و به روم نمیاد
پدر مادر ایشون شک کرده بودن که حشیش مصرف می کنه و شکشون به یقین بدل شده, و الان با وجودی با حشیش تو پارک گرفتنش زیربار نمی ره که مال خودش بوده, هم پدرش معتقده و یه مقدار مودبانه میگه هم خودش که قطعا چون حشیش کاملا احساس برتری ایجاد می کنه و هذیان خود بزرگ بینی می ده.

از دست پدرش که رسمااااااااااا دارم دیوووووونه می شم :smiliess (2):
منم بی تجربه, گیر بد کیسی افتادم
تشخیصم به حتمال نود درصد اختلال شخصیت وسواسی هست برای پدرش
انققققققققققدر حرف می زنه که خدا می دونه و رسما فکر می کنه که تو رو خریده و اینو کاملا گفت, که پول می دم که شما به حرفام گوش بدید
و به هیچ وجه زیربار نمی ره که جلسه مشاوره حداکثر یکساعته, و میگه کمتر از دوسه ساعت اگه باشه من دیگه نمیام!

بچه هااااااا این نمونه ها رو که می گم ببینید و حواستونو جمع کنید, ساعتی سی تومن دارن از ایشون می گیرن بابت مشاوره ی و رواندرمانی تو کلینیک ترک اعتیاد! چیزی که گیر من میاد فقطططط حقوق مشخص شده ی خودم هست!
نگیم کار نیست, به خودمون زحمت بدیم که مجبور نباشم تحت پرچم دیگران کار کنیم

راوی جان اسسآ مراجع تو پدرس یا این پسر شیطون؟

yazdan

New member
عه مگه تو پوشش زیرنویس نبود؟ :smiliess (12):

زیرنویسایی که تو پوشه هاس اگه اشتباه نکنم انگلیس هستن.
منم ازونجاکه خیلی وطن پرستم ترجیح میدم فارسیشو داشته باشم.نه اینکه فکرکنید انگلیسی بلد نیستما!!!!!!!!!!!

yazdan

New member
خواهش میکنم جناب یزدان
خداروشکر که به درد خورده....
اگه زیرنویس فیلمی رو نتونستید پیدا کنید بگید تا اگه داشتم آپلود کنم بذارم اینجا

بیچاره کردی خودتو هرکی تا حالا بمن ی روی خوش نشون داده هرروز از خدا میخواد زمان به عقب برگرده و اشتباهشو جبران کنه
منتظر مزاحمتای گاه و بیگاه من باش

خیلی ممنون از لطفت

rawy

New member
راوی جان اسسآ مراجع تو پدرس یا این پسر شیطون؟

هر دوشون (البته پسرشون که هنوز نیومده, و الان هم بهم خبر دادن که می خوان برن مسافرت گفته من نمیام و خودم جدا می خوام برم! هیچ کنترلی روی این بچه ندارن, هیچ احترامی بینشون نیست و حرمتها شکسته شده و پسره واقعا خیلیییییی مورد ظلم قرار گرفته و سرکش شده)
بلکه هم هر سه شون با مادر خانواده
بلکه هم هر چهارتاشون با دختر خانواده , البته دخترشون کم دردسرترین و در معرض آسیب ترین عضوه از این اوضاع نابسامان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا