زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
فانووووسی جوووونم ممنون از لطفت
ولی مثلا الان من فیلم now is good رو که امتحان می کنم تو آدرس هیپ فایل اسم فیلم نیومده و فقط لینکش به این صورته : Download Now Good 2012 720p Tak Movie mkv
این مشکلی نداره؟؟؟؟

fanoosi

New member
فانووووسی جوووونم ممنون از لطفت
ولی مثلا الان من فیلم now is good رو که امتحان می کنم تو آدرس هیپ فایل اسم فیلم نیومده و فقط لینکش به این صورته : Download Now Good 2012 720p Tak Movie mkv
این مشکلی نداره؟؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم:(40):
نه هیچ مشکلی نداره...همون آدرسی که تو آدرس بار بالا هست رو کپی و اون قسمتی که توضیح دادم پیست کن....گاهی اسمش هست و گاهی نیس...فرقی نداره

fanoosi

New member
قاصدکی...
رفتی پابوس آقامون (ع) لطفا برام خیلی دعا کن
بگو فانوسی خیلی خوشحاله که قراره آخر این ماه دعوتش کنی
دعا کن این سعادت نصیبم بشه....که دارم دق میکنم از دلتنگی...

ghasedak69

New member
قاصدکی...
رفتی پابوس آقامون (ع) لطفا برام خیلی دعا کن
بگو فانوسی خیلی خوشحاله که قراره آخر این ماه دعوتش کنی
دعا کن این سعادت نصیبم بشه....که دارم دق میکنم از دلتنگی...

حتماااااااااااااااااااا دوست خوبم.... بابت همه چیز ممنون عزیزم...
یه چیز جالب : آدرسی که الان تو نوشته قبلیم اومده با چیزی که من کپی پیست کردم متفاوته ولی انگار درست شده...:smiliess (11):

fanoosi

New member
حتماااااااااااااااااااا دوست خوبم.... بابت همه چیز ممنون عزیزم...
یه چیز جالب : آدرسی که الان تو نوشته قبلیم اومده با چیزی که من کپی پیست کردم متفاوته ولی انگار درست شده...:smiliess (11):

خواهش میکنم عزیزززززززززززززززم:28:
امیدوارم سفرت بی خطر باشه و حسابی بهت خوش بگذره...

taranom92

New member
من که نرفتم...ولی چون داخل دانشگاهه احتمالا فاصله اش تا شهر زیاده...آخه هیچ وسیله ی نقلیه ی عمومی اونجا نیست...شنیدم اونایی که بی ماشین میرن دانشگاه حدود نیم ساعت پیاده روی در شیب به سمت بالا رو تجربه میکنند!!!!

سلام مصفاجان من چن بار رفتم شهیدبهشتی بالای شهربودامادورازشهرنبودراحت اتوبوس وتاکسی پیدامیشه توی دانشگاه هم اتوبوس هست متاسفانه دانشکده ی روانشناسی فاصله اش ازدراصلی دانشگاه زیاده دانشگاه قشنگیه خیلی نگران مسافت توی خوددانشگاه نباش که حتمابایدماشین شخصی داشته باشی

fanoosi

New member
سلام مصفاجان من چن بار رفتم شهیدبهشتی بالای شهربودامادورازشهرنبودراحت اتوبوس وتاکسی پیدامیشه توی دانشگاه هم اتوبوس هست متاسفانه دانشکده ی روانشناسی فاصله اش ازدراصلی دانشگاه زیاده دانشگاه قشنگیه خیلی نگران مسافت توی خوددانشگاه نباش که حتمابایدماشین شخصی داشته باشی

ترنم جونم ممنون از اطلاعاتی که دادی...منتها چون تابستون ها سرویس های دانشگاه کار نمیکنه و تاکسی هم کم پیدا میشه...و با توجه به اینکه خوابگاه متاهلی هم داخل دانشگاه شهید بهشتیه و خب بالطبع تابستون ها هم دانشجوهای متاهل داخلش هستند وقتی ماشین نداشته باشند خیلی رفت و آمد براشون سخت میشه...من از این لحاظ گفتم...وگرنه موقع ترم های تحصیلی که مشکلی نیست
به قول یه دوست...دیدم که میگم!!:smiliess (3):

yazdan

New member
بچه ها کمممممممممک
به یه مورد مشکل خوردم که چون تجربه هم ندارم خیلی ذهنم رو درگیر کرده
با یه پسر 21 ساله که پرخاشگری داره, هیچ دوست صمیمی ای نداره, حتی دوست دخترهاش هم متعددند و ارتباطاتش کلا مشکل داره
دانشجوی ترم 5 هست و دیگه نمی خواد بخونه
رابطه اش با پدرش افتضاحه و یه جورایی مسئله ی اصلیش پدرشه (اما خوشبختانه پدرش حاضر به همکاری هست, اما به شدت خودشیفته است و خیلییییی هم حرف می زنه) کلا یکسال هست که باهم قهر هستن.
هیچکی و قبول نداره و معتقده دکترا و روانشناسا خودشون دیوونه ان
و ...
از چه دری می شه باهاش وارد شد و ارتباط گرفت؟
البته خودم یه مورد به نظرم میاد که پاشنه ی آشیلش باشه و نقطه ضعفشه و می شه از اون طریق وارد شد, اما لطفا شما هم راهنمایی کنید
ممنون

راوی جان تا اطلاع ثانوی شما همخوان باش و زیاد پافشاری نکن که طرفو مداوا کنی چون در اینصورت اینکه فکرکنه اونو به چشم ی آدم مشکل دار میبینی یجور دافعه ایجادمیکنه.
اینکه رسمآ نسبت به این مراجع دچار مشکل شده ممکنه تورو در برخورد بااون دچار استرس کنه که بطور قطع اون متوجه این حالتت میشه.
اساسآ چرا اومده پیش تو؟منظورم اینه که علت مراجعش به روانشناس چیه؟کدومشون معتقده روانشناسا خودشون دیوونن؟خودش یا پدرش؟

yazdan

New member
ترم چندم هستی عزیزم؟
توصیه ی اکیییییید دارم روی زبان چون تا آخر عمر بهش نیاز داریم
اگه برات ممکن هست حتی بری ک ل ا س خیلی بهتره
برای بهداشت
زبان
کاپلان
فیست
کرامر
آمار
تو اولویت هست و البته از بقیه ی درسها هم نباید غافل شد
پیشنهاد من که طبق معمول مطالعه با روش جعبه لایتنر هست که اگه همونطوری که گفتی پستها رو خونده باشی قبلا چندین بار توضیحش رو دادم.
به نظر من تنها راه یادگیری بدون فراموشی هست
موفق باشی :rose:

بااین فهرست موافقم بجز کرامر.البته منظورم برای ماههای آخره که باید متمرکز بشی روی مطالب و کتب کلیدی.الان زوده برای میانبر زدن

yazdan

New member
یه سوال دیگه از دوستای گلم دارم برای من که از الان تاآخرتابستون وقتم آزاده وازمهرکه کلاساشروع میشه درهفته سه روزم آزاده چه توصیه ای دارین که بتونم توی آزمون بهداشت موفق باشم؟من زبانم ضعیفه ولی بقیه نسبتاخوبن منابع روبایدبخونم هربارکه یه مبحث جدیدمیخونم کی بایدبرم مرورکنم؟

ترنم جان 3روز خیلی کمه.فکر میکنم داری مبالغه میکنی!!!!!!و منظورت3روزیه که هیچ کلاسی نداری.وگرنه روزای دیگم وقت داری برا درس خوندن.وقت تنگه اگه هنوز شروع نکردی نهایتآ از شنبه شروع کن

yazdan

New member
الی جون امیدوارم بهت خوش بگذره
دوستای عزیزم یه سوال شمادرسنامه کاپلان رو دیدین؟کتاب خوبیه؟برای مرورکردن مباحث کاپلان؟

اگه از انتشارات جامعه نگار هست من ندید میگم کتاب خوبیه.
اما بازم میگم از حالا بفکر میانبر نباش.درضمن هیچ چیز جای نکته برداری های خودتو نمیگیره

yazdan

New member
عزیزم مرسی
من فقط اسم کتابوشندیدم میشه اسم دقیق ونویسنده وانتشاراتشوبگیدبرم بخرم؟

- - - Updated - - -

عزیزم مرسی
من فقط اسم کتابوشندیدم میشه اسم دقیق ونویسنده وانتشاراتشوبگیدبرم بخرم؟

چراشو نمیدونم اما من این ترنمو شکل قبولیای سال آینده میبینم

yazdan

New member
به نظرم یه نکته ی خوبی که تو سریال مادرانه دیشب به مخاطبانش نشان داد این بودکه :
مادر اونی نیست که بچرو میزاد و دزد زایمان تحمل میکنه !!
مادر اونیه که فرزندشو درک میکنی ایجاد آرامش میکنه براش اهمیت میده بهش حتی اگه تو 20 سالگی بهش رسیده باشه !!
یک مشکلی اکثر مادر های ایرانی دارن همینه :
اول اینکه فکر میکنن باد منت حاملگی و زایمان و شب بیداری و سر فرزندانشون بذارن در صورتی که مادر عزیز ایران من فرزند شما به خواست خودش به رحم شما حلول نکرده بلکه شما و پدر این فرزند به خاطر اینکه حواستون نبوده یا ثوابش یا لذتش یا ... بچه دار شدی !! الان که بزرگ شده مایه ی درد سره ؟ چون به سلیقه ی شما زندگی نمیکنه اخه ؟ بده ؟
دوم اینکه چرا متوجه نمیشوید این فرزند ذکر یا اناث بیچاره گناه کرده بچه ی شما شده ؟ شما فکر کن که مثلا وقتی این بچه 10 سالش بوده از دنیا رفتی !! این بچه میمره ؟ نمیتونه زندگی کنه ؟ و ... ( حال ندارم بیشتر ازین غر بزنم )
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
اما دوستان این دلیل نمیشه که ارزش مادر پایین بیاداااا اون بحثش جداست لطفا روشنفکران و مذهبیون سینه سپر نکنن این نکترو به شما و خودم میگم که فردا روز نقش پدری و مادریمونو با برده داری اشتباه نگیریم !! آزادی دیسکو و بیکینی و ... نیست فقط آزادی یعنی که تو مادر و پدر آینده یا بچه دار نشو یا اگر شدی به اسم دلسوزی و نگرانی بهش ظلم نکن ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ
و آخر اینکه از مادر عزیزم عذر میخوام که این مطلب رو نوشتم خودش میدونه که انقد ماهه که 1% این ایرادا بهش نمیرسه خودش میدونه که دنیارو برا خوشیش به هم میریزم

مشاهده فایل‌پیوست 2802[/QU

عجب نکته ای گفتی!!!!!
خیلی خوب بود.البته من مدتهاست تماسم با رسانه ها قطع شده و سمت تلویزیون نمیرم.
من فکرمیکنم علت اینکه راجرز معتقد بود پذیرش مثبت بدون شرط اینقدر درمانگره اینه که میدونست محبت والدین هم مشروطه.شما در پایان اضافه کردی که مادر خودتون اینطور نیست اما بنده بشدت اینو لمس کردم

فکر میکنی چرا انقدر تعداد افراد دچار احتلال شخصیت مرزی زیاد شده؟چون مادرا تو مرحله جدایی و تفرد حسابی حسابی پر و بال بچه رو میچینن

mosaffa7

New member

سلام
ممنونم ترنم جان...

ghasedak69

New member
دوستان عزیز با اجازه دیگه فعلا چند روزی ما نیستیم
خوبی بدی دیدید حلال بفرمایید
انشالله نایب الزیاره خواهم بود
شما هم به شدت ما رو دعا کنید
یاعلی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا