fanoosi
New member
فانوسی جونم هرچند که خودت گلی و حضورت اینجا رو قشنگ میکنه ولی بازم دستت درد نکنه عزیزم
سلام الی جونم
لطف داری عزیزم...:thanks:
من تو جمع دوستان عزیزی مثل شما خاری بیشتر نیستم...
فانوسی جونم هرچند که خودت گلی و حضورت اینجا رو قشنگ میکنه ولی بازم دستت درد نکنه عزیزم
دوستای گلم من فردا میرم شمال تا یکشنبه ، پیشاپیش عیدم بهتون تبریک میگم . موفق باشید تا بعد
الی جون امیدوارم بهت خوش بگذره
دوستای عزیزم یه سوال شمادرسنامه کاپلان رو دیدین؟کتاب خوبیه؟برای مرورکردن مباحث کاپلان؟
خواهش میکنم اشکال نداره شماکه قصدبدی نداشتین متوجه نیت قشنگتون شدمجدا؟
وای معذرت میخوامممممممممممممممم
- - - Updated - - -
جدا؟
وای معذرت میخوامممممممممممممممم
:thanks: قربون دستت فانوسی جون
من عاشق لاله و همینطور عاشق رنگ زردم :thanks:
سلام ترنم جان:28:
خوبی؟
به جمع ما خوش اومدی...منم از اینکه با شما دوست بشم واقعا خوشحال میشم
کنکور دارین سال بعد یا مثل ما منتظر پاسخ هستید؟!
نه...حالا حالا هاااا تا ازدواج ما خیلی مونده...اما از جناب یزدان حتما بگیرید
عزیزم مرسیمن خوندش....البته بعضی فصل هاش رو
برای مرور خیلی عالیهههههههههههه....از اون کتابهاست که میخوام در اولین فرصت بخرمش...
ترنم جونم از الان شروع کن زبان خوندن....اصلا شوخی نگیر زبان رو
بقیه منابع رو هم سعی کن سه تا سه تا با هم پیش ببری...
وقتی یه دور همه رو خوندی میتونی دوره کنی...چون دستت اومده که مطالب چیا هستند و چقدر وقت می گیرند...
عزیزم مرسیمن خوندش....البته بعضی فصل هاش رو
برای مرور خیلی عالیهههههههههههه....از اون کتابهاست که میخوام در اولین فرصت بخرمش...
ترنم جونم از الان شروع کن زبان خوندن....اصلا شوخی نگیر زبان رو
بقیه منابع رو هم سعی کن سه تا سه تا با هم پیش ببری...
وقتی یه دور همه رو خوندی میتونی دوره کنی...چون دستت اومده که مطالب چیا هستند و چقدر وقت می گیرند...
بچه ها کمممممممممک
به یه مورد مشکل خوردم که چون تجربه هم ندارم خیلی ذهنم رو درگیر کرده
با یه پسر 21 ساله که پرخاشگری داره, هیچ دوست صمیمی ای نداره, حتی دوست دخترهاش هم متعددند و ارتباطاتش کلا مشکل داره
دانشجوی ترم 5 هست و دیگه نمی خواد بخونه
رابطه اش با پدرش افتضاحه و یه جورایی مسئله ی اصلیش پدرشه (اما خوشبختانه پدرش حاضر به همکاری هست, اما به شدت خودشیفته است و خیلییییی هم حرف می زنه) کلا یکسال هست که باهم قهر هستن.
هیچکی و قبول نداره و معتقده دکترا و روانشناسا خودشون دیوونه ان
و ...
از چه دری می شه باهاش وارد شد و ارتباط گرفت؟
البته خودم یه مورد به نظرم میاد که پاشنه ی آشیلش باشه و نقطه ضعفشه و می شه از اون طریق وارد شد, اما لطفا شما هم راهنمایی کنید
ممنون
:smiliess (15)::shocked::5:
لطفا اطلاعیه ای که گذاشته شده رو مطالعه بفرمایین....
خونده شد. فکر کنم اکثر بچه ها با راوی حون موافق باشن.. پس چرا دست به کار نمیشین و منصب مدیریت و به راوی نمیدین؟
سلام یک رهای عزیز
خوشحالم حداقل وجدان داریدکه اومدین وباتحت فشارگذاشتن یه مدیرجدیدانتخاب کنیدهرچندحضورشماباعث دلگرمی مامیشه وازرفتنتون ناراحت؛راستش من تازه واردم دوستان روخیلی نمیشناسم ولی تاحالارابطه هارودیدم خیلی خوب بودن وبه همدیگه کمک میکردن من تابع نظرجمع هستم
- - - Updated - - -
سلام یک رهای عزیز
خوشحالم حداقل وجدان داریدکه اومدین وباتحت فشارگذاشتن یه مدیرجدیدانتخاب کنیدهرچندحضورشماباعث دلگرمی مامیشه وازرفتنتون ناراحت؛راستش من تازه واردم دوستان روخیلی نمیشناسم ولی تاحالارابطه هارودیدم خیلی خوب بودن وبه همدیگه کمک میکردن من تابع نظرجمع هستم
- - - Updated - - -
سلام یک رهای عزیز