زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
فانوسی جونم هرچند که خودت گلی و حضورت اینجا رو قشنگ میکنه ولی بازم دستت درد نکنه عزیزم

سلام الی جونم :(40):
لطف داری عزیزم...:thanks:
من تو جمع دوستان عزیزی مثل شما خاری بیشتر نیستم...

fanoosi

New member
دوستای گلم من فردا میرم شمال تا یکشنبه ، پیشاپیش عیدم بهتون تبریک میگم . موفق باشید تا بعد

انشالله به سلامتی بری و حسابی بهت خوش بگذره
عید شما هم پیشاپیش مبارک باشه الی جونم
مراقب خودت باش عزیزم:heart:

fanoosi

New member
الی جون امیدوارم بهت خوش بگذره
دوستای عزیزم یه سوال شمادرسنامه کاپلان رو دیدین؟کتاب خوبیه؟برای مرورکردن مباحث کاپلان؟

من خوندش....البته بعضی فصل هاش رو
برای مرور خیلی عالیهههههههههههه....از اون کتابهاست که میخوام در اولین فرصت بخرمش...

ترنم جونم از الان شروع کن زبان خوندن....اصلا شوخی نگیر زبان رو
بقیه منابع رو هم سعی کن سه تا سه تا با هم پیش ببری...
وقتی یه دور همه رو خوندی میتونی دوره کنی...چون دستت اومده که مطالب چیا هستند و چقدر وقت می گیرند...

taranom92

New member
سلام ترنم جان:28:
خوبی؟
به جمع ما خوش اومدی...منم از اینکه با شما دوست بشم واقعا خوشحال میشم
کنکور دارین سال بعد یا مثل ما منتظر پاسخ هستید؟!

نه عزیزم من کنکوریم بایدازتجربیاتتون استفاده کنم

taranom92

New member
برای مرور خیلی عالیهههههههههههه....از اون کتابهاست که میخوام در اولین فرصت بخرمش...

وقتی یه دور همه رو خوندی میتونی دوره کنی...چون دستت اومده که مطالب چیا هستند و چقدر وقت می گیرند...
عزیزم مرسی
من فقط اسم کتابوشندیدم میشه اسم دقیق ونویسنده وانتشاراتشوبگیدبرم بخرم؟

- - - Updated - - -

عزیزم مرسی
من فقط اسم کتابوشندیدم میشه اسم دقیق ونویسنده وانتشاراتشوبگیدبرم بخرم؟

rawy

New member
بچه ها کمممممممممک
به یه مورد مشکل خوردم که چون تجربه هم ندارم خیلی ذهنم رو درگیر کرده
با یه پسر 21 ساله که پرخاشگری داره, هیچ دوست صمیمی ای نداره, حتی دوست دخترهاش هم متعددند و ارتباطاتش کلا مشکل داره
دانشجوی ترم 5 هست و دیگه نمی خواد بخونه
رابطه اش با پدرش افتضاحه و یه جورایی مسئله ی اصلیش پدرشه (اما خوشبختانه پدرش حاضر به همکاری هست, اما به شدت خودشیفته است و خیلییییی هم حرف می زنه) کلا یکسال هست که باهم قهر هستن.
هیچکی و قبول نداره و معتقده دکترا و روانشناسا خودشون دیوونه ان
و ...
از چه دری می شه باهاش وارد شد و ارتباط گرفت؟
البته خودم یه مورد به نظرم میاد که پاشنه ی آشیلش باشه و نقطه ضعفشه و می شه از اون طریق وارد شد, اما لطفا شما هم راهنمایی کنید
ممنون

واقعا فکر نمی کردم اینهمه راهکار ارائه بدید
یکی یکی بگید اقلا بتونم هضمش کنم
خودشم فکر نمی کرد به این راحتی مشکلش حل بشه
الان داره می ره تو افق :New (6)::p7977cujr38iyymsu8:

rawy

New member
یعنی چی چرا تاپیک فیلمو بستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:1dco2x0p1lilzhfpg1t:p7977cujr38iyymsu8::smiliess (2):
تمام تاپیک های مباحث علمی روانشناسی بالینی بسته شده یعنی چییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

taranom92

New member
راوی جان سلام خوبی؟چن نفرشماروبرای مدیریت بخش روانشناسی پیشنهادکردن من فقط پرندجون توذهنم مونده منم موافقم یه نفرکه تجربه اش بیشترازماست وچراغ راه مامیتونه باشه مدیریت روقبول کنه شماوقت دارین؟
ازدوستای گل مث استادمصفاپرندجونم فانوسی گل ایلین عزیز الی مهربون وبقیه هرکس واقعاوقت داره سربزنه به آدمین اطلاع بده مدیریت روقبول بده وروی کارماهم نظارت کنم ممنونم

YekRaha

New member
خونده شد. فکر کنم اکثر بچه ها با راوی حون موافق باشن.. پس چرا دست به کار نمیشین و منصب مدیریت و به راوی نمیدین؟

اگر اطلاعیه رو دقیق خونده باشین نوشتم که من کاملا استقبال می کنم اما تصمیم گیری در این مورد با ادمین سایت هست و نمی تونم از لحاظ فنی این کار رو انجام بدم وگرنه حتما این کار رو می کردم.

taranom92

New member
سلام یک رهای عزیز
خوشحالم حداقل وجدان داریدکه اومدین وباتحت فشارگذاشتن یه مدیرجدیدانتخاب کنیدهرچندحضورشماباعث دلگرمی مامیشه وازرفتنتون ناراحت؛راستش من تازه واردم دوستان روخیلی نمیشناسم ولی تاحالارابطه هارودیدم خیلی خوب بودن وبه همدیگه کمک میکردن من تابع نظرجمع هستم

- - - Updated - - -

سلام یک رهای عزیز
خوشحالم حداقل وجدان داریدکه اومدین وباتحت فشارگذاشتن یه مدیرجدیدانتخاب کنیدهرچندحضورشماباعث دلگرمی مامیشه وازرفتنتون ناراحت؛راستش من تازه واردم دوستان روخیلی نمیشناسم ولی تاحالارابطه هارودیدم خیلی خوب بودن وبه همدیگه کمک میکردن من تابع نظرجمع هستم

- - - Updated - - -

سلام یک رهای عزیز

YekRaha

New member
سلام یک رهای عزیز

- - - Updated - - -

سلام یک رهای عزیز

- - - Updated - - -

سلام یک رهای عزیز

ممنون ترنم عزیز.... من تمام بچه های این انجمن رو دوست دارم و انشالله با مدیر جدیدی که انتخاب خواهد شد به هر طریقی همکاری خواهم کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا