زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
یعنی اگر روزی ۱۰ دقیقه بیکار باشم ترجیح میدم صحبتای جناب مصفا و راوی رو بخونم ، بهم خوش میگذره خوشم میاد هیچکدوم هم کم نمیارید و از پس هم برمیاید جدا موفق باشید

ببین راوی...مردم بیکار که میشن میان حرفای ما رو گوش میدن...اجرمون با خدا....:25r30wi:
حالا بازم بوگو چرا میگی بیبین کارادا...

parand

Well-known member
ببین راوی...مردم بیکار که میشن میان حرفای ما رو گوش میدن...اجرمون با خدا....

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
منم با الی موافقم بعدا یه کتاب بنویسید دوتاتون در این مورد.....راوی میتونه فیلمم در این مورد بسازه........
قول میدم منو الی بخریم...............:tonguesmiley:

eliii

New member
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
منم با الی موافقم بعدا یه کتاب بنویسید دوتاتون در این مورد.....راوی میتونه فیلمم در این مورد بسازه........
قول میدم منو الی بخریم...............:tonguesmiley:

هررررررچی پرند بگه

parand

Well-known member
پرند جونم....
شرمنده ام والا...:riz513:
میدونی...تازه پی بردم چرا اونجوری خوابم برد و تا موقع سحر وبعدش هم کسل بودم....جات خالی 2 لیوان دوغ فرا ترش! یخ خوردم!!!!واقعا ترش بودهااااااااااااا:25r30wi:
واسه همین خواب موندم و از قافله ی دوستانم جا مانده شدم!

خواهش میکنم عزیزم.....
ولی یه توصیه سعی کن لبنیات ترش خیلی کم استفاده کنی. باعث میشه بخوابی و اینجا نیای..........:25r30wi:
گذشته از شوخی لبنیات ترش نه تنها فایده نداره ضررم داره چون خاصیت اسیدی دارن برای خانومها خطرناکه(البته برای اقایون هم مضر ولی خانوما بیشتر). باعث پوکی استخوان میشه و ........

rawy

New member
چطور به جا نمیارید...؟؟؟

نه مشکلی نیست...اون رو جواب ندادم که خدای نکرده چیزی نگم که بی حرمتی بشه که؛ "بی حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست"...

:rose:

- - - Updated - - -

نمی دونم یادم نیست دیگه, بذار یه سرچ کنم ببینم ننش کیه باباش کیه :black_eyed:
وووووووو :thanks:

rawy

New member
یعنی اگر روزی ۱۰ دقیقه بیکار باشم ترجیح میدم صحبتای جناب مصفا و راوی رو بخونم ، بهم خوش میگذره خوشم میاد هیچکدوم هم کم نمیارید و از پس هم برمیاید جدا موفق باشید

:25r30wi: نظر لطفته عزیزم
ولی امیدوارم انقد مشغله های خوب داشته باشی که کارت به این مرحله نکشه
فقط دعا کن دعوامون نشه :sdasdasd:

rawy

New member
ببین راوی...مردم بیکار که میشن میان حرفای ما رو گوش میدن...اجرمون با خدا....:25r30wi:

:25r30wi: دیگه این توفیقیه که خدا عنایت کرده, شکر
نه من این جمله رو دوس دارم

ainazhz

New member
گیرم که احمدی نژاد رفت
با احمدی نژاد درونمان چه می کنیم؟
:25r30wi:

ainazhz

New member
به نظرم یه نکته ی خوبی که تو سریال مادرانه دیشب به مخاطبانش نشان داد این بودکه :
مادر اونی نیست که بچرو میزاد و دزد زایمان تحمل میکنه !!
مادر اونیه که فرزندشو درک میکنی ایجاد آرامش میکنه براش اهمیت میده بهش حتی اگه تو 20 سالگی بهش رسیده باشه !!
یک مشکلی اکثر مادر های ایرانی دارن همینه :
اول اینکه فکر میکنن باد منت حاملگی و زایمان و شب بیداری و سر فرزندانشون بذارن در صورتی که مادر عزیز ایران من فرزند شما به خواست خودش به رحم شما حلول نکرده بلکه شما و پدر این فرزند به خاطر اینکه حواستون نبوده یا ثوابش یا لذتش یا ... بچه دار شدی !! الان که بزرگ شده مایه ی درد سره ؟ چون به سلیقه ی شما زندگی نمیکنه اخه ؟ بده ؟
دوم اینکه چرا متوجه نمیشوید این فرزند ذکر یا اناث بیچاره گناه کرده بچه ی شما شده ؟ شما فکر کن که مثلا وقتی این بچه 10 سالش بوده از دنیا رفتی !! این بچه میمره ؟ نمیتونه زندگی کنه ؟ و ... ( حال ندارم بیشتر ازین غر بزنم )
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
اما دوستان این دلیل نمیشه که ارزش مادر پایین بیاداااا اون بحثش جداست لطفا روشنفکران و مذهبیون سینه سپر نکنن این نکترو به شما و خودم میگم که فردا روز نقش پدری و مادریمونو با برده داری اشتباه نگیریم !! آزادی دیسکو و بیکینی و ... نیست فقط آزادی یعنی که تو مادر و پدر آینده یا بچه دار نشو یا اگر شدی به اسم دلسوزی و نگرانی بهش ظلم نکن ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ
و آخر اینکه از مادر عزیزم عذر میخوام که این مطلب رو نوشتم خودش میدونه که انقد ماهه که 1% این ایرادا بهش نمیرسه خودش میدونه که دنیارو برا خوشیش به هم میریزم

999708_455185327912887_1269626864_n.jpg

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
ياد بعضي نفرات
روشنم مي‌دارد...
نام بعضي نفرات،
رِزق رُوحم شده است
وقت هر دلتنگي
سُوي‌شان دارم دست
جرأتم مي‌بخـشد
روشنم مي‌دارد...!

نیما یوشیج

ghasedak69

New member

اگه خدا قسمت کنه...اگه امام رضا علیه السلام بطبند...آخر این ماه میخوایم بریم مشهد...
دعا کنید بشه دوستای خوبم...دلم لک زده برای حرم ضامن آهو...
تا اون موقع هستید؟؟؟؟؟
در واقع عملا ما اول شهریور انشالله اونجاییم
بابا زنگ میزنم بهت...شارژ دارم!:smiliess (3):

نه عزیزم
ما 4شنبه می ریم تا احتمالا شنبه ...

ghasedak69

New member

تازه ببین هم کلاسی بشن چی می شن.... همه باید بشینه پای مباحثات شون...

ghasedak69

New member
ای بابا الی جووووون رفتی؟؟؟؟
تازه می خواستم یه سلام گرم بکنممممممممممممممممم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا