سلام فانوسی جونم خوبی؟ دلم براتون تنگ شده بود، امیدوارم که همه خوب و سلامت باشین... من هم برام همین مساله سوال بود، اصلا نمی فهمم که ثبت نام قراره کی باشه، اگه اشتباه نکنم 13 و 14 یا یه همچین تاریخی بود... به نظر من خیلی با عجله میشه. ما میخواستیم یه سفر آخر تابستون بریم ولی هرجور حساب کردم دیدم اصلا نمیشه، همه اش باید منتظر نتیجه باشیم یا بعدش درگیر ثبت نام و .... البته اگهههههه قبول شم
سلام صنم جون
دلمون برات تنگ شده بود
درسته تاریخ ثبت نام 13 و 14 شهریور ولی نمیدونم کلاسا از چه تاریخی شروع میشه.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
راوی جون خانم مدیر مبارکه
:riz304:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
خواب دیدم دانشگاه قبول نشدم نه علوم نه بهداشت...نوشته بود شما اصلا انتخاب شهر نکرده بودین ......
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه خوواب بدی بود .. واسه هیچ کس پیش نیاد![]()
![]()
سلام فانوسی جونم خوبی؟ دلم براتون تنگ شده بود، امیدوارم که همه خوب و سلامت باشین... من هم برام همین مساله سوال بود، اصلا نمی فهمم که ثبت نام قراره کی باشه، اگه اشتباه نکنم 13 و 14 یا یه همچین تاریخی بود... به نظر من خیلی با عجله میشه. ما میخواستیم یه سفر آخر تابستون بریم ولی هرجور حساب کردم دیدم اصلا نمیشه، همه اش باید منتظر نتیجه باشیم یا بعدش درگیر ثبت نام و .... البته اگهههههه قبول شم
خواب دیدم دانشگاه قبول نشدم نه علوم نه بهداشت...نوشته بود شما اصلا انتخاب شهر نکرده بودین ......
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه خوواب بدی بود .. واسه هیچ کس پیش نیاد![]()
![]()
آخ آخ قبل از آزمون من دوبار همچین خوابی دیدم.خیلی تومخیه.تو یکیشون حوالی عصر بود که فهمیده بودم صبحش آزمون داشتم و نرفتم.خدا نصیب گرگای پشت کنکورم نکنه همچین خوابیو
راوی عزیزم مبارک باشه. تو بهترینی. تو بهترینی . خدا هنوز بهتر از تو نیافریده. حالا تو بهترینی به خدا ..تو بهترینی...دست دست
بچه ها جون عید همتون پیشاپیش مبارک . من دارم مییرم دوباره مسافرت استان گیلان . زیبا کنار. تا دوشنبه... بهشته دوستان.. جا همتونو خالی میکنم..مواظب خودتون باشید . بای تا های
راوی خانوم مبارکا باشه امیدوارم ی روز نه چندان دور رییس جمهور بشی:riz304::thumbsupsmileyanimحالا همه ننویسن تو ایران خانوما نمیتونن رییس جمهور بشن)
- - - Updated - - -
فانوسی جان زیرنویس این فیلمو داری؟
Entrance
اینجا چرا ساکته؟؟