rawy
New member
سلام به همه دوستان
بچه ها تاپیک فیلم بسته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11)::33:7977cujr38iyymsu8::13:
بله باعث خیر شد که شما یه سر تشریف آوردید اینجا
سلام به همه دوستان
بچه ها تاپیک فیلم بسته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11)::33:7977cujr38iyymsu8::13:
واما بشنوید از محاسن راوی برای این سمت:
از نظر مسوءلیت پذیری بنده اطلاع دارم که ایشون پاش بیفته تا پاسی از شب برا راانداختن کار ی بنده خدایی که اصلآ نمیشناسه حاضره بیدار بموونه.منظورم 5 صبحه
از نظر توانایی کلامی ایشون از روشهای نوینی برای تشویق دوستان به مطالعه و انجام فعالیتهاشون استفاده میکنن.از جله تشویق تهدید ترغیب تنبیه و هزار روش دیگه که همشونم با ت شروع میشه:25r30wi:
از نظر توانایی فنی و اینترنتی همینقدر بدونید که ایشون اخیرآ از طرف پلی بین الملل تحت تعقیب هستن چون ی بانکی دچار سرقت اینترنتی شدن و همه معتقدن که فقط میتونه کار راوی باشه
باتوجه به نکات بالا نظر من اینه اول چندروز ناز ایشون رو بکشیم ملآ یکی بره در خونشونو جارو کنه،یکی ایشونه در طول روز باماشین برسوننه هرجا که دوست دارن.یکی کلآ ایشونو اسکورت کنه(درصورت لزوم برنامه ی ی سوءقصد الکی هم بریزیم ضرر نداره)
اگه نپذیرفتن میریم تو کار وعده وعید
اگه بازم نشد درنهایت دست به تهدید و ارعاب میزنیم .این آخریو البته زیاد توصیه نمیکنم چون ایشون کمربنده شکیو ازینحرفا دارن
خلاصه ولش نکنیم تا قبول کنه
خجالت کشیدم :14:از نظر مسوءلیت پذیری بنده اطلاع دارم که ایشون پاش بیفته تا پاسی از شب برا راانداختن کار ی بنده خدایی که اصلآ نمیشناسه حاضره بیدار بموونه.منظورم 5 صبحه
:25r30wi: بهش می گن چهار "ت" راوی, جدیدا اینطوری شدهاز روشهای نوینی برای تشویق دوستان به مطالعه و انجام فعالیتهاشون استفاده میکنن.از جله تشویق تهدید ترغیب تنبیه و هزار روش دیگه که همشونم با ت شروع میشه
دیگه مجبورم بهتون کمک کنم. ممکنه سرو صدا کنید راوی از خواب بیدار شه پیشنهاد مدیریت رو رد کنه.......
اشپزخونشون فرش نداشت من فداکاری کردم شستمش.........![]()
راستی جناب یزدان یادتون باشه اخر سر اون چمدون فیلم راوی رو بردارین چون مدیر بشه فیلم میخوااد چیکار باید مدیریت کنه....................
دوستان شب همگی بخیر
امیدوارم هرچه ز.دتر سروسامان بگیریم.وگرنه آدرستونو بفرستید من ی بسته سیانور دارم باهم بریم فضا
توجه داشته باشید که فقط ی بسته هست پس پذیرش محدود هست وبه اولین 9نفری که بخوان سیانور میرسه
شب خوش
راوی جان بنده به شخصه جواب ندادم چون اظهار نظر در این مورد رو در صلاحیت و توانایی خودم نمیبینم، هنوز زوده برام و خدای نکرده شاید یه مطلب خلاف و نادرست بیان کنم...
جنای بزدان مردم از خنده . به فکر ما هم باش... منم میام کمکتون . چون روای تاج سر :bunnyearsmiley:. باید مدیر شه... راویییییییییییییییییییییییییییی قبول کن جون من:rose:
همه دست بزنید یه شعر بخونم براتون؛ به افتخار مدیریت جدید دکتر راوی:
نامزد نامزده...
آره خود نامزده
حالا خانم مدیره
حالا خود مدیره
حالا مدیره پدیره
آره خانم مدیره
.....................
سلام راوی جونم
خب بلت نیستیم!!یعنی من که بلت نیستم!!
داره میره تو افق محو بشه؟!!
آیناز جان
تاپیک فیلم فعلا بسته است....مجبور شدم لینک دانلود فیلم Cloud Atlas 2012 V رو اینجا بذارم برات
وقتی هر دو تا پارت رو دانلود کردی اکسترکتش کن تا فیلم کامل رو بهت بده....اگه زیرنویسشم پیدا نکردی آپلود میکنم تا دانلود کنی عزیزم...
سرور آپلودباز:
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part1 rar
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part2 rar
سرور هیپ فایل:
راوی جان تا اطلاع ثانوی شما همخوان باش و زیاد پافشاری نکن که طرفو مداوا کنی چون در اینصورت اینکه فکرکنه اونو به چشم ی آدم مشکل دار میبینی یجور دافعه ایجادمیکنه.
اینکه رسمآ نسبت به این مراجع دچار مشکل شده ممکنه تورو در برخورد بااون دچار استرس کنه که بطور قطع اون متوجه این حالتت میشه.
اساسآ چرا اومده پیش تو؟منظورم اینه که علت مراجعش به روانشناس چیه؟کدومشون معتقده روانشناسا خودشون دیوونن؟خودش یا پدرش؟
دست گلت دردنکنه.ی ساعت بود داشتم دنبالش میکردم.بی دردسر بلطف تو دانلودش کردم.
چراشو نمیدونم اما من این ترنمو شکل قبولیای سال آینده میبینم
دوستان عزیز با اجازه دیگه فعلا چند روزی ما نیستیم
خوبی بدی دیدید حلال بفرمایید
انشالله نایب الزیاره خواهم بود
شما هم به شدت ما رو دعا کنید
یاعلی
آیناز جان
تاپیک فیلم فعلا بسته است....مجبور شدم لینک دانلود فیلم Cloud Atlas 2012 V رو اینجا بذارم برات
وقتی هر دو تا پارت رو دانلود کردی اکسترکتش کن تا فیلم کامل رو بهت بده....اگه زیرنویسشم پیدا نکردی آپلود میکنم تا دانلود کنی عزیزم...
سرور آپلودباز:
سرور هیپ فایل:
چرا اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad_majidonline:
بچه ها...اتفاقی این فایل رو پیدا کردم و دیدم
حال عجیبی بهم دست داد...شما هم ببینید و برام دعا کنید...
پرشین گیگ - دانلود - ماه رمضان.zip
دوستای گلم چند روزی نیستم . پیشاپیش عید رو به همه تبریک میگم.......:rose::rose:
شاد و سلامت باشید........:rose::rose:
فردا عیده؟
دست گلت دردنکنه.ی ساعت بود داشتم دنبالش میکردم.بی دردسر بلطف تو دانلودش کردم.