راوی جان نسبتاشون شد معما.من که نفهمیدم کی به کیه
پیش از اینکه این بحثو پیش ببریم بزار بهت یادآوری کنم که قرار نیست تمام پرونده هاتو با موفقیت طی کنیا!!!اینو اگه یادت بره زود سرخورده میشی.
آره کاملا درست می گید, ولی تجربه کمه و گاهی آدم شخصی سازی می کنه قضیه رو
ولی دلم می سوزه اینهمه داره هزینه می کنه, همش می خوام به طور زیرپوستی بهش بگم آقا دیگه نیا پولت حیفه :25r30wi:
اما اختلالش رو به احتمال غریب به یقین پیدا کردم باید مطالعه کنم در مورد درمانش, هرچند که مهلت نمی ده به من حرف بزنم اصلا (پدره)
ممنون که کمکم می کنید :riz304:
ببین پدر و مادر جهت نگرانی بابت مصرف حشیش پسرشون مراجعه کردن, خود باباهه به مدت بیشتر از دوساعت یه بند حرف زد در حالی که ساعت کار ما گذشته بود و اگه ما می خواستیم حرف بزنیم رسما باید می پریدیم وسط حرفش که تازه ناراحت هم می شد!
و خودش می پذیره که من مشکل دارم (مشخصه ی اختلال وسواس هست)
مادر نسبتا نرماله و دخترشون هم که ندیدمش احتمالا همینطوره
داستان پسر خانواده رو هم که گفتم و یه نکته ی بسیییییییییاااااااااار مهم که یادم رفت بگم اینکه , پسرشون از بچگی بیش فعال بوده, ریتالین براش تجویز شده استفاده کرده والدین تشخیص دادن افسرده اش می کنه سرخود قطع کردن, و ایشون همچناااااااان بیش فعال هستن و به عقیده من با تنها مصرف ریتالین اقلا 50 درصد مسائلشون حل می شه.
راستی اون کتاب ام ام پی آی رو شماهم دیدین؟ چقد اشتباه کردم نخریدمش, الان برام از نون شب واجب تره :13: