یه حسی بهم میگه دارن با دانشگاهها سر اضافه کردن ظرفیت بحث میکنن .... من میدونم ظرفیتا زیاد میشه .... انرژی مثبت:25r30wi:
دقیــــــــقا
اون پی دی اف چرکنویس اولیه بود
بعد بازم ظرفیت ها رو اضافه کردن :smilies-azardl (113
یه حسی بهم میگه دارن با دانشگاهها سر اضافه کردن ظرفیت بحث میکنن .... من میدونم ظرفیتا زیاد میشه .... انرژی مثبت:25r30wi:
باور کن منم همین حس رو دارم وگرنه اینهمه دست دست کردن هیچ معنی نداره!!
نمیگم باز همون ظرفیت پارسال میشه ولی افزایش میدن نسبت به این پی دی اف
خوب و محترمانه بودوتازه توی رشته ما 70 تا کاهش داشته از حدود 190 به 120ممنون از لطفتون
چرا اینا اینجوری شدن امسااااااااااااااااااااااال ای خدا
کلیدشون داغون ظرفیتا داغونتر کارنامه داغون داغون رتبه یکسان ومشابه رو کجای دلم بذارم:sadsmiley::13:
بچه ها من الان باز رفتم کارناممو چک کردم هیچ اروری هم نداد.چرا گفتین ارور میده و باز نمیشه؟!!!!!!!!
بچه ها من الان باز رفتم کارناممو چک کردم هیچ اروری هم نداد.چرا گفتین ارور میده و باز نمیشه؟!!!!!!!!
آخه رتبه در سهمیه و رتبه در کل با هم فرق میکنن شاید از اون لحاظ تشابه پیدا کردندوستم میگف تو رشته شون 2نفر رتبه یکسان دارن:65d6a5d6s:
بچه ها زنگ بزنیم 20:30 به اونا اطلاع بدیم خودشون میرن با وزیر بهداشت و اینا مصاحبه میکنن !
بچه ها اونجوریکه من فهمیدم ظرفیت روزانه تقریباسرجاشه بین الملل رو کم کردن خوش بین باشید:thanks::thanks:
بچه ها اونجوریکه من فهمیدم ظرفیت روزانه تقریباسرجاشه بین الملل رو کم کردن خوش بین باشید:thanks::thanks:
اگه به این بود پارسال هم ازمون ازاد و بهداشت تو دو روز متوالی بود اما چون انتخابات بود کسی اعتراض نکرد و تو دو روز متوالی هم برگزارشد ...دوست عزیز جا به جا شدن تاریخ آزمون ربطی به اعتراض بچه ها نداشت
چون تاریخ اولی که اعلام کردن با آزمون ارشد دانشگاه آزاد تداخل داشت مجبور شدن عوض کنن...
این وزارت چشم سفید هر چی ازش برمیاد ...
پس منتظر بلاهای جدیدی که قراره سرمون بیاره باشید!