روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

bme88

New member
یه حسی بهم میگه دارن با دانشگاهها سر اضافه کردن ظرفیت بحث میکنن .... من میدونم ظرفیتا زیاد میشه .... انرژی مثبت:25r30wi:

دقیــــــــقا
اون پی دی اف چرک‌‌نویس اولیه بود
بعد بازم ظرفیت ها رو اضافه کردن :smilies-azardl (113

mamaie

New member
باور کن منم همین حس رو دارم وگرنه اینهمه دست دست کردن هیچ معنی نداره!!
نمیگم باز همون ظرفیت پارسال میشه ولی افزایش میدن نسبت به این پی دی اف

اون فایل که اصلا مستند نیست از استرس ما استفاده کردن یه چیزی ساختن حالا هم نشستن دارن پی ام های ما رو میخونن و میخندن .... موقع خنده ی ما هم میرسه

رها93

New member
truelove90 لطفا براش یه تاپیک جدا بزن همه ببیننن و ایمیل بزنن!
متن خوبی نوشتی ممنونم

عنوان چی بنویسیم هماهنگ شده باشه؟

sajad93

New member
چرا اینا اینجوری شدن امسااااااااااااااااااااااال ای خدا
کلیدشون داغون ظرفیتا داغونتر کارنامه داغون داغون رتبه یکسان ومشابه رو کجای دلم بذارم:sadsmiley::13:

واقعا شما دو نفر رو میشناسیدرتبه یکسان داشته باشن؟ نگو که آره که نگرانم میکنی

Mehrnaz B

New member
بچه ها من الان باز رفتم کارناممو چک کردم هیچ اروری هم نداد.چرا گفتین ارور میده و باز نمیشه؟!!!!!!!!

رها93

New member
بچه ها من الان باز رفتم کارناممو چک کردم هیچ اروری هم نداد.چرا گفتین ارور میده و باز نمیشه؟!!!!!!!!

یه ساعت اونجوری شد بعد حل شد

- - - Updated - - -

یه ساعت اونجوری شد بعد حل شد

bme88

New member

الان درست شد دوباره
ولی حدود 1 ساعت بود که لینکش ارور میداد

- - - Updated - - -

الان درست شد دوباره
ولی حدود 1 ساعت بود که لینکش ارور میداد

goo

New member
اخه هر چی به سنجش بنویسیم فایده نداره!سنجش جمعا سه تا اتاقه! ریاست،مسئولان ارشد،مسئولان دکترا! این موضوع باید به گوش شخص وزیر بهداشت برسه.ایشون تو صفحه شخصیشون یه قسمت دارن که میشه نوشت.اگه می دونستم به این زودی می خونن اونجا هم می نوشتیم.

دل آرام

New member
بچه ها زنگ بزنیم 20:30 به اونا اطلاع بدیم خودشون میرن با وزیر بهداشت و اینا مصاحبه میکنن !

sajad93

New member
به نظرم این فایل pdf کاملا درسته حالا شاید تغییراتی داشته باشه ولی این کاهش با سیاست های وزارت بهداشت هم جهته و در صدد این هستن هزینه کم تری از جانب خودشون برای تحصیلات تکمیلی بپردازن و درآمد زایی کنن برای وزارتخونشون

mahsast

New member
بچه ها اونجوریکه من فهمیدم ظرفیت روزانه تقریباسرجاشه بین الملل رو کم کردن خوش بین باشید:thanks::thanks:

دل آرام

New member
خورک خبریه 20 30 این که قبل آزمون یه دانشگاهی میاد فایل پی دی اف وزات خونه رو منتشر میکنه !
بعدم وزارت خونه به روی مبارکش نمیاره !

- - - Updated - - -

خورک خبریه 20 30 این که قبل آزمون یه دانشگاهی میاد فایل پی دی اف وزات خونه رو منتشر میکنه !
بعدم وزارت خونه به روی مبارکش نمیاره !

sepideeee

New member
دوست عزیز جا به جا شدن تاریخ آزمون ربطی به اعتراض بچه ها نداشت
چون تاریخ اولی که اعلام کردن با آزمون ارشد دانشگاه آزاد تداخل داشت مجبور شدن عوض کنن...
این وزارت چشم سفید هر چی ازش برمیاد ...
پس منتظر بلاهای جدیدی که قراره سرمون بیاره باشید!
اگه به این بود پارسال هم ازمون ازاد و بهداشت تو دو روز متوالی بود اما چون انتخابات بود کسی اعتراض نکرد و تو دو روز متوالی هم برگزارشد ...
امسال هم قطعا به خاطر اعترااضات بچه هابود زیاددی قضیه رو حساسش نکنید

بالا