روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mamaie

New member
سلام بچه ها دو تا سوال واسه اینکه جو عوض شه:
1)دانشکده مامایی تهران که تو میدون توحیده میدونید چه طوری میشه رفت..یعنی از کرج تا کجاش مترو داره یا خط هاش چه جوریه؟
2)واسه شهید بهشتی که میگن کنار بیمارستان قلب شهید رجائیه چه طوری میشه رفت؟
آخه مسیرش تو انتخابم تاثیر داره...:33:

- - - Updated - - -

سلام بچه ها دو تا سوال واسه اینکه جو عوض شه:
1)دانشکده مامایی تهران که تو میدون توحیده میدونید چه طوری میشه رفت..یعنی از کرج تا کجاش مترو داره یا خط هاش چه جوریه؟
2)واسه شهید بهشتی که میگن کنار بیمارستان قلب شهید رجائیه چه طوری میشه رفت؟
آخه مسیرش تو انتخابم تاثیر داره...:33:

سلام .... تهران همون جا مترو هست ایستگاه توحید فقط تا دانشگاه که سر خ فرصته باید با تاکسی یا اتوبوس بری.... زیاد فاصله ای نیست.... واسه بهشتی که کارت سخت میشه همون اتوبوسای توحید مستقیم میرن تا سر خ بهشتی ولی پیاده روی داره .... در ضمن فکر کنم مامایی بهشتی تو ونک باشه .... قبلا خ شریعتی کنار بیمارستان کودکان بود الآن تغییر کرده.... موفق باشی

رها93

New member
سلام .... تهران همون جا مترو هست ایستگاه توحید فقط تا دانشگاه که سر خ فرصته باید با تاکسی یا اتوبوس بری.... زیاد فاصله ای نیست.... واسه بهشتی که کارت سخت میشه همون اتوبوسای توحید مستقیم میرن تا سر خ بهشتی ولی پیاده روی داره .... در ضمن فکر کنم مامایی بهشتی تو ونک باشه .... قبلا خ شریعتی کنار بیمارستان کودکان بود الآن تغییر کرده.... موفق باشی

عزیزم میدونی گروه ژنتیکش کجاس برای بهشتی؟

midwif.mah

New member

یعنی بهشتی مترو نداره؟

ROJO

New member
وای خدا، نمیدونم بخندم یا گریه کنم
چ اوضاعی داریم

ظرفیتا مثله پارسال باشه، صلوات:smiliess (8):

nafasn

New member
بچه ها من همش تو قکرنم مگه تو اطلاعیه نگفتن 4500 نفر.خب یعنی کاهش داشته دیگه؟؛( یا اینکه این اطلاعیشون ممکنه عددش تغییر کنه!
لطفا یکی به من دلداری بده دارم میمیرم

bme88

New member
وای خدا، نمیدونم بخندم یا گریه کنم
چ اوضاعی داریم

ظرفیتا مثله پارسال باشه، صلوات:smiliess (8):

ایشالله مثل پارسال باشه
آخه با عقل جور در نمیاد همه رشته ها رو نصف کنن!!
وزارت علوم کلا افزایش ظرفیت داشت
بعد اینا چطور انقد کاهش میدن؟

mamaie

New member
بچه ها من دیگه خسته شدم ازین انتظار .... زنگ بزنیم بهشون؟؟؟؟

bme88

New member
بچه ها من همش تو قکرنم مگه تو اطلاعیه نگفتن 4500 نفر.خب یعنی کاهش داشته دیگه؟؛( یا اینکه این اطلاعیشون ممکنه عددش تغییر کنه!
لطفا یکی به من دلداری بده دارم میمیرم

اینا اگه مطمئن بودن که تا الان اطلاعیه میزدن
تازه مگه ظرفیت هر رشته چقد بود که اینجوری کمش کنن؟!
خودشونم میدونن اگه کم کنن همه بچه ها میریزن سرشون
مگه تاریخ امتحان رو جلو نیاوردن و بعد با اعتراض بچه ها تاریخ عوض شد؟
اگه بخوان تغییری تو ظرفیت بدن نمیان یهو نصف کنن که
میدونن همه دادشون در میاد

بالا