سلام بچه ها دو تا سوال واسه اینکه جو عوض شه:
1)دانشکده مامایی تهران که تو میدون توحیده میدونید چه طوری میشه رفت..یعنی از کرج تا کجاش مترو داره یا خط هاش چه جوریه؟
2)واسه شهید بهشتی که میگن کنار بیمارستان قلب شهید رجائیه چه طوری میشه رفت؟
آخه مسیرش تو انتخابم تاثیر داره...:33:
- - - Updated - - -
سلام بچه ها دو تا سوال واسه اینکه جو عوض شه:
1)دانشکده مامایی تهران که تو میدون توحیده میدونید چه طوری میشه رفت..یعنی از کرج تا کجاش مترو داره یا خط هاش چه جوریه؟
2)واسه شهید بهشتی که میگن کنار بیمارستان قلب شهید رجائیه چه طوری میشه رفت؟
آخه مسیرش تو انتخابم تاثیر داره...:33:
لینک کارنامه ها فعال شد بچه ها
لینک کارنامه ها فعال شد بچه ها
چی؟؟؟ کارنامه که جمعه اومد
دوستان من کد رهگیریم پیشم نیس پاسخنامه ها رو اضافه کردن؟
سلام .... تهران همون جا مترو هست ایستگاه توحید فقط تا دانشگاه که سر خ فرصته باید با تاکسی یا اتوبوس بری.... زیاد فاصله ای نیست.... واسه بهشتی که کارت سخت میشه همون اتوبوسای توحید مستقیم میرن تا سر خ بهشتی ولی پیاده روی داره .... در ضمن فکر کنم مامایی بهشتی تو ونک باشه .... قبلا خ شریعتی کنار بیمارستان کودکان بود الآن تغییر کرده.... موفق باشی
من سریع رفتم چک کردم همون قبلیا باشه:25r30wi:
سلام .... تهران همون جا مترو هست ایستگاه توحید فقط تا دانشگاه که سر خ فرصته باید با تاکسی یا اتوبوس بری.... زیاد فاصله ای نیست.... واسه بهشتی که کارت سخت میشه همون اتوبوسای توحید مستقیم میرن تا سر خ بهشتی ولی پیاده روی داره .... در ضمن فکر کنم مامایی بهشتی تو ونک باشه .... قبلا خ شریعتی کنار بیمارستان کودکان بود الآن تغییر کرده.... موفق باشی
وای خدا، نمیدونم بخندم یا گریه کنم
چ اوضاعی داریم
ظرفیتا مثله پارسال باشه، صلوات:smiliess (8):
یعنی بهشتی مترو نداره؟
بچه ها من همش تو قکرنم مگه تو اطلاعیه نگفتن 4500 نفر.خب یعنی کاهش داشته دیگه؟؛( یا اینکه این اطلاعیشون ممکنه عددش تغییر کنه!
لطفا یکی به من دلداری بده دارم میمیرم