دوست مجازی من

ariyana

New member
آخییییییییی! خب من که اون موقع شیراز نبودم:sadsmiley:

حالا با بقیه بچه ها تشریف بیارید خوشحال میشیم:riz304:

sara77

New member
ااااااااای بابا خوب چرا اینقدر زود شاکی میشی سارا
در هر صورت هر کی بیاد تهران ببینیمش خوشحال میشم:ad54ad:
نه والا تو شاکی شدی اصن من قهر میکنم بستنیم نمیخام حالا اگه گرفتینم عیب نداره دستتونو رد نمیکنم:4d564ad6:

mw.ashel

New member
حالا با بقیه بچه ها تشریف بیارید خوشحال میشیم:riz304:[/QUOTE] حتما همکار عزیزم، اگه قسمت شد و راهم اونجا افتاد خیلی دوست دارم ببینمت و دعوتت کنم به یه بستنی یا هر چیزی که دوست داشته باشی

ariyana

New member
حالا با بقیه بچه ها تشریف بیارید خوشحال میشیم:riz304:
حتما همکار عزیزم، اگه قسمت شد و راهم اونجا افتاد خیلی دوست دارم ببینمت و دعوتت کنم به یه بستنی یا هر چیزی که دوست داشته باشی[/QUOTE]

منم دوست دارم ببینمت عزیییییزم :ad54ad:اومدی شیراز صاف بیا بیمارستان نمازی!!! در ضمن مهمون خودمی خانومی:riz304:

mahsa.

New member
بچه ها حالا شیراز خواستین برین به کنار
ولی تهران سر راسته همس خوب
بهتر!!!!!!!!!!!!!!!!!

mw.ashel

New member
حتما همکار عزیزم، اگه قسمت شد و راهم اونجا افتاد خیلی دوست دارم ببینمت و دعوتت کنم به یه بستنی یا هر چیزی که دوست داشته باشی
منم دوست دارم ببینمت عزیییییزم :ad54ad:اومدی شیراز صاف بیا بیمارستان نمازی!!! در ضمن مهمون خودمی خانومی:riz304:[/QUOTE] ...... ممنونم همکار عزیزم....ان شاء ا.. قسمت بشه من روی ماهت رو ببینم ، یه دنیا واسم ارزش داره

reza.n

New member
اصفهان تا شیراز فک کنم یه 6 ساعتی باشه.ولی اگه بستنی خوری باشه میام دیگه.خراب رفاقتم:whistle:

ariyana

New member
ای ول ای ول دارن مهمونامون جمع میشن تارا جوووووووووووووووووووون:smilies-azardl (113

mw.ashel

New member
دوستان این مرامتون منو کشته..... بذارید قبول بشیم بعدش هر کجا باشیم بلاخره یه جایی و یه روزی اگه قسمت باشه حتما همدیگرو میبینیم...

reza.n

New member
6ساعت نیست رضا کمتر واسه منم بلیط بگیر منم بیام اصفهان باهم بریم داداشی.
چرا من که میپرسیدم میگفتن 6 ساعت.به هر حال.چشم شما از تبریز تشریف بیار اصفهان بعد با هم میریم ابجی گلم.البته الان که من خونم.میخای دوتایی بلیط بگیریم واسه تهران.تهران میبینمت بعد از اونجا یه سره بریم شیراز؟هوم؟

mw.ashel

New member
به خبرگزاریا هم خبر بدین و تو رکورد گینس هم ثبت کنن که برای اولین بار در ایران در یک اقدام ناباورانه دوستان مجازی علوم پزشکی دور هم جمع شدن و این روز رو جشن گرفتن..............وای چقد عالی میشهههههههههههههه

mahsa.

New member
چرا من که میپرسیدم میگفتن 6 ساعت.به هر حال.چشم شما از تبریز تشریف بیار اصفهان بعد با هم میریم ابجی گلم.البته الان که من خونم.میخای دوتایی بلیط بگیریم واسه تهران.تهران میبینمت بعد از اونجا یه سره بریم شیراز؟هوم؟
تووواریا ازشمال بیان تهران منم ازتبریز بیام تهران محسن رکم دانشجوی تهران جمع شیم بریم شیراز .

موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mw.ashel

New member
مهسا جون تبریزی بودی و من نمیدونستم، من چند وقت دیگه میام تبریز و خیلی دوست دارم ببینمت و اگه وقت داشتی بریم بستنی؟

mahsa.

New member
بقیه دوستان ونمیدونم کجان والا دقبق برنامه سفرو میریختم.ههههههههههههههههههههه:p

reza.n

New member
البته زهرا جان اکثرا در حد حرف باقی میمونه.ولی من خودم واقعا دوست دارم به شخصه بچه هارو از نزدیک ببینم.خیلی لذت بخشه که یهو از بعد مجازی وارد دنیای واقعی بشیم.جذابیت داره.از یه دنیای دیگه میایم توو دنیای واقعی مثه اینکه متولد شدیم دوباره ولی چندتایی با هم.

بالا