mohsen_rok
New member
اگه بیاید شیراز من به عنوان یه سال بالایی همتونو مهمون میکنمممممممممممممممم:thumbsupsmileyanim:
خوب چرا یک ترم جلوتر دعوت نکردین که من دانشجوی اونجا بودم:image170:
اگه بیاید شیراز من به عنوان یه سال بالایی همتونو مهمون میکنمممممممممممممممم:thumbsupsmileyanim:
نه والا تو شاکی شدی اصن من قهر میکنم بستنیم نمیخام حالا اگه گرفتینم عیب نداره دستتونو رد نمیکنم:4d564ad6:ااااااااای بابا خوب چرا اینقدر زود شاکی میشی سارا
در هر صورت هر کی بیاد تهران ببینیمش خوشحال میشم:ad54ad:
حتما همکار عزیزم، اگه قسمت شد و راهم اونجا افتاد خیلی دوست دارم ببینمت و دعوتت کنم به یه بستنی یا هر چیزی که دوست داشته باشی[/QUOTE]حالا با بقیه بچه ها تشریف بیارید خوشحال میشیم:riz304:
منم دوست دارم ببینمت عزیییییزم :ad54ad:اومدی شیراز صاف بیا بیمارستان نمازی!!! در ضمن مهمون خودمی خانومی:riz304:[/QUOTE] ...... ممنونم همکار عزیزم....ان شاء ا.. قسمت بشه من روی ماهت رو ببینم ، یه دنیا واسم ارزش دارهحتما همکار عزیزم، اگه قسمت شد و راهم اونجا افتاد خیلی دوست دارم ببینمت و دعوتت کنم به یه بستنی یا هر چیزی که دوست داشته باشی
آریانا؟
مهمونای منو میدزدی؟
6ساعت نیست رضا کمتر واسه منم بلیط بگیر منم بیام اصفهان باهم بریم داداشی.اصفهان تا شیراز فک کنم یه 6 ساعتی باشه.ولی اگه بستنی خوری باشه میام دیگه.خراب رفاقتم![]()
چرا من که میپرسیدم میگفتن 6 ساعت.به هر حال.چشم شما از تبریز تشریف بیار اصفهان بعد با هم میریم ابجی گلم.البته الان که من خونم.میخای دوتایی بلیط بگیریم واسه تهران.تهران میبینمت بعد از اونجا یه سره بریم شیراز؟هوم؟6ساعت نیست رضا کمتر واسه منم بلیط بگیر منم بیام اصفهان باهم بریم داداشی.
تووواریا ازشمال بیان تهران منم ازتبریز بیام تهران محسن رکم دانشجوی تهران جمع شیم بریم شیراز .چرا من که میپرسیدم میگفتن 6 ساعت.به هر حال.چشم شما از تبریز تشریف بیار اصفهان بعد با هم میریم ابجی گلم.البته الان که من خونم.میخای دوتایی بلیط بگیریم واسه تهران.تهران میبینمت بعد از اونجا یه سره بریم شیراز؟هوم؟