waria
New member
یه لحظه فکر کردم منظور از مهسا منم.:sad:فقط به قصد مرام کش کردن جمع اگه جمع شدیم همه مهمون خودم.:smilies:به خصوص ابجیه گلم مهسا که خیلی خاطرشو میخام:riz304:
یه لحظه فکر کردم منظور از مهسا منم.:sad:فقط به قصد مرام کش کردن جمع اگه جمع شدیم همه مهمون خودم.:smilies:به خصوص ابجیه گلم مهسا که خیلی خاطرشو میخام:riz304:
یه لحظه فکر کردم منظور از مهسا منم.:sad:
فقط به قصد مرام کش کردن جمع اگه جمع شدیم همه مهمون خودم.:smilies:به خصوص ابجیه گلم مهسا که خیلی خاطرشو میخام:riz304:
نه دیگه یا چیزی نمیگم یا گفتم دیگه هستم.دفعه بعدش با شما جانم.:riz304:نه این ظلم منم هستم هرچی شد تقسیم بر2
مرسی داداش گلم
تو که خودت میدونی واسم عزیزی.کلا بچه های سایت رو حالا نمیگم همشونو که دروغ بشه ولی خیلیاشونو شدید دوست میدارم.تو که جای خودتو داری مهسا جان.:riz304:یه لحظه فکر کردم منظور از مهسا منم.:sad:
وایسا ببینیم سال بعد کجا قبول میشیم(خوشم میاد کلا اعتماد به نفسم بمبه...خودمو قبول شده حساب کردم)بعد سر شهرش به توافق میرسیم:ad54ad:منم هستم
حالا نمیشه قرار شیراز باشه؟ حسابشم با من
دوستان پس محل قرارم از الان تعیین کنید تا فردا روزی گشت ارشادیا بهمون گیر ندن ، البته با اینکه دوستان تو تایپیک گشت ارشاد ، جواباشون رو دادن!
منم هستم
حالا نمیشه قرار شیراز باشه؟ حسابشم با من
به جونِ خودم اگه بذارم تو حساب کنی مهسا جون:smilies:اگه قراره آقا رضا و آقا محسنم بیان،به حساب اونا.ینی ما بخوایم هم اونا نمیذارن ما حساب کنیم،میدونم من:idea_majidonline:خب خدا رو شکر،مشکلات حل شد.همه چی آرومه من چقد خوشحالم.:rolleyessmileyanim:
دیگه به اصرار بچه ها مجبور شدیم قبول کنیم پسرا هم بیان:j58r36j3gcr4suxymupااااااااااااااااااااااا
مگه پسرا هم میتونند بیان؟:j58r36j3gcr4suxymup
اخه قیافه ی پسرااااااااااااا چه دیدنیه این یعنی تحریم همه جانبه حالا بزن لایکو واریا جون دمت گرممممممممممم ولی اگه بچه ی خوبی باشن شاید راضی شدیم بذاریم بیاین:j58r36j3gcr4suxymup
دیگه به اصرار بچه ها مجبور شدیم قبول کنیم پسرا هم بیان:j58r36j3gcr4suxymup
نه جیگر پولاتو بذار بعد ا سود ازمون نخایعاغا میگم من براتون پول بفرستم این مشکلتون حل شه؟ :mad_majidonline:
چه ربطی داره من بخام الانم دوستامو میام میبینم اصن تورو نمیبریم که دیگه پرویی نکنیمگه شما هم میخواین امسال ارشد بدید:25r30wi:
ااااااااااااااااااااااااااخه نه بچه نمیبریم:j58r36j3gcr4suxymupااااااااااااااااااااااا
مگه پسرا هم میتونند بیان؟:j58r36j3gcr4suxymup
ااااااااااااااااااااااااااخه نه بچه نمیبریم:j58r36j3gcr4suxymup
چه ربطی داره من بخام الانم دوستامو میام میبینم اصن تورو نمیبریم که دیگه پرویی نکنی