دوست مجازی من

reza.n

New member
یه لحظه فکر کردم منظور از مهسا منم.:sad:
تو که خودت میدونی واسم عزیزی.کلا بچه های سایت رو حالا نمیگم همشونو که دروغ بشه ولی خیلیاشونو شدید دوست میدارم.تو که جای خودتو داری مهسا جان.:riz304:

Taraa

Well-known member
منم هستم
حالا نمیشه قرار شیراز باشه؟ حسابشم با من

waria

New member
منم هستم
حالا نمیشه قرار شیراز باشه؟ حسابشم با من
وایسا ببینیم سال بعد کجا قبول میشیم(خوشم میاد کلا اعتماد به نفسم بمبه...خودمو قبول شده حساب کردم)بعد سر شهرش به توافق میرسیم:ad54ad:

mw.ashel

New member
دوستان پس محل قرارم از الان تعیین کنید تا فردا روزی گشت ارشادیا بهمون گیر ندن ، البته با اینکه دوستان تو تایپیک گشت ارشاد ، جواباشون رو دادن!

mahsa.

New member
دوستان پس محل قرارم از الان تعیین کنید تا فردا روزی گشت ارشادیا بهمون گیر ندن ، البته با اینکه دوستان تو تایپیک گشت ارشاد ، جواباشون رو دادن!

اشیل جان نترس جواب اونا با من خودت میدونی که چی میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen_rok

New member
به جونِ خودم اگه بذارم تو حساب کنی مهسا جون:smilies:اگه قراره آقا رضا و آقا محسنم بیان،به حساب اونا.ینی ما بخوایم هم اونا نمیذارن ما حساب کنیم،میدونم من:idea_majidonline:خب خدا رو شکر،مشکلات حل شد.همه چی آرومه من چقد خوشحالم.:rolleyessmileyanim:

ااااااااااااااااااااااا
مگه پسرا هم میتونند بیان؟:j58r36j3gcr4suxymup

mohsen_rok

New member
اخه قیافه ی پسرااااااااااااا چه دیدنیه این یعنی تحریم همه جانبه حالا بزن لایکو واریا جون دمت گرممممممممممم ولی اگه بچه ی خوبی باشن شاید راضی شدیم بذاریم بیاین:j58r36j3gcr4suxymup

مگه شما هم میخواین امسال ارشد بدید:25r30wi:

ariyana

New member
اگه بیاید شیراز من به عنوان یه سال بالایی همتونو مهمون میکنمممممممممممممممم:thumbsupsmileyanim:

mohsen_rok

New member
ااااااااااااااااااااااااااخه نه بچه نمیبریم:j58r36j3gcr4suxymup

چه ربطی داره من بخام الانم دوستامو میام میبینم اصن تورو نمیبریم که دیگه پرویی نکنی

ااااااااای بابا خوب چرا اینقدر زود شاکی میشی سارا
در هر صورت هر کی بیاد تهران ببینیمش خوشحال میشم:ad54ad:

بالا