Persian-Masoud
New member
خداییش آدم با اینهمه میکروب یه جا میره؟ ببخشید منظورم میکروب شناس بود! :ad54ad:
تارا جان چی چیو همش کلکه. من آخرای سعیمو میکنم کلکی نباشه.
من نمیدونم این چه توقعیه که میگن پسرا دست به جیب بشن چون پسرن ولی تا میرسه به مسائله دیگه دم از برابری و تساوی حقوق زن میزنن میخان خورد و خاک شیرت کنن.:mad_majidonline:مهسا شما بزرگتر مایی مگه میشه جلو شما دست کنیم توو جیبمون جانم.:motat:اتفاقا من موافقم پسرا هم باشند آخه اینجوری غیرتشون گل میکنه و نمیذارن دخترا دست به جیب بشن.
بچه ها به فکربستنی پیتزا و...........باشین پولشو ما نمیدیم.
من نمیدونم این چه توقعیه که میگن پسرا دست به جیب بشن چون پسرن ولی تا میرسه به مسائله دیگه دم از برابری و تساوی حقوق زن میزنن میخان خورد و خاک شیرت کنن.:mad_majidonline:مهسا شما بزرگتر مایی مگه میشه جلو شما دست کنیم توو جیبمون جانم.:motat:
:motat:lmfao))))))))
لول!
ochey.excuse mi!!!
کلک نه...... کل کل
سلام دوستان....یه پیشنهاد:::::اگه کسایی هستن که مثل خودم دارن واسه قبولی ارشد دانشگاه تهران از هر رشته ای باشن میخونن این نظرو میدم که هرکسی که نسبت به بقیه نمره قبولی کمتری بیاره وقتی که قبول بشه باید پول بستنی بقیه رو حساب کنه؟؟؟؟ قبول میکنید ؟؟؟ اینجوری هم با اشتیاق میخونیم چون قراره همدیگرو ببینیم و از طرفی هم رتبه مون رو بهتر میاریم تا پول بستنی این خیل عظیم علوم پزشکی رو حساب نکنیم!بچه ها توجه کنین.همه میتونن بیان،دعوت عموم آزاد است.ولی یه وقت فکر نکنین بستنی چیزِ کمیه ها...تا سال بعد همین بستنی خدا تومن قیمتش میشه.پیشنهاد میکنم از الان پولاتونو بذارین کنار![]()
من نمیدونم این چه توقعیه که میگن پسرا دست به جیب بشن چون پسرن ولی تا میرسه به مسائله دیگه دم از برابری و تساوی حقوق زن میزنن میخان خورد و خاک شیرت کنن.:mad_majidonline:مهسا شما بزرگتر مایی مگه میشه جلو شما دست کنیم توو جیبمون جانم.:motat:
به جونِ خودم اگه بذارم تو حساب کنی مهسا جون:smilies:اگه قراره آقا رضا و آقا محسنم بیان،به حساب اونا.ینی ما بخوایم هم اونا نمیذارن ما حساب کنیم،میدونم من:idea_majidonline:خب خدا رو شکر،مشکلات حل شد.همه چی آرومه من چقد خوشحالم.:rolleyessmileyanim:چشم شما مارو یجا جمع کن به حساب من.
سعی کنید تو روزای نمایشگا ه تهران امسال باشه نشد جشن قبولیه بچه های 92با حضور منو رضا ان و محسن_رک و هرکی قابل دونست.
حل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
به جونِ خودم اگه بذارم تو حساب کنی مهسا جون:smilies:اگه قراره آقا رضا و آقا محسنم بیان،به حساب اونا.ینی ما بخوایم هم اونا نمیذارن ما حساب کنیم،میدونم من:idea_majidonline:خب خدا رو شکر،مشکلات حل شد.همه چی آرومه من چقد خوشحالم.:rolleyessmileyanim: