البته یه زیست شناس باید به فکر دیگر موجودات هم باشه و فقط منافع انسان رو در نظر نگیره...دستگاه دیگه ای که می خوام معرفی کنم ، تله موش های برقی هست ...
این تله موش خانگی است و هنگامی که موش برای خوردن طعمه وارد آن می شود به موش یک شوک الکتریکی وارد کرده و باعث سکته یا فلج آن می شوند ...
البته یه زیست شناس باید به فکر دیگر موجودات هم باشه و فقط منافع انسان رو در نظر نگیره...
با عرض پوزش فراوان... :riz513:
این ایده ی گلخانه بسیار فکر خوبیه ؛ چطور میشه این قضیه رو پرورش و بسط داد؟
اره مجید جان باید تعادل برقرار بشه و رقابت جزیی از طبیعته ولی با برنامه ریزی بلند مدت مثل زنده گیری و عقیم سازی به نظرم کار انسانی تری باشه ...آره موافقم
اما من یه ایده دارم و مدت هاست که روش کار می کنم ... تعادل و مبارزه با افراطی شدن جمعیت حیوانات ... وقتی جمعیت یه حیوان بیش از حد زیاد بشه برای جمعیت انسانی خطرناک خواهد بود ( مثلا با انتقال بیماری و یا تخریب مواد غذایی ) و بلعکس ... مثلا در یکی از روستاهای نجف آباد به علت استفاده بیش از حد از منابع شیمیایی برای کشاورزی نسل شکارچی های موش ها از بین رفته است ( مار ، جغد ، گرگ ، عقاب و... ) و حال جمعیت موش ها سر به فلک گذاشته و تعدادشون بسیار زیاد شده ... تا جایی که موش ها به قبرها نیز به صورت گله ای حمله می کنند ... خوب اگه تعادل بر قرار بود هیچ وقت چنین چیزی رخ نمی داد ... ولی در محیط شهری که خبری از شکارچیان طبیعی نیست انسان ها باید برای مهار این موجودات به صورت مصنوعی اقدام کنند ... بدون شک موش ها می تونن عامل بیماری هایی همچون طاعون ، تیفوس و... باشن پس باید مهار بشن ...
اره مجید جان باید تعادل برقرار بشه و رقابت جزیی از طبیعته ولی با برنامه ریزی بلند مدت مثل زنده گیری و عقیم سازی به نظرم کار انسانی تری باشه ...
نمونش رو میشه توی سگ های ولگرد شهری دید ... البته احتیاج به برنامه ریزی داره و باید از طرف سازمان ها حمایت بشه...:riz304:
مرسی البته نه به خوبی و پر علمی شما... :riz304:آفرین ... موافقم به شما میگن یه زیست شناس خوب ...