mahnaz70
New member
سلام بچه ها خوبین؟
دیشب چرانیومدین؟:smiliess (11):
سلام مامان خوبی؟
اصلا حالم بدشده بود نااااااجورر رو هم رو هم خوردم داشتم میمیردم از د:black_eyed:ل درد
سلام بچه ها خوبین؟
دیشب چرانیومدین؟:smiliess (11):
سلام مامان خوبی؟
اصلا حالم بدشده بود نااااااجورر رو هم رو هم خوردم داشتم میمیردم از د:black_eyed:ل درد
سلام دوست عزیزسلام دوستان:sarma:
من اینروزا خیلی حالم خرابه...من هیچ وقت کار دانشجویی نرفتم چون چسبیده بودم به درس خوندن،واسه این که دانشگاه آزادی بودم برا ارشد باید خیلی تلاش میکردم.تو دوره های کارورزی همیشه نمره اول گروه من بودم چون تئوریم به واسطه خوندن واسه ارشد خیلی بهتر از هم گروهیام بود.اما خب دوستام همه کاردانشجویی میرفتن و کارعملیشون حرفه ایی بود...هر روزم به واسطه این ضعف من میگفتن خوندن واسه ارشد فایده نداره و حقوقش فقط 40 تومن بیشتره و مدام موج منفی میدادن.بعد از تموم شدن ارشد رفتم که تقاضای کار بدم ولی گفتن چون شما تموم شدی دیگه باید بری طرحو ما به دانشجویی که چندهفته از درسش بیشتر نمونده کار دانشجویی نمیدیم.همش احساس میکنم به صفر رسیدم از طرفی دلهره ارشد از طرفی شروع طرح بدون اعتماد به نفس لازم.خیلی میترسم
من کلاً آدم ضعیفی نبودم.یک سال توی بخش اداری دانشگاهمون کارمیکردم مؤسس انجمن علمی رشته امون تو دانشگاه بودم وای از بعد از خراب کردن یه لاین و برخورد استادمون و دوستام خیلی ضعیف شدم نمیدونم باید چه کار کنم.یکی از استادامون وقتی اینارو براش تعریف کردم گفت وقتی طرحتو شروع میکنی میفهمی آسون ترین و روتین تر کار لاین گرفتن هست و...
بچه ها میشه کمکم کنید.
سلام عزیزمسلام مامان خوبی؟
عیب نداره درک میکنیم من خودمم اینجوری میشم
تقریبا همونیه ک خودت گفته بودی
اما من ک بااون حساب کردم نمره رو یکم بالاتر از تخمین نشون میداد
حالا یا فرموله مشکل داره یا نحوه نمره دهی تخمین
سلام دوستان:sarma:
من اینروزا خیلی حالم خرابه...من هیچ وقت کار دانشجویی نرفتم چون چسبیده بودم به درس خوندن،واسه این که دانشگاه آزادی بودم برا ارشد باید خیلی تلاش میکردم.تو دوره های کارورزی همیشه نمره اول گروه من بودم چون تئوریم به واسطه خوندن واسه ارشد خیلی بهتر از هم گروهیام بود.اما خب دوستام همه کاردانشجویی میرفتن و کارعملیشون حرفه ایی بود...هر روزم به واسطه این ضعف من میگفتن خوندن واسه ارشد فایده نداره و حقوقش فقط 40 تومن بیشتره و مدام موج منفی میدادن.بعد از تموم شدن ارشد رفتم که تقاضای کار بدم ولی گفتن چون شما تموم شدی دیگه باید بری طرحو ما به دانشجویی که چندهفته از درسش بیشتر نمونده کار دانشجویی نمیدیم.همش احساس میکنم به صفر رسیدم از طرفی دلهره ارشد از طرفی شروع طرح بدون اعتماد به نفس لازم.خیلی میترسم
من کلاً آدم ضعیفی نبودم.یک سال توی بخش اداری دانشگاهمون کارمیکردم مؤسس انجمن علمی رشته امون تو دانشگاه بودم وای از بعد از خراب کردن یه لاین و برخورد استادمون و دوستام خیلی ضعیف شدم نمیدونم باید چه کار کنم.یکی از استادامون وقتی اینارو براش تعریف کردم گفت وقتی طرحتو شروع میکنی میفهمی آسون ترین و روتین تر کار لاین گرفتن هست و...
بچه ها میشه کمکم کنید.
خواهش میکنمممنون مامان:rose:
خواهش میکنم
بچه ها توی همون اطلاعیه نوشته بود ظرفیت پذیرش همه رشته ها 300نفر پایین میاد
استاداتون درمورد این چیزها هیچی نمیگفتن
ینی خبرنداشتن ک ارشد امسال چ جوریه بااین شرایط جدید
خواهش میکنم
بچه ها توی همون اطلاعیه نوشته بود ظرفیت پذیرش همه رشته ها 300نفر پایین میاد
استاداتون درمورد این چیزها هیچی نمیگفتن
ینی خبرنداشتن ک ارشد امسال چ جوریه بااین شرایط جدید
توی این اطلاعیه ای که من خوندم چیزی دراین باره نگفته بود!!فقط گفته بودکل ظرفیت ارشد5هزارنفره...
استادای ماکه چیزی نمیگفتن...
خدااز دهنت بشنوهمثلا پرستاری سالمندان که کلا 53 نفر میگرفتن اگه کمترش کنن که دیگه چی ازش میمونه؟به یه نسبتی از همه ظرفیتا کم میشه داخلی متقاضیش از همه بیشتره مسلما پذیرشش باید بیشتر بذارن
اره ننوشته اما نوشته3800نفر میگیرن ومن فک کنم پارسال4100نفربود
خدااز دهنت بشنوه
ینی داخلی بااین همه شرکت کننده اگه کم بشه واقعا باید براشون متاسف شد
میترسم نتایج همه اعلام شه وپرستاری بمونه بخاطر این تغییر وتحول مسخره ش
امیدوارم همین طور باشهنه اونا هم این فکرارو میکنن دیگه.حداقل میبینن که تو گرایشای پرستاری داخلی شرکت کننده هاش بیشتره.به نظر من که کم نمیشه
امیدوارم همین طور باشه
سلااااااااااااام
من اومدددددم:bunnyearsmiley:
چطوری مامان امیر؟
مهناز تو خوبی؟
هلما خانوم چطور؟
یاسسس بترکی بازم خواااااب7977cujr38iyymsu8:
- - - Updated - - -
سلااااااااااااام
من اومدددددم:bunnyearsmiley:
چطوری مامان امیر؟
مهناز تو خوبی؟