خودمونی

تو کار دانشجویی رفتی هلماجون؟؟؟

بچه هامنم کار دانشجویی نرفتم اصن
وقتی هم طرحم شروع شد بهترین بخش فرستادنم بعدش هم ک بعنوان مربی بچه های ازاد گذاشتنم
اصلابد ب دلتون راه ندین
فقط بارعلمی بالا باشه بقیه چیزها اونقدر مهم نیس:riz304:

helma22

New member
راستی امشب شب قدره هاااااااااااااااااا

من امروز صبح زود بیدار شدم،برم شایدبتونم یه خورده بخوام که شب خوابم نبره...

یادتون نره منو دعاکنید دوستای گلم...:riz304:

hebe.nurse

New member
راستی امشب شب قدره هاااااااااااااااااا

من امروز صبح زود بیدار شدم،برم شایدبتونم یه خورده بخوام که شب خوابم نبره...

یادتون نره منو دعاکنید دوستای گلم...:riz304:

منــــــــــم یادتون نره دوستان
برو بخواب گلمممم

hebe.nurse

New member
بچه هامنم کار دانشجویی نرفتم اصن
وقتی هم طرحم شروع شد بهترین بخش فرستادنم بعدش هم ک بعنوان مربی بچه های ازاد گذاشتنم
اصلابد ب دلتون راه ندین
فقط بارعلمی بالا باشه بقیه چیزها اونقدر مهم نیس:riz304:

اره مامان منم همه همکلاسیام الان سره کارن منم میتونسم برم ولی دیدم واسه چی تابستونمو خراب کنم یکم استراحت و بعدش اماده شدن واسه ارشد یا حتی طرح
اونم با حقوق ساعتی3 تومن که الانه جلو گدا بندازی قهر میکنه!!! خخخخخخخخ

اره مامان منم همه همکلاسیام الان سره کارن منم میتونسم برم ولی دیدم واسه چی تابستونمو خراب کنم یکم استراحت و بعدش اماده شدن واسه ارشد یا حتی طرح
اونم با حقوق ساعتی3 تومن که الانه جلو گدا بندازی قهر میکنه!!! خخخخخخخخ
:25r30wi:
اره عزیزم
بچه ها منو هم دعاکنید
همدیگرو فراموش نکنیما

mahnaz70

New member
رفته بودم تخمین درصدامو تغییر دادم نمرم ی نمه اومد بالاتر وایییییییییی چه ححس خوبیه حس قبولی خخخخخخخخخ:4d564ad6:
مهناز جون تو هنوز نرفتی تخمین؟؟؟

نه باز نمیشه
این تغییرا که دادن برات فرقی کرد؟به بهداشتت اضافه شد؟

hebe.nurse

New member
نه باز نمیشه
این تغییرا که دادن برات فرقی کرد؟به بهداشتت اضافه شد؟

نه فقط داخلی. ولی زبانمو دفه پیش همینجوری دستمو پایین گرفتم چون مطمئن نبودم بعضی سوالارو چی زدم. اما الان یکم دقیق تر وارد کردم
البته فک میکردم بعد کلید نهایی تعداد سوالات تو تخمین رو تغییر داده باشن ولی نداده بودن.
چرا باز نمیشه؟؟؟؟ اطلاعاتتو وارد کن بعدش الان مدیر سایت سریعتر جواب میده میتونی تخمین بزنی. شاید ازون نمره ای که گرفتی بالاتر بری و بیشتر امیدوار شی....

mahnaz70

New member
نه فقط داخلی. ولی زبانمو دفه پیش همینجوری دستمو پایین گرفتم چون مطمئن نبودم بعضی سوالارو چی زدم. اما الان یکم دقیق تر وارد کردم
البته فک میکردم بعد کلید نهایی تعداد سوالات تو تخمین رو تغییر داده باشن ولی نداده بودن.
چرا باز نمیشه؟؟؟؟ اطلاعاتتو وارد کن بعدش الان مدیر سایت سریعتر جواب میده میتونی تخمین بزنی. شاید ازون نمره ای که گرفتی بالاتر بری و بیشتر امیدوار شی....

منم فقط داخلی اونم1 درصد اضافه شد.میگه با این کد رهگیری پارسال شرکت کردین من اصلا پارسال نبودم.قاااطیه الانم که اصلا کدملیمو قبول نمیکنه دیگه بی خیال شدم فرقی نمیکنه نمره ام

hebe.nurse

New member
منم فقط داخلی اونم1 درصد اضافه شد.میگه با این کد رهگیری پارسال شرکت کردین من اصلا پارسال نبودم.قاااطیه الانم که اصلا کدملیمو قبول نمیکنه دیگه بی خیال شدم فرقی نمیکنه نمره ام

اهان. عجبآ پس بی خیاااااال ولللللللللللش کن(به لهجه کرمونی) :rolleyessmileyanim:

yas126

Member
سامن الیکم
ماتازه از خواب بیدار شدیم بریم یه صفایی به خودمون بدیم:motat:
مامان اینهمه دختر دم بخت جم کردی دور خودت خب معلومه :motat:میشن چقد بهت گفتم اینا رو بفرس برن حالا بیا و درستش کن

بالا