سلام دوستان:sarma:
من اینروزا خیلی حالم خرابه...من هیچ وقت کار دانشجویی نرفتم چون چسبیده بودم به درس خوندن،واسه این که دانشگاه آزادی بودم برا ارشد باید خیلی تلاش میکردم.تو دوره های کارورزی همیشه نمره اول گروه من بودم چون تئوریم به واسطه خوندن واسه ارشد خیلی بهتر از هم گروهیام بود.اما خب دوستام همه کاردانشجویی میرفتن و کارعملیشون حرفه ایی بود...هر روزم به واسطه این ضعف من میگفتن خوندن واسه ارشد فایده نداره و حقوقش فقط 40 تومن بیشتره و مدام موج منفی میدادن.بعد از تموم شدن ارشد رفتم که تقاضای کار بدم ولی گفتن چون شما تموم شدی دیگه باید بری طرحو ما به دانشجویی که چندهفته از درسش بیشتر نمونده کار دانشجویی نمیدیم.همش احساس میکنم به صفر رسیدم از طرفی دلهره ارشد از طرفی شروع طرح بدون اعتماد به نفس لازم.خیلی میترسم
من کلاً آدم ضعیفی نبودم.یک سال توی بخش اداری دانشگاهمون کارمیکردم مؤسس انجمن علمی رشته امون تو دانشگاه بودم وای از بعد از خراب کردن یه لاین و برخورد استادمون و دوستام خیلی ضعیف شدم نمیدونم باید چه کار کنم.یکی از استادامون وقتی اینارو براش تعریف کردم گفت وقتی طرحتو شروع میکنی میفهمی آسون ترین و روتین تر کار لاین گرفتن هست و...
بچه ها میشه کمکم کنید.