خودمونی

yas126

Member
خداش یادم رفت مامان ببخشید
اصن رییس معمولا از هیچی خبر نداره فقط امضا میکنه والا
بعدشم اینا موندن توش پرستاری رو چجوری تقسیم کنن

- - - Updated - - -

پارسالم شبانه بود؟نبود نه؟

خداش یادم رفت مامان ببخشید
اصن رییس معمولا از هیچی خبر نداره فقط امضا میکنه والا
بعدشم اینا موندن توش پرستاری رو چجوری تقسیم کنن

- - - Updated - - -

پارسالم شبانه بود؟نبود نه؟
خواهش میکنم
اره بود فک کنم 40 تا میگرفت
اما امسال فک کنم ظرفیت بین الملل رو زیادکنن
راستی بین الملل میری؟شبانه چی؟

خدا کنه پرستاری رو هرجور تقسیم میکنن ب ضرر مانشه
یکی نیس بهشون بگه شما ک بلد نیستین چرا تغییر میدین
حداقل خیالمون راحت بود وضعیتمون چ جوریه

yas126

Member
بعید میدونم مساوی تقسیم کنن چون قبلا یادمه داخلی سه برابر بقیه بوذ ذانشجواش
مامان ایشالا فقط مشهد میزنی؟

yas126

Member
ینی چی شرایط؟
شما که جزئ 10 نفری

- - - Updated - - -

بهداشت یه سوال بهت اضاف شد؟

helma22

New member
بچه ها این اطلاعیه رو هم من تو پرتال دانشگاهی دیدیم:

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی با اشاره به انتشار کلید نهایی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از انتشار کارنامه در روزهای آینده خبر داد.

دکتر محمدحسین پورکاظمی افزود: کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی امسال برای اولین بار در مرحله انتخاب محل داده می شود اما برای این کار در انتظار نهایی شدن ظرفیت اعلامی از سوی دانشگاه ها هستیم.

وی افزود: حدود 80 هزار نفر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد پزشکی حاضر بودند که از این تعداد بخشی مجاز به انتخاب رشته شده اند که می توانند به نسبت به انتخاب محل تحصیل اقدام کنند.

پورکاظمی یادآور شد: تلاش ما این است که تا اواخر هفته جاری یا در نهایت اوایل هفته آینده کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی را منتشر کنیم.وی خاطرنشان کرد: حدود 5 هزار نفر ظرفیت این دوره پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد گروه پزشکی است.

اینم منبع خبر:
کلید نهایی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی

سلااااااااااااام صب بخیر :motat:[/QUOTE

سلام مهنازجون.صبحت بخیر!

دختر امروز از اول صبح شروع کردی؟!!معلومه ساخته بهت؟آره؟!!!...ازدست این آقای یاس...ببین با بچه های مردم چی کرد!!!!:mad_majidonline:

سلام بچه ها خوبین؟
دیشب چرانیومدین؟:smiliess (11):

به به،به به...
نمره ها که بالا نرفته؟

راستی اون اطلاعیه رو خوندید؟یعنی همه نمیتونن انتخاب رشته کنن؟!
سلام عزیزم مرسی
اره من دیروز اون اطلاعیه رو دیدم
فقط اونهایی ک مجازن میتونن انتخاب شهر داشته باشن
نه نمره ها همونه البته بعبارتی 81نفرن

یسنا290

New member
سلام دوستان:sarma:
من اینروزا خیلی حالم خرابه...من هیچ وقت کار دانشجویی نرفتم چون چسبیده بودم به درس خوندن،واسه این که دانشگاه آزادی بودم برا ارشد باید خیلی تلاش میکردم.تو دوره های کارورزی همیشه نمره اول گروه من بودم چون تئوریم به واسطه خوندن واسه ارشد خیلی بهتر از هم گروهیام بود.اما خب دوستام همه کاردانشجویی میرفتن و کارعملیشون حرفه ایی بود...هر روزم به واسطه این ضعف من میگفتن خوندن واسه ارشد فایده نداره و حقوقش فقط 40 تومن بیشتره و مدام موج منفی میدادن.بعد از تموم شدن ارشد رفتم که تقاضای کار بدم ولی گفتن چون شما تموم شدی دیگه باید بری طرحو ما به دانشجویی که چندهفته از درسش بیشتر نمونده کار دانشجویی نمیدیم.همش احساس میکنم به صفر رسیدم از طرفی دلهره ارشد از طرفی شروع طرح بدون اعتماد به نفس لازم.خیلی میترسم
من کلاً آدم ضعیفی نبودم.یک سال توی بخش اداری دانشگاهمون کارمیکردم مؤسس انجمن علمی رشته امون تو دانشگاه بودم وای از بعد از خراب کردن یه لاین و برخورد استادمون و دوستام خیلی ضعیف شدم نمیدونم باید چه کار کنم.یکی از استادامون وقتی اینارو براش تعریف کردم گفت وقتی طرحتو شروع میکنی میفهمی آسون ترین و روتین تر کار لاین گرفتن هست و...
بچه ها میشه کمکم کنید.

بالا