nazanin...
New member
چمدون چی خریدین / چند سانته من اگر خابگاهی بشم اینارو میخام بخرم
برید کیف فروشی ها همه مدلشو گذاشته از کوچک متوسط و بزرگ با قیمت های مختلف
چمدون چی خریدین / چند سانته من اگر خابگاهی بشم اینارو میخام بخرم
ببخشید ولی خییییلی خندیدم، شماپسرا به چی فکر میکنید ما دخترا به چی فکر میکنیم.
منم فایل عکس میخوام :dadad4:
درسته ولی خوب ارشد باید شیک بود کارشناسی فرق داره / اگر شهر تهران هم باشی دیگه باید شیک پوشید ولی سو تفاهم نشه / لباس ملاک نیستا / انسانیت و باوقار بودن مهم تره
بچه ها در راستای پربار شدن تاپیک اگر کسی توی خوابگاه دخترانه
دانشگاهی زندگی کرده هرچی راجبش میدونه بگه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
من خودم اوایل هرچی میگشتم راجع به خوابگاههای تهران کسب اطلاع کنم هییییییییییییییچی تو نت پیدا نشد ک نشد حالا هرکسی هرجایی بوده لطفا این اطلاعات رو بده:
1- خوابگاه اون دانشگاه دولتیه یا خودگردان
2-خوابگاه ارشدا از بقیه جداست یا ن
3-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چند نفره اس
4-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چه امکاناتی داره مثل لباسشویی اتو ماکروویو فرش خوب و ازین چیزا
5-محوطه و جو خوابگاه چجوریه
6-فاصله خوابگاه با دانشگاه چقدره
7-هر اطلاعات مفید دیگه ای که راجع به اون خوابگاه دارید مرسیتونیم اگه بذارید
در آخر هم توضیح بدم چون اکثر بچه های اینجا داورطلبای ارشدن بخاطر همین تاکید رو خوابگاههای ارشداست بعدم اینکه اگر اسم خوابگاهها رو بگید خیلی بهترتره:riz304:
دوستان فعلا تنهایی لیلا بعدم تعبیر وارونه یک رویا رو ببینیم بعد خدمت میرسیم.
دوستانی که قبلا خوابگاهی بودن یه سوال: ما می تونیم یکسری از وسایل رو بزاریم تو خوابگاه بمونه برای ترم های بعد بمونه؟ حتی تو تابستون؟ یا هر ترم باید با خودمون ببریم و بیاریم؟
دوستانی که قبلا خوابگاهی بودن یه سوال: ما می تونیم یکسری از وسایل رو بزاریم تو خوابگاه بمونه برای ترم های بعد بمونه؟ حتی تو تابستون؟ یا هر ترم باید با خودمون ببریم و بیاریم؟
اینو بکنیم تاپیک واقعا مفصله و اسم خاص میخواد که ارشدا بیان بهمون راهنمایی بدن
مثلا
معرفیه خوابگاه ها توسط دانشجویان ارشد
اینجوری بگیم فقط بچه های ارشد باید بیان که معمولا همحوصلشون نمیشه!!
ولی بیشتر بچه های کارشناسی هم دقیق میدونن این اطلاعاتو
بچه ها به محض اینکه سرتون خلوت شد حتما بیاین این اطلاعاتو بدید
بچه ها در راستای پربار شدن تاپیک اگر کسی توی خوابگاه دخترانه
دانشگاهی زندگی کرده هرچی راجبش میدونه بگه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
من خودم اوایل هرچی میگشتم راجع به خوابگاههای تهران کسب اطلاع کنم هییییییییییییییچی تو نت پیدا نشد ک نشد حالا هرکسی هرجایی بوده لطفا این اطلاعات رو بده:
1- خوابگاه اون دانشگاه دولتیه یا خودگردان
2-خوابگاه ارشدا از بقیه جداست یا ن
3-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چند نفره اس
4-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چه امکاناتی داره مثل لباسشویی اتو ماکروویو فرش خوب و ازین چیزا
5-محوطه و جو خوابگاه چجوریه
6-فاصله خوابگاه با دانشگاه چقدره
7-هر اطلاعات مفید دیگه ای که راجع به اون خوابگاه دارید مرسیتونیم اگه بذارید
در آخر هم توضیح بدم چون اکثر بچه های اینجا داورطلبای ارشدن بخاطر همین تاکید رو خوابگاههای ارشداست بعدم اینکه اگر اسم خوابگاهها رو بگید خیلی بهترتره:riz304:
دوستان فعلا تنهایی لیلا بعدم تعبیر وارونه یک رویا رو ببینیم بعد خدمت میرسیم.
وسایل پوششی مورد نیاز ار نظر من / نخنیدنا / کفش 2 الی 3 دست / شلوار لی 2 دست کتان 2 دست / پیراهن پولو شرت 2 دست / پیراهن استین بلند 3 4 دست / شلوار خانگی 2 دست / تی شرت خانگی به تعداد مثلا 4 5 دست / کاپشن پاییزه / زمستانه/ بافت 2 3 دست / جوراب 3 4 / حالا شلوار برای خارج دانشگاه 2 دست / پیراهن 2 3 دست / وسایل معطر به تعداد نیاز / نخندین به خداااااااااااااا
این دوست سایتیه مهربانمون که دارن لینک میذارن تو کلی صفحه قبل فایل لینک دانشگاه ایرانو گذاشت الان فروارد میکنم
معاونت دانشجویی و فرهنگی - اصلی
برید تو مدیرت امور خوابگاه ها> خوابگاه ها>ممعرفی خوابگاه ها
فایل دانلود میشه مفیده
هااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
این شلوار برای خارج از دانشگا قضیش چیه؟؟؟؟؟؟؟
ینی با شلوارای داخل دانشگا فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاقا ینی پشت شلوارای مخصوص دانشگا آرم دانشگاهو چسبوندن؟؟؟؟؟؟وای چی باکلاس:thumbsupsmileyanim:
نه ک ل ا س م / کجا بود / بالاخره فرقی بین لباس دانشگاه و خیابون باید باشه دیگه /