خوابگاه دخترا

love virology

New member
ببخشید ولی خییییلی خندیدم، شماپسرا به چی فکر میکنید ما دخترا به چی فکر میکنیم.

درسته ولی خوب ارشد باید شیک بود کارشناسی فرق داره / اگر شهر تهران هم باشی دیگه باید شیک پوشید ولی سو تفاهم نشه / لباس ملاک نیستا / انسانیت و باوقار بودن مهم تره

khorsand

New member
بچه ها در راستای پربار شدن تاپیک اگر کسی توی خوابگاه دخترانه
دانشگاهی زندگی کرده هرچی راجبش میدونه بگه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
من خودم اوایل هرچی میگشتم راجع به خوابگاههای تهران کسب اطلاع کنم هییییییییییییییچی تو نت پیدا نشد ک نشد حالا هرکسی هرجایی بوده لطفا این اطلاعات رو بده:

1- خوابگاه اون دانشگاه دولتیه یا خودگردان
2-خوابگاه ارشدا از بقیه جداست یا ن
3-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چند نفره اس
4-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چه امکاناتی داره مثل لباسشویی اتو ماکروویو فرش خوب و ازین چیزا
5-محوطه و جو خوابگاه چجوریه
6-فاصله خوابگاه با دانشگاه چقدره
7-هر اطلاعات مفید دیگه ای که راجع به اون خوابگاه دارید مرسیتونیم اگه بذارید

در آخر هم توضیح بدم چون اکثر بچه های اینجا داورطلبای ارشدن بخاطر همین تاکید رو خوابگاههای ارشداست بعدم اینکه اگر اسم خوابگاهها رو بگید خیلی بهترتره:riz304:

prinses

New member
منم فایل عکس میخوام :dadad4:

این دوست سایتیه مهربانمون که دارن لینک میذارن تو کلی صفحه قبل فایل لینک دانشگاه ایرانو گذاشت الان فروارد میکنم
معاونت دانشجویی و فرهنگی - اصلی
برید تو مدیرت امور خوابگاه ها> خوابگاه ها>ممعرفی خوابگاه ها
فایل دانلود میشه مفیده

leila89

New member
دوستانی که قبلا خوابگاهی بودن یه سوال: ما می تونیم یکسری از وسایل رو بزاریم تو خوابگاه بمونه برای ترم های بعد بمونه؟ حتی تو تابستون؟ یا هر ترم باید با خودمون ببریم و بیاریم؟

nazanin...

New member
دوستان فعلا تنهایی لیلا بعدم تعبیر وارونه یک رویا رو ببینیم بعد خدمت میرسیم.

prinses

New member
من خودم اوایل هرچی میگشتم راجع به خوابگاههای تهران کسب اطلاع کنم هییییییییییییییچی تو نت پیدا نشد ک نشد حالا هرکسی هرجایی بوده لطفا این اطلاعات رو بده:

4-اتاقای خوابگاه برای ارشدا چه امکاناتی داره مثل لباسشویی اتو ماکروویو فرش خوب و ازین چیزا

در آخر هم توضیح بدم چون اکثر بچه های اینجا داورطلبای ارشدن بخاطر همین تاکید رو خوابگاههای ارشداست بعدم اینکه اگر اسم خوابگاهها رو بگید خیلی بهترتره:riz304:

اینو بکنیم تاپیک واقعا مفصله و اسم خاص میخواد که ارشدا بیان بهمون راهنمایی بدن
مثلا
معرفیه خوابگاه ها توسط دانشجویان ارشد

love virology

New member
امشب دوستان دوست داشتند بعد فیلم ها حضور داشته باشند تا تجربیات و نظرات استفاده کنیم /

khorsand

New member
دوستانی که قبلا خوابگاهی بودن یه سوال: ما می تونیم یکسری از وسایل رو بزاریم تو خوابگاه بمونه برای ترم های بعد بمونه؟ حتی تو تابستون؟ یا هر ترم باید با خودمون ببریم و بیاریم؟

میتونید بذارید بمونه

prinses

New member

انبار داره هر خوابگاهی وسایل ارزشمندو برگردون و بقیه رو بده انبار

khorsand

New member
اینو بکنیم تاپیک واقعا مفصله و اسم خاص میخواد که ارشدا بیان بهمون راهنمایی بدن
مثلا
معرفیه خوابگاه ها توسط دانشجویان ارشد

اینجوری بگیم فقط بچه های ارشد باید بیان که معمولا همحوصلشون نمیشه!!
ولی بیشتر بچه های کارشناسی هم دقیق میدونن این اطلاعاتو
بچه ها به محض اینکه سرتون خلوت شد حتما بیاین این اطلاعاتو بدید

prinses

New member
اینجوری بگیم فقط بچه های ارشد باید بیان که معمولا همحوصلشون نمیشه!!
ولی بیشتر بچه های کارشناسی هم دقیق میدونن این اطلاعاتو
بچه ها به محض اینکه سرتون خلوت شد حتما بیاین این اطلاعاتو بدید

ارهبگیم معرفی خوابگاه های دانشگاه های علوم پزشکی توسط دانشجویان آن دانشگاه

khorsand

New member

اول از همه خودم تمام اطلاعاتی که مربوطبه شیراز هست و بهتون میدم

علوم پزشکی شیراز خوابگاههاش دولتیه و خوابگاههای خودگردانش برای کارمنداست
خوابگاه ارشدا و دکتراها و رزیدنتا جداست از بقیه
ترم اول معمولا خوابگاه خوبی گیرتون نمیاد چون براساس ترم تقسیم میکنن و از ترمای بعد شما میتونین با توجه به معدلتون برین تو خوابگاههای دیگه
این چند سال اخیر خوابگاههایی که به ترم یکیا میدادن متفاوت بوده ولی اتاقاش از چهار نفره بوده و بالاتر اما از ترم دو میتونید جابجا کنید و برید تو خوابگاههای اصلی و خوب که مجتمع ارم 6 و 7 هست که اتاقاش دو یا سه نفره اس و فضاش فوق العاده آروم و خوبه
ارم 6 و 7 همه امکاناتشون مشابهه فقط ارم 6 لباسشویی هم داره ک 7 نداره ولی اتو و ماکروویو و جارو و بقیه امکانات هردوشون دارن
محوطه فوق العاده خوشکلی داره چون توی پردیس ارم هستش که خودش پارکیه برای خودش
فاصله این خوابگاهها تا همه دانشکده ها تقریبا یه کورس تاکسیه فقط دانشکده مدیریت یه دو کورسی میشه و دانشکده بهداشت و تغذیه هم خیلی دوره
دیگه اینگه غذا رو میارن خود خوابگاه و هر خوابگاهی سلف داره برای خودش
سرویس به اکثر دانشکده ها هست ولی به دانشکده بهداشت و تغذیه چون خیلی دوره رو برنامه و منظم هر یه ساعت سرویس داره
اگر سوال دیگه ای بود هم بپرسین

Hobbit

New member
وسایل پوششی مورد نیاز ار نظر من / نخنیدنا / کفش 2 الی 3 دست / شلوار لی 2 دست کتان 2 دست / پیراهن پولو شرت 2 دست / پیراهن استین بلند 3 4 دست / شلوار خانگی 2 دست / تی شرت خانگی به تعداد مثلا 4 5 دست / کاپشن پاییزه / زمستانه/ بافت 2 3 دست / جوراب 3 4 / حالا شلوار برای خارج دانشگاه 2 دست / پیراهن 2 3 دست / وسایل معطر به تعداد نیاز / نخندین به خداااااااااااااا

هااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
این شلوار برای خارج از دانشگا قضیش چیه؟؟؟؟؟؟؟
ینی با شلوارای داخل دانشگا فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاقا ینی پشت شلوارای مخصوص دانشگا آرم دانشگاهو چسبوندن؟؟؟؟؟؟وای چی باکلاس:thumbsupsmileyanim:

RBC!

New member
این دوست سایتیه مهربانمون که دارن لینک میذارن تو کلی صفحه قبل فایل لینک دانشگاه ایرانو گذاشت الان فروارد میکنم
معاونت دانشجویی و فرهنگی - اصلی
برید تو مدیرت امور خوابگاه ها> خوابگاه ها>ممعرفی خوابگاه ها
فایل دانلود میشه مفیده

واقعا اتاق یه نفره هم دارن؟؟ چه خوب :4d564ad6:

love virology

New member
هااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
این شلوار برای خارج از دانشگا قضیش چیه؟؟؟؟؟؟؟
ینی با شلوارای داخل دانشگا فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاقا ینی پشت شلوارای مخصوص دانشگا آرم دانشگاهو چسبوندن؟؟؟؟؟؟وای چی باکلاس:thumbsupsmileyanim:

نه ک ل ا س م / کجا بود / بالاخره فرقی بین لباس دانشگاه و خیابون باید باشه دیگه /

بالا