فدات بشم من یه جونم وقتمم اینقده ازاد نیست تیپ بزنم برم بیرون پرسه بزنم
اما وقتی درسمو تموم کردم و بیکار موندم دلمو با چی خوش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب دیگه مجبور میشم واسه خودم سرگرمی پیدا کنم
بنظر من منشا بدحجابی..بیکاری جوونا..........مشکلات اقتصادی.........بالا رفتن سن ازدواج ..........گرونی.........پایین بودن سطح فرهنگ
مشکل اینه که همه فکر می کنن اگر حجاب نبود مردم چه کارا که نمی کردن!
همون کارا که شما منظورته رو همین الانشم دارن با حجاب انجام میدن عزیزم همه داریم تو جامعه زندگی می کنیم و دور و برمون ازین اتفاقا زیاده نگو ندیدی و نشنیدی که باور نمی کنم.
قبول دارید هزینه های تیپ زدن خیلی خیلی پایینتر از شروع یه زندگیه؟؟؟؟
مگه میشه ندیده باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب به خاطر همین میگم کاش همه با خودشون رو راست بودنو پشت لباساشون قایم نمیشدن...
تو مملکتای دیگه آدما با هر طرز فکری که دارن لباس میپوشن طرف اگه میخاد با حجاب باشه واقعا حجابش بیسته اگه نمیخاد داشته باشه هم که حالش معلومه, ولی اینجا چی؟ تو مملکت ما هر آدمی با بدترین طرز فکرا رو سخت میشه با آدم خوبا تفکیک کرد,واوناییش که با تیپای داغون میان بیرون رسما دارن حجابو مسخره میکنن با اون طرز پوشش..
وضع ازین بدتر میشه که بهتر نمیشه...
متین یعنی چی واسه خودش تصمیم میگیره؟؟؟
وقتی کسی میخواد در اجتماع قرار بگیره دیگه شخصی نیست چون میتونه تاثیر گذار باشه رو خیلیا
ببین ما تو یه کشور اسلامی زندگی میکنیم باید قوانین طوری باشه که کسی ضرر نکنه.چرا کسی باید با ظاهر بد بیاد بیرون و زمینه ی گناه رو واسه دیگری فراهم کنه.همش که ما نباید به فکر خودمون باشیم.طرف تو خونش میتونه راحت باشه اما بیرون فرق میکنه.اونجا دیگه ما تنها نیستیم.
چرا ما راحتی رو تو ریختن چارتا لاخه مو و پوشیدن هر جور لباسی میبینیم
با بی حجابی کانون خانواده متزلزل میشه
چرا باید زنها زیبای هاشونو تو خیابون به نمایش بذارن و مردا ببینن و از زندگی خودشون سرد بشن که چرا زن من اینطور نیست و دوستانی که میخوان بگن نه نمیشه و .....باید بگم ماها که امام پیغمبر نیستیم احتمال به گناه افتادن خیلی زیاده.این حرف منو پسرا خیلی خیلی خیلی خوب میفهمن
به نظر من باید فکری به حال همه شان شود حجاب فقط پوشش بدن نیست حجاب پوشش چشم پوشش حرف پوشش خیلی از چیزهاست نباید فکر کنیم فقط باید تن ها رو از دید مخفی کنیم وقتی شعور اجتماعی زیاد بشه خیلی از این موارد خودش میره بالا لطفا به کسی برنخورهیعنی خودش واسه خودش تصمیم میگیره نه جامعه !!! یعنی شما میگی به خاطر اینکه بقیه به گناه نیفتن خودشو بپوشونه !!!
عزیزان من با حجاب مخالف نیستم همون طور که با بی حجابی مخالف نیستم !!! هر کس آزاده اون طور که میخواد بیاد بیرون !!! نه اونکه بقیه میخوان
اگه شما فک میکنین مردی همچین فکری میکنه اون مرد مرد نیست شیما جان حیوونه !!! ببخشینا !!! تازه از حیوونم پست تره !!!
http://![]()
به نظر من باید فکری به حال همه شان شود حجاب فقط پوشش بدن نیست حجاب پوشش چشم پوشش حرف پوشش خیلی از چیزهاست نباید فکر کنیم فقط باید تن ها رو از دید مخفی کنیم وقتی شعور اجتماعی زیاد بشه خیلی از این موارد خودش میره بالا لطفا به کسی برنخوره
تمام تفاوت نظر ما هم در همینه دیگه
من میگم تو جامعه ما تنها نیستیم و نمیتونیم هر کاری که میخواییم بکنیم
مثه این میمونه که مثلا یه نفر بگه من هر جا بخوام خونه میسازم!!! بره وسط خیابون
نمیشه ما باید دیگران رو تو جامعه در نظر بگیریم
حرف شما درسته ولی منظور من نمای کلی جامعه هستش,من خودم شخصا خیلی ناراحت میشم وقتی یه خانم چادری رو میبینم که طرز رفتارش از خیلی از اونایی که با حجاب نیستن بدتره هرچند خیلی کم پیش میاد اینجوری باشه ولی خوب بازم هست..
یا وقتی میبینم به اسم مسلمون میان بیرون ولی خودشونو تابلو نقاشی میکنن حالم گرفته میشه..
آقایونم که دیگه بماند با این تیپای...
من ازینکه اسم جمهوریمون اسلامی هستش و اینجوری میایم بیرون ناراحتم..