خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Taraa

Well-known member
تهاجم فرهنگی تو کشور بیداد میکنه ...... معلوم نیست باهامون چیکار کردن ...... که ماها ...... چن تا جوون هم سن و سال ..... دیگه حتی حرفای همو هم نمیفهمیم ...... شکاف نسل ها که سهله

آخرین ویرایش:

hairin

New member
به نظر من باید اونقدر آزادی باشه که افراد با هر عقیده،مذهب و نظری بتون در کنار همدیگه بدون هیچ مشکلی زندگی کنند
خانومی که حجاب دوست نداره بی حجاب باشه و اون خانومی که اسلام رو در حجاب کامل میدونه،نقاب بزنه و حجابو همونطور که میخواد برای خودش اعمال کنه، نه اجباری باشه نه قانونی، اونجاست که مسلمانان واقعی شناخته میشن،اگه من اعتقاد به چادر پوشیدن و نقاب زدن دارم و دوستم هیچ اعتقادی به این چیزا نداره من نمیتونم و نباید مجبورش کنم عقاید منو بپذیره و چون من محجبه ام اونم باشه و بخوام تمام جامعه اون حجابی و اون پوششی که من و امثال من درست و یا نادرست میدونن رو اعمال کنند،
چون خداوند هم انسان رو در انتخاب هر چیزی حتی پوشش آزاد گذاشته و هر کس رو به خاطر اعمال درست و یا نادرستش به تنهایی مجازات میکنه،پس هر کس به تنهایی مسئول رفتار،کردار،گفتار و پوشش خودشه، و اینکه ما بخواهیم همه مثل ما رفتار کنند دقیقأ نقض آزادی فردیست.

shima.p

New member
چرا فک میکنین هر کس تو اجتماع هر جور میخواد میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد سطحی نگرین

amirreza

New member
بنظر منم بدحجابی هست
کنارشم بی جنبگی آقایونم زیاده.............ملت کار و زندگیشونو ول کردن دنبال مد و پزو زنای خوش تیپن..........نباید اینجوری باشه..........
چرا اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟خیلیا بیکارن .از سر بیکاری میرن تو فاز این کارا.........خیلیا هم تربیت درست حسابی ندیدن
از سوی دیگر بی حجابیم دلایل زیادی داره که باید منشا اون معلوم بشه...........و مشکل از سرمنشاش حل بشه
نمیشه گفت الکی ملت بی حجاب شدن...........

amirreza

New member
فدات بشم من یه جونم وقتمم اینقده ازاد نیست تیپ بزنم برم بیرون پرسه بزنم

اما وقتی درسمو تموم کردم و بیکار موندم دلمو با چی خوش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب دیگه مجبور میشم واسه خودم سرگرمی پیدا کنم

بنظر من منشا بدحجابی..بیکاری جوونا..........مشکلات اقتصادی.........بالا رفتن سن ازدواج ..........گرونی.........پایین بودن سطح فرهنگ

hairin

New member
بحث آزاد!!!

گفته شده انجمن بحث آزاد!پس هر کس هر نظری دارد را بیان میکند،ما به عنوان قشر تحصیلکرده موظفیم همانطور که نظرات خودمان را بیان میکنیم برای نظرات دیگران نیز ارزش قائل شده ونه به صرف اینکه نظرات و یا عقاید دیگران مخالف عقاید ما بود به آنها برچسب سطحی نگر بزنیم
من نیز عقاید خود را بیان کرده و همچنان پایبند عقاید و نظراتم هستم و به نظرات دیگران که معتقدند همه باید مثل خودشان رفتار کنند تا جامعه اصلاح شود نیز احترام گذاشته و در برابر بیانات سقیف ایشان نیز سکوت را پیشه راهم قرار خواهم داد.

Taraa

Well-known member
فدات بشم من یه جونم وقتمم اینقده ازاد نیست تیپ بزنم برم بیرون پرسه بزنم

اما وقتی درسمو تموم کردم و بیکار موندم دلمو با چی خوش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب دیگه مجبور میشم واسه خودم سرگرمی پیدا کنم

بنظر من منشا بدحجابی..بیکاری جوونا..........مشکلات اقتصادی.........بالا رفتن سن ازدواج ..........گرونی.........پایین بودن سطح فرهنگ

اگه مشکل گرونیه این همه هزینه که هر فرد برای رسیدن به خوش تیپی و دنبال کردن مد میکنه از کجا میاد؟
فکر نمیکنید مشکل یه مقدار درونی تره و به اعتقادات ربط داره؟ یه آدم معتقد هر چقدر هم بیکار باشه دنبال این چیزا نمیره

دوستان ... در کمال احترام به هم نظراتتون رو اعلام کنید لطفا
قصد اینه که از نظرات هم استفاده کنیم

آخرین ویرایش:

amirreza

New member
قبول دارید هزینه های تیپ زدن خیلی خیلی پایینتر از شروع یه زندگیه؟؟؟؟

MOHAMMAD.R

New member
مگه میشه ندیده باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب به خاطر همین میگم کاش همه با خودشون رو راست بودنو پشت لباساشون قایم نمیشدن...
تو مملکتای دیگه آدما با هر طرز فکری که دارن لباس میپوشن طرف اگه میخاد با حجاب باشه واقعا حجابش بیسته اگه نمیخاد داشته باشه هم که حالش معلومه, ولی اینجا چی؟ تو مملکت ما هر آدمی با بدترین طرز فکرا رو سخت میشه با آدم خوبا تفکیک کرد,واوناییش که با تیپای داغون میان بیرون رسما دارن حجابو مسخره میکنن با اون طرز پوشش..
وضع ازین بدتر میشه که بهتر نمیشه...

مشکل اینه که همه فکر می کنن اگر حجاب نبود مردم چه کارا که نمی کردن!
همون کارا که شما منظورته رو همین الانشم دارن با حجاب انجام میدن عزیزم همه داریم تو جامعه زندگی می کنیم و دور و برمون ازین اتفاقا زیاده نگو ندیدی و نشنیدی که باور نمی کنم.

Taraa

Well-known member
قبول دارید هزینه های تیپ زدن خیلی خیلی پایینتر از شروع یه زندگیه؟؟؟؟

قبول دارید اگه همه چیز طبق اسلام پیش بره و ازدواج اسلامی باشه هزینه ازدواج از تیپ زدن کمتر هم هست؟ (البته نمیشه تیپ یک روز یه نفرو با هزینه ازدواج مقایسه کرد ، چون ازدواج یه باره و کسی که میگه من ازدواج نمیکنم چون هزینش زیاد میشه همه عمرش هی باید تیپ بزنه و بره بیرون تا خریدار داشته باشه وگرنه کسی نگاش نمیکنه )

من خودم دخترایی رو میشناسم که بدون هیچ توقع مالی حاضرن با جوونای سالم ازدواج کنن .... حتی راضی نیستن هزینه یه جشن ساده هم رو دوش طرف بیفته

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
مگه میشه ندیده باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب به خاطر همین میگم کاش همه با خودشون رو راست بودنو پشت لباساشون قایم نمیشدن...
تو مملکتای دیگه آدما با هر طرز فکری که دارن لباس میپوشن طرف اگه میخاد با حجاب باشه واقعا حجابش بیسته اگه نمیخاد داشته باشه هم که حالش معلومه, ولی اینجا چی؟ تو مملکت ما هر آدمی با بدترین طرز فکرا رو سخت میشه با آدم خوبا تفکیک کرد,واوناییش که با تیپای داغون میان بیرون رسما دارن حجابو مسخره میکنن با اون طرز پوشش..
وضع ازین بدتر میشه که بهتر نمیشه...

کسی که منافق و دو رو باشه در هر وضعیتی ذات حقیقیشو پنهان میکنه، حالا چه زیر حجاب و لباس چه زیر رفتار دروغین ........
همچین کسی هم تشخیصش سخت نیس .... یه جایی بالاخره خودشو لو میده

آخرین ویرایش:

MOHAMMAD.R

New member
[
حرف شما درسته ولی منظور من نمای کلی جامعه هستش,من خودم شخصا خیلی ناراحت میشم وقتی یه خانم چادری رو میبینم که طرز رفتارش از خیلی از اونایی که با حجاب نیستن بدتره هرچند خیلی کم پیش میاد اینجوری باشه ولی خوب بازم هست..
یا وقتی میبینم به اسم مسلمون میان بیرون ولی خودشونو تابلو نقاشی میکنن حالم گرفته میشه..
آقایونم که دیگه بماند با این تیپای...
من ازینکه اسم جمهوریمون اسلامی هستش و اینجوری میایم بیرون ناراحتم..

QUOTE=Taraa;86830]
کسی که منافق و دو رو باشه در هر وضعیتی ذات حقیقیشو پنهان میکنه، حالا چه زیر حجاب و لباس چه زیر رفتار دروغین ........ چه ربطی به حجاب داره؟
همچین کسی هم تشخیصش سخت نیس .... یه جایی بالاخره خودشو لو میده
[/QUOTE]

matin

New member
متین یعنی چی واسه خودش تصمیم میگیره؟؟؟
وقتی کسی میخواد در اجتماع قرار بگیره دیگه شخصی نیست چون میتونه تاثیر گذار باشه رو خیلیا
ببین ما تو یه کشور اسلامی زندگی میکنیم باید قوانین طوری باشه که کسی ضرر نکنه.چرا کسی باید با ظاهر بد بیاد بیرون و زمینه ی گناه رو واسه دیگری فراهم کنه.همش که ما نباید به فکر خودمون باشیم.طرف تو خونش میتونه راحت باشه اما بیرون فرق میکنه.اونجا دیگه ما تنها نیستیم.
چرا ما راحتی رو تو ریختن چارتا لاخه مو و پوشیدن هر جور لباسی میبینیم
با بی حجابی کانون خانواده متزلزل میشه
چرا باید زنها زیبای هاشونو تو خیابون به نمایش بذارن و مردا ببینن و از زندگی خودشون سرد بشن که چرا زن من اینطور نیست و دوستانی که میخوان بگن نه نمیشه و .....باید بگم ماها که امام پیغمبر نیستیم احتمال به گناه افتادن خیلی زیاده.این حرف منو پسرا خیلی خیلی خیلی خوب میفهمن

یعنی خودش واسه خودش تصمیم میگیره نه جامعه !!! یعنی شما میگی به خاطر اینکه بقیه به گناه نیفتن خودشو بپوشونه !!!

عزیزان من با حجاب مخالف نیستم همون طور که با بی حجابی مخالف نیستم !!! هر کس آزاده اون طور که میخواد بیاد بیرون !!! نه اونکه بقیه میخوان

اگه شما فک میکنین مردی همچین فکری میکنه اون مرد مرد نیست شیما جان حیوونه !!! ببخشینا !!! تازه از حیوونم پست تره !!!

http://

آخرین ویرایش:

estel

Member
یعنی خودش واسه خودش تصمیم میگیره نه جامعه !!! یعنی شما میگی به خاطر اینکه بقیه به گناه نیفتن خودشو بپوشونه !!!

عزیزان من با حجاب مخالف نیستم همون طور که با بی حجابی مخالف نیستم !!! هر کس آزاده اون طور که میخواد بیاد بیرون !!! نه اونکه بقیه میخوان

اگه شما فک میکنین مردی همچین فکری میکنه اون مرد مرد نیست شیما جان حیوونه !!! ببخشینا !!! تازه از حیوونم پست تره !!!

http://
به نظر من باید فکری به حال همه شان شود حجاب فقط پوشش بدن نیست حجاب پوشش چشم پوشش حرف پوشش خیلی از چیزهاست نباید فکر کنیم فقط باید تن ها رو از دید مخفی کنیم وقتی شعور اجتماعی زیاد بشه خیلی از این موارد خودش میره بالا لطفا به کسی برنخوره

shima.p

New member
تمام تفاوت نظر ما هم در همینه دیگه
من میگم تو جامعه ما تنها نیستیم و نمیتونیم هر کاری که میخواییم بکنیم
مثه این میمونه که مثلا یه نفر بگه من هر جا بخوام خونه میسازم!!! بره وسط خیابون
نمیشه ما باید دیگران رو تو جامعه در نظر بگیریم

matin

New member
به نظر من باید فکری به حال همه شان شود حجاب فقط پوشش بدن نیست حجاب پوشش چشم پوشش حرف پوشش خیلی از چیزهاست نباید فکر کنیم فقط باید تن ها رو از دید مخفی کنیم وقتی شعور اجتماعی زیاد بشه خیلی از این موارد خودش میره بالا لطفا به کسی برنخوره

الان بحث حجاب بدنه !!! و فک کنم پوشش حرف بشه عفت کلام و براش حجاب صدق نکنه !!! شایدم صدق کنه !! نمیدونم !!

matin

New member
تمام تفاوت نظر ما هم در همینه دیگه
من میگم تو جامعه ما تنها نیستیم و نمیتونیم هر کاری که میخواییم بکنیم
مثه این میمونه که مثلا یه نفر بگه من هر جا بخوام خونه میسازم!!! بره وسط خیابون
نمیشه ما باید دیگران رو تو جامعه در نظر بگیریم

دوست عزیز ما دو دسته قوانین داریم یه قانون دینی یه قانون مدنی !!! قانون مدنی میگه هیچکس نمیتونه بره وسط خیابون خونه بسازه ولی طرفی که ارمنیس و در ایران متولد شده حق داره آزادانه بیاد بیرون !! چون همون قدر از این مملکت سهم داره که شما داری !! ولی شما داری با قوانین دینی خاص خودت جلوش رو میگیری !!

shima.p

New member
کی گفته یه ارمنی میتونه هر جور میخواد بیاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفرنس بده

Taraa

Well-known member

حرف شما درسته ولی منظور من نمای کلی جامعه هستش,من خودم شخصا خیلی ناراحت میشم وقتی یه خانم چادری رو میبینم که طرز رفتارش از خیلی از اونایی که با حجاب نیستن بدتره هرچند خیلی کم پیش میاد اینجوری باشه ولی خوب بازم هست..
یا وقتی میبینم به اسم مسلمون میان بیرون ولی خودشونو تابلو نقاشی میکنن حالم گرفته میشه..
آقایونم که دیگه بماند با این تیپای...
من ازینکه اسم جمهوریمون اسلامی هستش و اینجوری میایم بیرون ناراحتم..

موافقم
اصلا به نظر من یکی از دلیلایی که مردم انقدر از اسلام زده شدن همین رفتار بد مسلموناس، یا بعبارتی مسلمونای نادون شناسنامه ای که از اسلام فقط اسمشو تو شناسنامشون دارن و هر جا هم که کم میارن میدون پشتش قایم میشن
من یه پدربزرگ دارم قبلا ایمان داشت، بس که آدمای اینطوری دیده بخصوص تو مسئولین مملکت ، دیگه نه نماز میخونه نه به خدا و پیغمبر ایمان داره، البته این نشوندهنده اینه که ایمانش ضعیف بوده که اینقدر راحت شکسته

آخرین ویرایش:
بالا