خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Taraa

Well-known member
یه سوال: کسی مستند ظهور (The Arrival) رو که چن تا جوون تو امریکا ساختن رو دیده؟

آخرین ویرایش:

Marc0p0lo

New member
وقتی میگم در سایه آزادی هست که فرهنگ به وجود میاد یعنی شما باید بتونی یه کاری رو انجام بدی ولی انجام ندی نه اینکه به زور بخوان ازت که یه کاری رو انجام بدی
یعنی باید خودت بهش برسی که انجام بدی یا ندی اون موقع اون واست میشه ارزش و به عقیده و باور و ایمانت تبدیل میشه اینجوری دیگه مو لا درزشم نمیره

منظورمو گرفتین؟

MOHAMMAD.R

New member
راستشو بخاین از خیلی از طرز پوششا بدم میاد چون معتقدم باید با خودت روراست باشی و حرمت نگه داری اگه میخای محجوب باشی پس واقعا محجوب باش نه اینکه خودتو پشت لباس پنهون کنی و با رفتارت حرمت اون لباس مقدسی که تنته رو بشکونی..
چه خانمای به ظاهر محجبه و چه آقایون به ظاهر مثبت...
بی حجابیم که دیگه سر به فلک کشیده اگه ایران آزاد بود خدا میدونه چند درصد با حجاب پیدا میشد!!!!!!!!!!!!
دیگه تشخیص خانما و آقایون از همدیگه داره سخت میشه!!!!!!!!!!!!

Marc0p0lo

New member
راستشو بخاین از خیلی از طرز پوششا بدم میاد چون معتقدم باید با خودت روراست باشی و حرمت نگه داری اگه میخای محجوب باشی پس واقعا محجوب باش نه اینکه خودتو پشت لباس پنهون کنی و با رفتارت حرمت اون لباس مقدسی که تنته رو بشکونی..
چه خانمای به ظاهر محجبه و چه آقایون به ظاهر مثبت...
بی حجابیم که دیگه سر به فلک کشیده اگه ایران آزاد بود خدا میدونه چند درصد با حجاب پیدا میشد!!!!!!!!!!!!
دیگه تشخیص خانما و آقایون از همدیگه داره سخت میشه!!!!!!!!!!!!

مشکل اینه که همه فکر می کنن اگر حجاب نبود مردم چه کارا که نمی کردن!
همون کارا که شما منظورته رو همین الانشم دارن با حجاب انجام میدن عزیزم همه داریم تو جامعه زندگی می کنیم و دور و برمون ازین اتفاقا زیاده نگو ندیدی و نشنیدی که باور نمی کنم.

shima.p

New member
آقای مارکوپلو شما که مردی و هر جور عشقته میای بیرون.شما چرا زورت میاد از حجاب ؟از بی حجابی خوشت میاد؟
حتی اگه ما مسلمان هم نبودیم باید به عنوان بک انسان حرمت ادم بودن رو رعایت کنیم و الا تو جنگل هم همه حیوونا بی حجابن
حجاب جدا از اینکه بحث دینی داشته باشه باعث شخصیت بک انسان هستتش و اگه دقت کنی همین شما آقایون به حساب روشن فکر احترامی که به یه خانم با حجاب میذارین عمرآ به یه بی حجاب بذارین و نمیتونین منکرش بشین چون واقعیت همینه

shayeste

New member
متاسفانه در جامعه ما جا افتاده که با حجاب بودن امل بازی و بی کلاسیه !
انسانهای اولیه بدنشون رو با برگ میپوشوندن و با پیشرفت فرهنگ بشر به لباسهای اونا اضافه شد
من خودم چادری نیستم ولی سعی میکنم مرتب و خوش تیپ باشم در کنارش جوری لباس بپوشم که عرف جامعه هم رعایت بشه و به حیا در کنار پوشش اعتقاد شدید دارم.
متاسفانه خیلی ها ظاهر محجبه دارن اما از درون...........

shima.p

New member
آدم میتونه خیلی شیک مرتب با کلاس و با لباس های قشنگ با هر طرح و رنگی باشه و این منافاتی با حجاب نداره
اگه هر کسی ارزش وجودیه خودشو بدونه بعید میدونم به همین راحتی خودشو با این مسائل از عرش به فرش بکشه
حجاب یعنی آهای خانم آهای آقا من انقد جنبه های شخصیتی و خودیه والایی دارم که نیاز به نمایش گذاشتن جسم براای جلب توجه ندارم

saeedms

New member
به نظر من هر کس صاحب خودشه و هر جور دلش خواست میتونه بیاد بیرون !!!
شما که میگی مسلمون !!! چند درصد شما در اصول دین تحقیق کردین و مسلمون شدین !! من جمله خودم !!! غیر یه اشهد خوندن در گوش و مسلمون شدن !!!؟؟

کمی بیشتر تامل کنیم !!! دیدمون رو به مسائل گسترش بدیم !!!

مشکل اینجاس که طرف با هر حجابی بیاد بیرون ولی کسی جرات تعرض نداشته باشه !!! یا چیزی تحت عنوان توریسم جنسی نباشه !!!

!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

saeedms

New member
من بسیار تعجب می کنم وقتی گفته می شود حجاب امری شخصی است. بله عفاف و حیا اموری درونی و وجدانی هستند ولی حجاب یعنی نحوه پوشش ظاهری انسان در جامعه و هر مساله ای که در منظر عموم جامعه باشد مقوله ای اجتماعی محسوب می شود

saeedms

New member
به نظر من بعضیا یا فلسفه حجاب نمیدونن یا میدانن ولی با توجیهاشون که گول زدن خود هستش به آن عمل نمیکنن.

گوهر وجودی انسان ارزشمندترین و گرانمایه ترین چیزی است كه ازجانب خداوند باریتعالی ، به ودیعه گذارده شده است. وهر چیز ارزشمند نیازمند مراقبت ، محافظت ، نگهبانی وممانعت از مفقود شـدن ودسـت درازی و سرقت است و گوهر ارزشمند وجود آدمی به مراتب اولی نیازمند چنیین مراقبتی است.

حجاب صدفی است كه از این گوهــر گرانمایه محافظت می نماید ، پس با چنین تعبیری نیز حجاب ، ارزش آفرین است وپاسبان ارزش نه محدودیت و از بین برندهٔ ارزش وكم كننده ی بهای ذی قیمت آدمی !

padideh

New member
يعني چي كه ميگيد امام زمان گردن ميزنه !!!!! واقعا چرا اينطوري فكر ميكنيد كه امام زمان ما شيعيان اينقدر خشن و ... هست !!!!

padideh

New member
اين همه بدبختي تو مملكته ماست فقط حجاب شمارو زجر ميده!! عزيزم كلاااااااا مملكته ما مشكله همه چيش

Marc0p0lo

New member
آقای مارکوپلو شما که مردی و هر جور عشقته میای بیرون.شما چرا زورت میاد از حجاب ؟از بی حجابی خوشت میاد؟
حتی اگه ما مسلمان هم نبودیم باید به عنوان بک انسان حرمت ادم بودن رو رعایت کنیم و الا تو جنگل هم همه حیوونا بی حجابن
حجاب جدا از اینکه بحث دینی داشته باشه باعث شخصیت بک انسان هستتش و اگه دقت کنی همین شما آقایون به حساب روشن فکر احترامی که به یه خانم با حجاب میذارین عمرآ به یه بی حجاب بذارین و نمیتونین منکرش بشین چون واقعیت همینه

نه مردا هم هر جوزر عشقشونه نمیان بیرون واسه اونا هم محدودیت هایی وجود داره.شاید شما ازش بی اطلاع باشی دلیل نمیشه که نباشه!
حرفای شما خیلی جالبه از هر دری صحبت می کنید اول گفتین که باید حرمت ادم بودن رو نگه داشت و بعد نتیجه گرفتین که تو جنگل همه حیوان ها بی حجابن!!!!!اولا ادم بودن چه ارتباطی با بحث حجاب داره؟؟؟
چیزی که به انسان شخصیت میده مطوئنا حجاب نیست دوست من وگرنه تمام شخصیت های دنیا باید مسلمان می بودن!
شما چه جالب درون همه مردا رو می خونی و روی برداشت های خودت هم نتیجه می گیری!
اولا تعریف روشن فکری رو برای من بگو اول شماثالثا چیزی که باعث میشه من به دیگران احترام بزارم 100 حجابشون نیست!!!!!!

Marc0p0lo

New member
به نظر من بعضیا یا فلسفه حجاب نمیدونن یا میدانن ولی با توجیهاشون که گول زدن خود هستش به آن عمل نمیکنن.

گوهر وجودی انسان ارزشمندترین و گرانمایه ترین چیزی است كه ازجانب خداوند باریتعالی ، به ودیعه گذارده شده است. وهر چیز ارزشمند نیازمند مراقبت ، محافظت ، نگهبانی وممانعت از مفقود شـدن ودسـت درازی و سرقت است و گوهر ارزشمند وجود آدمی به مراتب اولی نیازمند چنیین مراقبتی است.

حجاب صدفی است كه از این گوهــر گرانمایه محافظت می نماید ، پس با چنین تعبیری نیز حجاب ، ارزش آفرین است وپاسبان ارزش نه محدودیت و از بین برندهٔ ارزش وكم كننده ی بهای ذی قیمت آدمی !

حرفای قشنگیه!
به نظر شما چرا باید بدزدن؟یا دست درازی کنن بهش؟چی باعث میشه که این کار و بکنن؟

Marc0p0lo

New member
آدم میتونه خیلی شیک مرتب با کلاس و با لباس های قشنگ با هر طرح و رنگی باشه و این منافاتی با حجاب نداره
اگه هر کسی ارزش وجودیه خودشو بدونه بعید میدونم به همین راحتی خودشو با این مسائل از عرش به فرش بکشه
حجاب یعنی آهای خانم آهای آقا من انقد جنبه های شخصیتی و خودیه والایی دارم که نیاز به نمایش گذاشتن جسم براای جلب توجه ندارم[/QUOTE]

:5:حجاب یعنی این؟

matin

New member
اول اینو بگم که اگه پیامبر گفتن با حجاب باشین در مقابل نامحرم پس حرف درست و حقی هستش و ما نمیتونیم بگیم خوب هس یا نیس یا هرکی هرجور میخواد بیاد چون ایشون دیگه آخر خرد و دین و شعور و هر چیز دیگه هستن
در جواب حرف متین باید بگم مگه ما تو جنگل زندگی میکنیم که هر کس هر کاری خواست بکنه یا هر جور خواس بیاد بیرون؟
هر کشوری قوانینی داره که بر اساس مذهب اونجا و شرایط جامعه نوشته میشه
اینجا ایران هست و کسی که میخواد اینجا زندگی کنه باید از قوانین پیروی کنه
به نظر من یکی از دلایل بی حجابیه بعضی از زنان ایرانی اینه که فک میکنن هیچ عرصه ای برای نشان دادن خودشون ندارن و فقط از این طریق میشه که بسی احمقانه ست

شیما جان بحث این نیس نیست که هرکس هر کاری میخواد بکنه !!! طرف داره برای خودش تصمیم میگیره نه کل جامعه !!!

matin

New member
آقا متین اگه یه خورده فکر کنی میبینی هر کس فقط مسئول خودش نیست .... این دقیقا مثل اینه که یه عده تو کشتی نشسته باشن و یکی زیر پای خودشو سوراخ کنه بگه من مسئول خودمم دلم میخواد خودمو غرق کنم ..... بی حجابی یه گناه اجتماعیه
شما از کجا میدونی اینایی که الان تو این تاپیک نظر دادن به عنوان یه نمونه آماری از بقیه مسلمونای کشور فقط با یه اشهد گفتن تو گوششون مسلمون شدن که اینقدر محکم نظر میدی؟
این که شما میفرمایید کسی جرات تعرض نداشته باشه .... به اونجا هم خواهیم رسید انشاالله ...... میگن وقتی امام زمان (عج) ظهور کنن اگه خانومی عریان از خونه بیرون بیاد هیچ کس حتی بهش نگاه هم نمیکنه چه برسه به تعرض ...... و اون در امنیت کامل خواهد بود.....

مثال شما کاملا غلطه !!! اینجاس که بحث حاکمیت جز . کل پیش میاد !!! اون طرفی که تو کشتی نشسته حاکمیت کل نداره نسبت به کشتی ولی حاکمیت جز داره پس کارش اشتباهه!!! مثلا اگر طرف خودش رو میکشت این حاکمیت جز بود به بقیه ربطی نداشت !!! مثل اینکه طرف بگه اینجا خونمه میخوام منفجرش کنم چون حاکمیت همسایه بغلی زیر سئوال میره اشتباهه !!! در زدن مثال دقت کنین خواهشا !!!
من پرسیدم !!! نمیدونستم که !!! ؟؟ اوکی ؟؟! در ضمن هر کی هر جا بتونه دروغ بگه پیشه وجدانش نمیتونه البته اگر وجدانی باشه !!!!!
به اونجا هم خواهیم رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا الان نرسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! چرااااااااااااا ؟؟؟

چرا میگین زمان امام زمان اینطور میشه ولی الان حاضر نیستین اون طور باشین . از فعل آینده استفاده میکنین ؟؟!!!

کسائی که دم از انتظار میزنن یه کم هم باید کاری بکنن که نشون بده واقعا منتظرن !!!

shima.p

New member
آقای مارکوپلو خودت کاملآ مطمئنی داری چرت میگی پس من دیگه جوابتو نمیدم چون مطمئن هستم بحث با تو یعنی آب در هون کوبیدن و کسانی که باید معنی حرف منو فهمیدن و اگه در مفاهیم مشکل داری این دیگه تقصیر من نیست.
اگه خیلی از وقع حجاب تو ایران ناراحتی چرا نمیری یه کشور دیگه تا هر جور عشقته بیای بیرون؟

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
يعني چي كه ميگيد امام زمان گردن ميزنه !!!!! واقعا چرا اينطوري فكر ميكنيد كه امام زمان ما شيعيان اينقدر خشن و ... هست !!!!

گردن زدن شیطان و سپاهیان شیطان از نظر شما خشن و ..... است؟!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
متین یعنی چی واسه خودش تصمیم میگیره؟؟؟
وقتی کسی میخواد در اجتماع قرار بگیره دیگه شخصی نیست چون میتونه تاثیر گذار باشه رو خیلیا
ببین ما تو یه کشور اسلامی زندگی میکنیم باید قوانین طوری باشه که کسی ضرر نکنه.چرا کسی باید با ظاهر بد بیاد بیرون و زمینه ی گناه رو واسه دیگری فراهم کنه.همش که ما نباید به فکر خودمون باشیم.طرف تو خونش میتونه راحت باشه اما بیرون فرق میکنه.اونجا دیگه ما تنها نیستیم.
چرا ما راحتی رو تو ریختن چارتا لاخه مو و پوشیدن هر جور لباسی میبینیم
با بی حجابی کانون خانواده متزلزل میشه
چرا باید زنها زیبای هاشونو تو خیابون به نمایش بذارن و مردا ببینن و از زندگی خودشون سرد بشن که چرا زن من اینطور نیست و دوستانی که میخوان بگن نه نمیشه و .....باید بگم ماها که امام پیغمبر نیستیم احتمال به گناه افتادن خیلی زیاده.این حرف منو پسرا خیلی خیلی خیلی خوب میفهمن

آخرین ویرایش:
بالا