راستشو بخاین از خیلی از طرز پوششا بدم میاد چون معتقدم باید با خودت روراست باشی و حرمت نگه داری اگه میخای محجوب باشی پس واقعا محجوب باش نه اینکه خودتو پشت لباس پنهون کنی و با رفتارت حرمت اون لباس مقدسی که تنته رو بشکونی..
چه خانمای به ظاهر محجبه و چه آقایون به ظاهر مثبت...
بی حجابیم که دیگه سر به فلک کشیده اگه ایران آزاد بود خدا میدونه چند درصد با حجاب پیدا میشد!!!!!!!!!!!!
دیگه تشخیص خانما و آقایون از همدیگه داره سخت میشه!!!!!!!!!!!!
به نظر من هر کس صاحب خودشه و هر جور دلش خواست میتونه بیاد بیرون !!!
شما که میگی مسلمون !!! چند درصد شما در اصول دین تحقیق کردین و مسلمون شدین !! من جمله خودم !!! غیر یه اشهد خوندن در گوش و مسلمون شدن !!!؟؟
کمی بیشتر تامل کنیم !!! دیدمون رو به مسائل گسترش بدیم !!!
مشکل اینجاس که طرف با هر حجابی بیاد بیرون ولی کسی جرات تعرض نداشته باشه !!! یا چیزی تحت عنوان توریسم جنسی نباشه !!!
آقای مارکوپلو شما که مردی و هر جور عشقته میای بیرون.شما چرا زورت میاد از حجاب ؟از بی حجابی خوشت میاد؟
حتی اگه ما مسلمان هم نبودیم باید به عنوان بک انسان حرمت ادم بودن رو رعایت کنیم و الا تو جنگل هم همه حیوونا بی حجابن
حجاب جدا از اینکه بحث دینی داشته باشه باعث شخصیت بک انسان هستتش و اگه دقت کنی همین شما آقایون به حساب روشن فکر احترامی که به یه خانم با حجاب میذارین عمرآ به یه بی حجاب بذارین و نمیتونین منکرش بشین چون واقعیت همینه
به نظر من بعضیا یا فلسفه حجاب نمیدونن یا میدانن ولی با توجیهاشون که گول زدن خود هستش به آن عمل نمیکنن.
گوهر وجودی انسان ارزشمندترین و گرانمایه ترین چیزی است كه ازجانب خداوند باریتعالی ، به ودیعه گذارده شده است. وهر چیز ارزشمند نیازمند مراقبت ، محافظت ، نگهبانی وممانعت از مفقود شـدن ودسـت درازی و سرقت است و گوهر ارزشمند وجود آدمی به مراتب اولی نیازمند چنیین مراقبتی است.
حجاب صدفی است كه از این گوهــر گرانمایه محافظت می نماید ، پس با چنین تعبیری نیز حجاب ، ارزش آفرین است وپاسبان ارزش نه محدودیت و از بین برندهٔ ارزش وكم كننده ی بهای ذی قیمت آدمی !
آدم میتونه خیلی شیک مرتب با کلاس و با لباس های قشنگ با هر طرح و رنگی باشه و این منافاتی با حجاب نداره
اگه هر کسی ارزش وجودیه خودشو بدونه بعید میدونم به همین راحتی خودشو با این مسائل از عرش به فرش بکشه
حجاب یعنی آهای خانم آهای آقا من انقد جنبه های شخصیتی و خودیه والایی دارم که نیاز به نمایش گذاشتن جسم براای جلب توجه ندارم[/QUOTE]
:5:حجاب یعنی این؟
اول اینو بگم که اگه پیامبر گفتن با حجاب باشین در مقابل نامحرم پس حرف درست و حقی هستش و ما نمیتونیم بگیم خوب هس یا نیس یا هرکی هرجور میخواد بیاد چون ایشون دیگه آخر خرد و دین و شعور و هر چیز دیگه هستن
در جواب حرف متین باید بگم مگه ما تو جنگل زندگی میکنیم که هر کس هر کاری خواست بکنه یا هر جور خواس بیاد بیرون؟
هر کشوری قوانینی داره که بر اساس مذهب اونجا و شرایط جامعه نوشته میشه
اینجا ایران هست و کسی که میخواد اینجا زندگی کنه باید از قوانین پیروی کنه
به نظر من یکی از دلایل بی حجابیه بعضی از زنان ایرانی اینه که فک میکنن هیچ عرصه ای برای نشان دادن خودشون ندارن و فقط از این طریق میشه که بسی احمقانه ست
آقا متین اگه یه خورده فکر کنی میبینی هر کس فقط مسئول خودش نیست .... این دقیقا مثل اینه که یه عده تو کشتی نشسته باشن و یکی زیر پای خودشو سوراخ کنه بگه من مسئول خودمم دلم میخواد خودمو غرق کنم ..... بی حجابی یه گناه اجتماعیه
شما از کجا میدونی اینایی که الان تو این تاپیک نظر دادن به عنوان یه نمونه آماری از بقیه مسلمونای کشور فقط با یه اشهد گفتن تو گوششون مسلمون شدن که اینقدر محکم نظر میدی؟
این که شما میفرمایید کسی جرات تعرض نداشته باشه .... به اونجا هم خواهیم رسید انشاالله ...... میگن وقتی امام زمان (عج) ظهور کنن اگه خانومی عریان از خونه بیرون بیاد هیچ کس حتی بهش نگاه هم نمیکنه چه برسه به تعرض ...... و اون در امنیت کامل خواهد بود.....
يعني چي كه ميگيد امام زمان گردن ميزنه !!!!! واقعا چرا اينطوري فكر ميكنيد كه امام زمان ما شيعيان اينقدر خشن و ... هست !!!!