اگر شیطونک نکنه بچه خفن :\ یادم نمیاد غذارو خراب کرده باشم استعداد دارم
اگر شیطونک نکنه بچه خفن :\ یادم نمیاد غذارو خراب کرده باشم استعداد دارم
بابا ایول دارید شمااگر شیطونک نگه بچه خفن :\ یادم نمیاد غذارو خراب کرده باشم استعداد دارم
یکی یادم امد...به غذای تند علاقه شدیدی دارم...یه شب ابگوشت درست کردم دوستم از خونشون فلفل فرمز ا اینا که اندازه بند انگشت هست (اسمشو نمی دونم اما فلفله) اورده بود...یکی انداختم تو غذا....وقتی داشتیم می خوردیم همه هی هو هو هو می کردنو اب میخوردن..توی خونه دانشجویی هم به علت کمبود غذا همه تا اخر خوردن اما اینقد فحش خوردم که نگو
اولین بار که قرمه سبزی درست کردم راهنمایی بودم . رفتم سبزی یخ زده از تو فریزر برداشتم ریختم تو خورشت . بعدش که غذا آماده شد فهمیدم به جای سبزی خورشتی سبزی آش ریختم . ولی مزه اش بد نبود انصافا !!!
من یه بار تن ماهی رو گذاشته بودم بجوشه بعد یادم رفت ........چشمتون روز بد نبینه:14:
تن ماهی ترکید از سقف رشته های ماهی آویزون بود
وای وای چه افتضاحی بود تمیز کردنش
منم یه بار سر همین آشپزی کردنم خواهرمو راهی بیمارستان کردم!سوپ حبوبات دذست کردم طفلی آپاندیس کرد یه هفته بستری شد!انقدرم تند بود بابام معده درد گرفت! خلاصه کلی تلفات داد...
غذا بختن عاغايون_ اول خيلي ظريف و حساس داخل قابلمه روغن ريخته_ به ارامي يك عدد بياز را خورد كرده و سرخ كرده سبس همه مواد دم دست را داخل قابلمه ريخته و تا خرخره بر اب كرده سريع در قابلمه رو بزاريد و فرار كنيد_
ولی از حق نگذریم غذاهاتون خوشمزه است اغلبغذا بختن عاغايون_ اول خيلي ظريف و حساس داخل قابلمه روغن ريخته_ به ارامي يك عدد بياز را خورد كرده و سرخ كرده سبس همه مواد دم دست را داخل قابلمه ريخته و تا خرخره بر اب كرده سريع در قابلمه رو بزاريد و فرار كنيد_
:25r30wi:........چند سال پیش با خواهرم داشتیم کیک درست می کردیم...به من گفت مهتاب کله ات رو بیار جلو تا تخم مرغ رو بزنم تو کله ات تا بشکنه اما نامردی نکرد چنان تخم مرغ رو زد تو کله ام که تخم مرغه از سر و صورتم میچکید.....:14: