خاطرات جالب آشپزی

لبخند

New member
من دبستانی که بودم قرار شد واسه ناهار خودمو خواهرام که البته از من بزرگتر بودن تخم مرغ درست کنم اونم چندتا...منم که اولین بار بود میخواستم یه چیزی درست کنم،خلاصه زدم سوزوندمش...بعد نشستم جاهاییش که سالم مونده بود خودم خوردم سوخته هاشو گذاشتم واسه خواهرام بعدشم دویدو رفتم مدرسه:4d564ad6:
 

ZOT

New member
من دبستانی که بودم قرار شد واسه ناهار خودمو خواهرام که البته از من بزرگتر بودن تخم مرغ درست کنم اونم چندتا...منم که اولین بار بود میخواستم یه چیزی درست کنم،خلاصه زدم سوزوندمش...بعد نشستم جاهاییش که سالم مونده بود خودم خوردم سوخته هاشو گذاشتم واسه خواهرام بعدشم دویدو رفتم مدرسه:4d564ad6:

آفرین آفرین !:4d564ad6::25r30wi:حالا خوشمزه بود؟
 

Delaram92

New member
من دبستانی که بودم قرار شد واسه ناهار خودمو خواهرام که البته از من بزرگتر بودن تخم مرغ درست کنم اونم چندتا...منم که اولین بار بود میخواستم یه چیزی درست کنم،خلاصه زدم سوزوندمش...بعد نشستم جاهاییش که سالم مونده بود خودم خوردم سوخته هاشو گذاشتم واسه خواهرام بعدشم دویدو رفتم مدرسه:4d564ad6:

بنده خدا خواهرت چه گناهی کرده بود که سوخت هاشو به اون دادی؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
 

Delaram92

New member
دختر باید از هر انگشتش یه هنر بباره خدارو شکر من آشپزیم بد نیست تقریبا همه چیزو بلدم.:thanks:
 

zeynab68

New member
من چند روز پیش یه کیکی شکلاتی با کلی شمایل قشنگ درست کردم...داداشم اوورد بخوردش هر چی سعی می کرد نمی تونست کیک رو برش بده عین سنگ بود........
من:dadad4:
داداشم:65d6a5d6s:
 

ZOT

New member
من چند روز پیش یه کیکی شکلاتی با کلی شمایل قشنگ درست کردم...داداشم اوورد بخوردش هر چی سعی می کرد نمی تونست کیک رو برش بده عین سنگ بود........
من:dadad4:
داداشم:65d6a5d6s:

منم خودم یه بار یه کیک شکلاتی درست کردم خیلی سفت شد بیشتر مثل بیسکوییت بود تا کیک! ولی طعمش واقعا عالی بود برعکس برادر شما داداش من کلی تشکر کرد ازم اصن مونده بودم ! خیلی خوشش اومده بود!
 

parnian24

New member
يه بار مهمون داشتيم.عمم اينا هم بودن.رفتم شام كوفته تبريزي درست كنم.بعد اينكه كوفته ها رو گذاشتم تو قابلمه يادم رفت شعلشو كم كنم.به جاي كوفته تبريزي شام حليم تبريزي خورديم.!!جلوي عمم كلي خجالت كشيدم.عمم هم گفت كاريه كه شده ديگه حالا فكرشو نكن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
 

mehrshad

New member
عاغا من نمي دونم جرا هميشه قيمه هام مزه ابكوشت ميكيره ! اخه مي خوام يه سوال كنم باز ميكيد بسره ! والا هم ابكوشت هم قيمه هر دو كوشت و لبه است يا نخود نهايتا! جدا وجه تمايز اينا جيه؟ واقعا جطور با مواد يكسان غذايي با دو طعم ميبزيد؟!
 

ZOT

New member
عاغا من نمي دونم جرا هميشه قيمه هام مزه ابكوشت ميكيره ! اخه مي خوام يه سوال كنم باز ميكيد بسره ! والا هم ابكوشت هم قيمه هر دو كوشت و لبه است يا نخود نهايتا! جدا وجه تمايز اينا جيه؟ واقعا جطور با مواد يكسان غذايي با دو طعم ميبزيد؟!

آقا مهرشاد ادویه ای که توی قیمه میریزن با ادویه ی آبگوشت فرق داره ! تو آبگوشت ادویه ی کاری نمیریزن ولی گمونم تو قیمه میریزن ! البته بنده تا حالا درست نکردم ! در ضمن تو آبگوشت قلم هم میریزن (استخوان زیاد داره آبگوشت !) بعدشم اینکه مواد قیمه رو یه کم تفت هم میدن یعنی من دیدم مامانم اول پیاز رو یه کم تفت میده بعد گوشت رو داخلش میریزه یه کم تفت میده بعدش گوشت و پیاز رو با آب یه کم می پزه و اونوقت لپه ها رو هم بعد از کمی تفت دادن ( اگه اشتباه نکنم !) به مواد دیگه اضافه می کنه ادویه و لیمو عمانی هم میریزه !
آبگوشت که کل مواد رو از همون اول باهم همشو می پزن ! ادویه ی خاصی هم نداره بجز یه زردچوبه و نمک و هر کسی هم دوست داشته باشه فلفل سیاه! راستی تو آبگوشت لوبیا هم هست ! مگه نیست !؟
حالا یه بار امتحان کنید!
پ ن :من تا حالا هیچکدومو درست نکردم فقط مامانم که درست کرده دیدم ! حالا اگر که جزییات رو اشتباه گفتم خانمهای گرامی بگن !
 

ZOT

New member
اینقد که اینجا همه درس خونن اصن کسی آشپزی نکرده زیاد نه !؟؟:ph34r-smiley:
 
آخرین ویرایش:

منتظر 67

New member
در باره قیمه..........من رب رو هم اول کمی تو روغن تفت میدهم وبعد داخل قیمه میریزم..........کلا تفت دادن رب رو دوست دارم توی رنگ رب اثر میگذاره حتی من فکر میکنم مزه اش رو هم بهتر میکنه..........................
در باره کاری من که تا حالا ندیدم کسی تو قیمه بریزه.در ضمن مگه شما تو ابگوشتتون لپه میریزید اقا مهرشاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

mj1919

New member
اینقد که اینجا همه دس خونن اصن کسی آشپزی نکرده زیاد نه !؟؟:ph34r-smiley:

بذارید منم چند نمونه بگم!

1- اولین باری که برنج پختم، توی خوابگاه ارشد بود، که قریب 1.5 تا 2 ساعت برنج رو گذاشتم جوشید و کلا یک قابلمه برنج(شفته پلو) رو انداختم دور! (واسه ی دونفر اونقدر درست کرده بودم) با لطف یکی از بچه ها تونستم سحری بخورم!
(ساعت 10 شب می رسیدم خوابگاه اونوقت تا 12 تو آشپزخونه بودم و ساعت 3 باید بیدار می شدم واسه سحری! ساعت 8 هم آزمایشگاه می رفتم!!!! همچین موجودی بودیم!! )
2- یکبار دیگه یک کنسرو تن رو پوکوندم!!!

جز این دوتا دسته گل، بقیه ی کارنامه ام عالیه! : قیمه درست کردم در حد تیم ملی!!! به تایید خانواده رسیده! دیگه فکرشو بکن!
آبگوشت! ماکارونی! برنج! و... غذاهای ترکیبی و خلاقانه که اوههه!!! ولی همه ی اینا در شرایط سخت هست! یعنی وقتی غذا می پزم که مجبور بشم!
 

ZOT

New member
بذارید منم چند نمونه بگم!

1- اولین باری که برنج پختم، توی خوابگاه ارشد بود، که قریب 1.5 تا 2 ساعت برنج رو گذاشتم جوشید و کلا یک قابلمه برنج(شفته پلو) رو انداختم دور! (واسه ی دونفر اونقدر درست کرده بودم) با لطف یکی از بچه ها تونستم سحری بخورم!
(ساعت 10 شب می رسیدم خوابگاه اونوقت تا 12 تو آشپزخونه بودم و ساعت 3 باید بیدار می شدم واسه سحری! ساعت 8 هم آزمایشگاه می رفتم!!!! همچین موجودی بودیم!! )
2- یکبار دیگه یک کنسرو تن رو پوکوندم!!!

جز این دوتا دسته گل، بقیه ی کارنامه ام عالیه! : قیمه درست کردم در حد تیم ملی!!! به تایید خانواده رسیده! دیگه فکرشو بکن!
آبگوشت! ماکارونی! برنج! و... غذاهای ترکیبی و خلاقانه که اوههه!!! ولی همه ی اینا در شرایط سخت هست! یعنی وقتی غذا می پزم که مجبور بشم!

بله بله صد در صد آدمی در شرایط سخت پیشرفت می کنه !
حیف که نمیشه وگرنه می گفتم همگی یه بار مهمون قیمه های شما بشیم !:whistle:
 
آخرین ویرایش:

ZOT

New member
در باره قیمه..........من رب رو هم اول کمی تو روغن تفت میدهم وبعد داخل قیمه میریزم..........کلا تفت دادن رب رو دوست دارم توی رنگ رب اثر میگذاره حتی من فکر میکنم مزه اش رو هم بهتر میکنه..........................
در باره کاری من که تا حالا ندیدم کسی تو قیمه بریزه.در ضمن مگه شما تو ابگوشتتون لپه میریزید اقا مهرشاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهدیه جان کاری رو از مامانم پرسیدم گفت می ریزه !
 

منتظر 67

New member
مهدیه جان کاری رو از مامانم پرسیدم گفت می ریزه !
منم منظورم تو اطرافیانم بود عزیزم
البته ما کلا از کاری استفاده نمیکنیم
خوشمزه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو همه غذاها میریزید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 
بالا