خوب منم یه سوال دارم البته روی صحبتم فقط با شما نیست...
چرا زیست شناسی و علوم پایه باید تاوان بقیه رو پس بده ؟ طرح شما جزو درس شماست... پس جای گله و شکایت نداره... شما ها از روز اول این جور توافق کردید که با این سیستم کار کنید نه اینکه حالا چون من فقط یه بار میتونم ارشد شرکت کنم بقیه هم باید چوب من رو بخورند... ما زیست شناسا داریم داد میزنیم و میگیم چرا برای ما کار آموزی نمیذارید تا برای آینده کاری آماده بشیم... شما داد میزنید که چرا برای ما طرح میزارن تا از کنکور محروم بشیم...
=====
توی دنیا زیست شناسا بسیار قدرتمند هستند ، سیاستمدار ، پژوهشگر ، استاد دانشگاه ، مشاور استراتژیکی ، نماینده مجلس ، شهردار ، رئیس ان جی او ، رئیس یا مشاور ارشد احزاب و.... اما ما چی ؟ باید برای استخدام توی آزمایشگاه ها باید با بقیه رشته ها بجنگیم . برای استخدام توی آموزش و پرورش بجنگیم برای ....
واقعا این انصاف هست ؟؟؟
ما تو دانشگاه از کره زمین بگیر تا کره ماه ، از پزشکی بگیر تا کشاورزی ، از سیستم ایمنی بدن انسان بگیر تا سیستم ایمنی گیاهان از نظریات تکامل بگیر تا روابط بیوشیمیایی درس پاس کردیم... آخرش با ما اینجور رفتار می کنند . توی دنیا به ما به چشم دانشمند نگاه می کنن توی اینجا به چشم دستمال کاغذی...
واقعا این نوع نگرش درسته ؟ ما سال ها به همه خدمت کردیم به اشکال غیر مستقیم فرهنگ مردم رو بالا بردیم... زیست بوم ها و اکولوژی ها رو شناسایی کردیم . کارهای بنیادی پزشکی ، دام پزشکی ، کشاورزی انجام دادیم واقعا این رفتار شایسته ماست...؟
ببخشید من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم اما وقتی زیست شناسی رو میبینم که رفته و تو کارگاه کشتار مرغ مثل یه بی سواد کار میکنه خیلی ناراحت میشم...
واقعا حق ما این نیست ما پایه های علمی کشور هستیم و نباید این طور با ما رفتار بشه...
.
.
.
بازم از همگی معذرت می خوام که این قدر بی پرده صحبت کردم
به نام خدا
دوست عزیز سلام
به نظر بنده حقیر درست نیست آدم اول هرچی میتونه بگه آخرش یه عذرخواهی کنه و تمام
دوست عزیز فقط شما طی دوران تحصیلتون علوم مختلف رو وانکاویدین
همه رشته ها, همه علوم برای خودشون دارای ارزش و اعتبارن
من چون آزمایشگاهیم از این رشته نمیخوام حمایت کنم که اینطور تداغعی شه که یه طرفه رفتم قاضی
اما از اونجایی که هر فرد در فیلد خودش با مشکلات اون رشته بیشتر از سایرین آشنایی داره به بیان مشکلات اون می پردازه
اولاً من خدمت شما بگم کسی که میاد یه رشته طرح اجباری رو انتخاب می کنه مشکلی با رفتن به طرح نداره
مشکل بنده و همکاران من اینه که این همه فارغ التحصیل چرا؟!!
چرا یک آدم باید فقط یک بار حق شرکت در آزمون ارشد رو داشته باشه و اگر قبول نشه باید دو الی چهار سال (مثلاً در همین استان ما) در صف رفتن به آزمایشگاه و یا طرح بمونهه؟!
چهار سال یک عمریه برای خودش
کسی میتونه منکر این قضیه بشه؟!
نه بهش دانش نامه میدن
نه میتونه جایی استخدام بشه
و نه هیچ کار دیگه ای
حتی آزمایشگاه های خصوصی هم قبول قبول نمی کنن
شما می فرمائید تو دنیا یه زیست شناس شهردار میشه
نمی دونم فلان میشه
قطعاً من در این زمینه بی اطلاعم و شما بهتر میدونین
اما به نظر من اون طرف آدم ها بر اساس رشته، مدرک و تخصصشون درست سر جای خودشون قرار گرفتن
اینکه می فرمائی اما ما در اینجا سر جای خودمون نیستیم و چنین مشکلاتی داریم خب برادر عزیز اینجا چه گروهی از بچه ها و فارغ التحصیلان مشکل ندارن؟
حرف خیلی زیاد میشه زد اما من از شما و همه دوستان خواهش می کنم اگر قراره نقدی بشه به باقی رشته ها خدایی نکرده اهانتی نشه
من سعی کردم تو حرفام این اصل رو رعایت کنم
امیدوارم موجب رنجش خاطر کسی نشده باشم
پاینده باشید