یه سوال بعد تکلیف رشته تجربی و آموزش تو مدارس چی میشه
مگه میشه که حذف شه ....اینا همش شایعه َ
یادش بخیر معلم زیست ما توی پیش دانشگاهی میکروبیولوژی خونده بود ....:smiliess (9):
یه سوال بعد تکلیف رشته تجربی و آموزش تو مدارس چی میشه
مگه میشه که حذف شه ....اینا همش شایعه َ
نمیدونم چرا عنوان این تاپیک عوض نمیشه. من هر بار این تاپیک بالا میاد تا وقتی میره پایین حرص میخورم. اصلا محتواش با عنوانش کلا فرق داره. اگر چه زننده تاپیک خودشون مدیر هستن.
حالا بماند که از بن عنوان تاپیک شایعه س. هر چند خب خواننده جذب میکنه.
دانشجویان زیست شناسی استحقاق دارند
در رشته پزشکی و رشته های وابسته پزشکی ادامه تحصیل دهند
توی خیلی از کشورها بجه های زیست شناسی میتونن در امتحان علوم پایه پزشکی شرکت کنن و در صورت موفقیت در رشته پزشکی یا دندان پزشکی ادامه تحصیل بدن ... البته فک کنم تی ایران هم همچین چیزی باشه ولی شرط معدل دیپلم و لیسانس داره ...
اقا دیجی تا جایی که بنده اطلاع دارم تو کشورهای اروپایی وامریکایی یک دفعه حق نداری بری پزشکی بخونی باید اول بیس بیولوژی داشته باشی بعد بتونی پزشکی بخونی
زیست هم حذف بشه بهتر مشکلی ندارم اینده نداره اینده شغلی
توی خیلی از کشورها بجه های زیست شناسی میتونن در امتحان علوم پایه پزشکی شرکت کنن و در صورت موفقیت در رشته پزشکی یا دندان پزشکی ادامه تحصیل بدن ... البته فک کنم تی ایران هم همچین چیزی باشه ولی شرط معدل دیپلم و لیسانس داره ...
اقا دیجی تا جایی که بنده اطلاع دارم تو کشورهای اروپایی وامریکایی یک دفعه حق نداری بری پزشکی بخونی باید اول بیس بیولوژی داشته باشی بعد بتونی پزشکی بخونی
زیست هم حذف بشه بهتر مشکلی ندارم اینده نداره اینده شغلی
نیازی به واحدنیس همه میدونن زیست جزو رشته های علوم پایه هست فرمایش حمید اقا هم متین ولی خب وقتی این همه درس سخت ازریاضی وفیزیک گرفته تا مهندسی ژنتیک پاس میکنی ولی خب نمیتونی بهره ای ازش ببری انگیزه ها ناخود اگاه برای ورود به این رشته کاهش پیدا میکنه...
بچه های زیست شناسی امسال هم توی المپیاد بین المللی
بین 65 کشور رتبه پنچم شدند با طلا و تقره و برنز
این افتخار بزرگ را به این زحمت کشان و دانشمندان عزیز کشورمان
و جامعه محترم زیست شناسان ایران تبریک و تهنیت می گویم
منبع خبر: رادیو پیام
یکی دو روز پیش هم / جناب اقای دکتر رجایی حشره شناس و مدیر تحقیقات پروژه پروانه شناسی اشتوگارت المان / موفق به کشف یک خانواده جدید شدند/ ایشون با بکار گیری روش های نوین مولکولی توانستند این خانواده جدید را شناسایی کنند/ در ضمن 15سال ژاپنی ها نتونسته بودند / درود بر غیرت دکتر ایرانی