narges.a
New member
واقعا.کاراشون معلوم نیست.شما هم ریز مره باید ببری؟چیکار کردی واسه ریز نمره؟وااای خوش بحالتون ...اخ من موندم این چ کاریه واس ی برگه بریم اونجا و برگردیم :j58r36j3gcr4suxymup
نمیتونم هضمش کنم اخ این چ کاریه50):
واقعا.کاراشون معلوم نیست.شما هم ریز مره باید ببری؟چیکار کردی واسه ریز نمره؟وااای خوش بحالتون ...اخ من موندم این چ کاریه واس ی برگه بریم اونجا و برگردیم :j58r36j3gcr4suxymup
نمیتونم هضمش کنم اخ این چ کاریه50):
نه عزیزم ریز نمره فعلا نه !!واقعا.کاراشون معلوم نیست.شما هم ریز مره باید ببری؟چیکار کردی واسه ریز نمره؟
ثبت نام حضوریه ما 29 شهریور تا 2 مهره !! از 18 تا 22 ام اینترنتیه که گفته دانشنامه + ریز نمرات یا هر مدرکی که نشاندهنده فارغ التحصیلی باشه !!
منم فقط یه گواهی موقت دارم اونو اسکن میکنم ریز نمراتم نمیگیرم .. یعنی البته به دانشگاه خودمون (قبلیم ) که زنگ زدم گفت ما اصا هیچی بهتون نمیدیم همش محرمانه ست :smiliess (11):خودمون براشون میفرستیم نگران نباشین هر سال همینطوره!
salam sooryas joooooon
age rafti sabte name online bash plz
من 2 سال پیش رفته بودم تهران صندوق رفاه طرفای طالقانی اون ورا بود رفته بودم با خانمم بدهیاشو تسویه کنیم . یارو منو دید خیلی حرفه ای گفت آقا شما هم رشته ات زیرمجموعه علوم پزشکیه ؟ با افتخار گفتم بعععععله چی فکر کردی . یهو انگار دزد گرفته باشه پاشد خفتم کرد گفت اسمتو بگو ببینم کجا بودی تا حالا ؟؟ هیچی دیگه زد تو سیستم دید بعله 400 تومن بدهی دارم مال 10 سال پیش . همونجا فیش داد دستم گفت یا مال خودتم میریزی یا تسویه بی تسویه . هیچی دیگه مجبور شدم بدهیمو تسویه کنم .
طرف خیییییلی حرفه ای بود لامصب .
البته حق با اونا بود و کوتاهی از من بود باید زودتر تسویه میکردم میتونستن به شماها وام بدن !!!
البته ماموریت آموزشی لغو شده بود از سال 1391 دوباره بخشنامه اش اومد دوباره برقرار شد . تازه یکی از همکارای من دکترای تغذیه قبول شد ماموریت تمام وقت گرفت داره درس میخونه الان .
عزیزم من پایه ی گردش هستم،البته با پالتو !!!!!!!!!فک میکنی دخترم کم کم عادت میکنی... پالتو سنگینه من قلبم میگیره خدااااااااا.....
فقط درس چیه خل میشیم دوهفته یه بار بریم گردش ، میگن برنامه های تفریحی خود دانشگاه تبریز خیلی خوبه خب استفاده کنیم از این تفریحات سالم حیفه.
راستی من دوشنبه ثبت نام دارم شمارو چجوری بشناسم؟!
تو خصوصی یه نشونه از خودت بهم بده
من باید 15 ثبت نام کنممگه شماهم شنبه ای؟؟:tonguesmiley:
منم کارمندم وپیمانی هسستمخوش به حالتون.من قراردادی هستم فکر میکنم این قانون شامل حال ما نمیشه
:dadad4:
این برگرو از صندوق رفاه دانشگاهی که دوران کارشناسیت بودی گرفتی یا دانشکگاهی که الان قبول شدی؟این ماجرای تسویه حساب حل شد،من پرسیدم گفتن نمی خواد همه رو بدین یه برگه گرفتم از صندوق رفاه که نوشته چقد بدهی دارم واینکه قول میدم پرداخت کنم!!!!! گقتن بعد ثبت نام هم می تونم واسه موکول کردنش به بعد ارشد اقدام کنم.:thumbsupsmileyanim:
این برگرو از صندوق رفاه دانشگاهی که دوران کارشناسیت بودی گرفتی یا دانشکگاهی که الان قبول شدی؟
از نزدیک ترین دانشگاه علوم پزشکی میتونین اقدام کنین.من هم همین کارو میخوام بکنم.چون شهر محل تحصیلم به من دور بود.این برگرو از صندوق رفاه دانشگاهی که دوران کارشناسیت بودی گرفتی یا دانشکگاهی که الان قبول شدی؟
شما هم در حال پرداخت اقساط هستین؟این برگرو راحت بهتون دادن؟دوران کارشناسی :28:. نمی دونم فرق کنه یا نه چون با شماره دانشجویی کارشناسیم درخواست رو فرستادن مرکز رفاه تهران.بعد نیم ساعت و اینا در واقع با مهر و امضا از تهران اومد که پرینت کردن برام.شاید از هر جایی بشه این کار رو کرد. ولی برین دوران کارشناسیتون بهتره یا اگه دوره زنگ بزنین بپرسین.البته به من گفته بودن آخرین فیش پرداختی هم همراهم باشه، من نبرده بودم ولی شما برا احتیاط ببرین.
شما هم در حال پرداخت اقساط هستین؟این برگرو راحت بهتون دادن؟