جشن پذیرفته شدگان ارشد تغذیه

mahsaa

New member
واقعا.کاراشون معلوم نیست.شما هم ریز مره باید ببری؟چیکار کردی واسه ریز نمره؟
نه عزیزم ریز نمره فعلا نه !!
ثبت نام حضوریه ما 29 شهریور تا 2 مهره !! از 18 تا 22 ام اینترنتیه که گفته دانشنامه + ریز نمرات یا هر مدرکی که نشاندهنده فارغ التحصیلی باشه !!
منم فقط یه گواهی موقت دارم اونو اسکن میکنم ریز نمراتم نمیگیرم .. یعنی البته به دانشگاه خودمون (قبلیم ) که زنگ زدم گفت ما اصا هیچی بهتون نمیدیم همش محرمانه ست :smiliess (11):خودمون براشون میفرستیم نگران نباشین هر سال همینطوره!

بابک 1359

New member
من 2 سال پیش رفته بودم تهران صندوق رفاه طرفای طالقانی اون ورا بود رفته بودم با خانمم بدهیاشو تسویه کنیم . یارو منو دید خیلی حرفه ای گفت آقا شما هم رشته ات زیرمجموعه علوم پزشکیه ؟ با افتخار گفتم بعععععله چی فکر کردی . یهو انگار دزد گرفته باشه پاشد خفتم کرد گفت اسمتو بگو ببینم کجا بودی تا حالا ؟؟ هیچی دیگه زد تو سیستم دید بعله 400 تومن بدهی دارم مال 10 سال پیش . همونجا فیش داد دستم گفت یا مال خودتم میریزی یا تسویه بی تسویه . هیچی دیگه مجبور شدم بدهیمو تسویه کنم .
طرف خیییییلی حرفه ای بود لامصب .
البته حق با اونا بود و کوتاهی از من بود باید زودتر تسویه میکردم میتونستن به شماها وام بدن !!!

narges.a

New member
من امروز زنگ زدم برای ریز نمرات.بعد 10 بار پاس کاری بنده به نقاط مختلف و دیوونه کردن من بالاخره یکی جواب داد:mad_majidonline: گفتن خانم ریز نمره؟ریز نمره نمیدیم که.محرمانست:21:.خودمون اگه ازمون خواستن میفرستیم.:riz481:

talashgar

New member
من 2 سال پیش رفته بودم تهران صندوق رفاه طرفای طالقانی اون ورا بود رفته بودم با خانمم بدهیاشو تسویه کنیم . یارو منو دید خیلی حرفه ای گفت آقا شما هم رشته ات زیرمجموعه علوم پزشکیه ؟ با افتخار گفتم بعععععله چی فکر کردی . یهو انگار دزد گرفته باشه پاشد خفتم کرد گفت اسمتو بگو ببینم کجا بودی تا حالا ؟؟ هیچی دیگه زد تو سیستم دید بعله 400 تومن بدهی دارم مال 10 سال پیش . همونجا فیش داد دستم گفت یا مال خودتم میریزی یا تسویه بی تسویه . هیچی دیگه مجبور شدم بدهیمو تسویه کنم .
طرف خیییییلی حرفه ای بود لامصب .
البته حق با اونا بود و کوتاهی از من بود باید زودتر تسویه میکردم میتونستن به شماها وام بدن !!!

سلام.شما با سرکارتون چه جوری کنار اومدین؟اینقدر بهتون مرخصی میدن که هر هفته برین و بیاین؟

بابک 1359

New member
فعلا تو فاله ولی میدن .مرخصی هم نمیخواد ماموریت آموزشی نیمه وقت میدن . ثبت نام میکنید بعد برنامه کلاسارو میارید روزایی که کلاسی هیچ بقیه شو باید بیاید سرکار . البته به این راحتی هم نیست 10 جا باید تایید کنن از 10 تا مقام و معاونت باید اوکی بگیری . تازه واسه من گفتن فقط 2 روز در هفته . بیشتر شد باید یه گلی به سرت بگیری

بابک 1359

New member
البته ماموریت آموزشی لغو شده بود از سال 1391 دوباره بخشنامه اش اومد دوباره برقرار شد . تازه یکی از همکارای من دکترای تغذیه قبول شد ماموریت تمام وقت گرفت داره درس میخونه الان .

talashgar

New member
البته ماموریت آموزشی لغو شده بود از سال 1391 دوباره بخشنامه اش اومد دوباره برقرار شد . تازه یکی از همکارای من دکترای تغذیه قبول شد ماموریت تمام وقت گرفت داره درس میخونه الان .

خوش به حالتون.من قراردادی هستم فکر میکنم این قانون شامل حال ما نمیشه
:dadad4:

goo

New member
این ماجرای تسویه حساب حل شد،من پرسیدم گفتن نمی خواد همه رو بدین یه برگه گرفتم از صندوق رفاه که نوشته چقد بدهی دارم واینکه قول میدم پرداخت کنم!!!!! گقتن بعد ثبت نام هم می تونم واسه موکول کردنش به بعد ارشد اقدام کنم.:thumbsupsmileyanim:

flor

New member
بچه هایی که بین الملل قبول شدن ثبت نامشون با روزانه ها یکی بود؟؟؟؟

saman7347

New member
فک میکنی دخترم کم کم عادت میکنی... پالتو سنگینه من قلبم میگیره خدااااااااا.....
فقط درس چیه خل میشیم دوهفته یه بار بریم گردش ، میگن برنامه های تفریحی خود دانشگاه تبریز خیلی خوبه خب استفاده کنیم از این تفریحات سالم حیفه.
راستی من دوشنبه ثبت نام دارم شمارو چجوری بشناسم؟!
تو خصوصی یه نشونه از خودت بهم بده
عزیزم من پایه ی گردش هستم،البته با پالتو !!!!!!!!!
با هم میریم ببیرون
همونطور که خدا درسای نوتر رو پاس کرد ،درسای ما رو هم پاس میکنه
نشونی من
یه خانوم خووووووووووووووووووشگل
خوووووووووووووووووووش تیپ
من 15 باید برم ثبت نام اما فک کنم نمیشه و مجبورم 17 بیام
واست پیام خصوصی میذارم عزیزم

saman7347

New member
خوش به حالتون.من قراردادی هستم فکر میکنم این قانون شامل حال ما نمیشه
:dadad4:
منم کارمندم وپیمانی هسستم
درخواست ماموریت شغلی کردم
و احتمال خیلی زیاد موافقت میشه
شما هم برین درخواست ماموریت شغلی بدین

lili123

New member
این ماجرای تسویه حساب حل شد،من پرسیدم گفتن نمی خواد همه رو بدین یه برگه گرفتم از صندوق رفاه که نوشته چقد بدهی دارم واینکه قول میدم پرداخت کنم!!!!! گقتن بعد ثبت نام هم می تونم واسه موکول کردنش به بعد ارشد اقدام کنم.:thumbsupsmileyanim:
این برگرو از صندوق رفاه دانشگاهی که دوران کارشناسیت بودی گرفتی یا دانشکگاهی که الان قبول شدی؟

goo

New member
این برگرو از صندوق رفاه دانشگاهی که دوران کارشناسیت بودی گرفتی یا دانشکگاهی که الان قبول شدی؟

دوران کارشناسی :28:. نمی دونم فرق کنه یا نه چون با شماره دانشجویی کارشناسیم درخواست رو فرستادن مرکز رفاه تهران.بعد نیم ساعت و اینا در واقع با مهر و امضا از تهران اومد که پرینت کردن برام.شاید از هر جایی بشه این کار رو کرد. ولی برین دوران کارشناسیتون بهتره یا اگه دوره زنگ بزنین بپرسین.البته به من گفته بودن آخرین فیش پرداختی هم همراهم باشه، من نبرده بودم ولی شما برا احتیاط ببرین.

narges.a

New member
از نزدیک ترین دانشگاه علوم پزشکی میتونین اقدام کنین.من هم همین کارو میخوام بکنم.چون شهر محل تحصیلم به من دور بود.

narges.a

New member
دوران کارشناسی :28:. نمی دونم فرق کنه یا نه چون با شماره دانشجویی کارشناسیم درخواست رو فرستادن مرکز رفاه تهران.بعد نیم ساعت و اینا در واقع با مهر و امضا از تهران اومد که پرینت کردن برام.شاید از هر جایی بشه این کار رو کرد. ولی برین دوران کارشناسیتون بهتره یا اگه دوره زنگ بزنین بپرسین.البته به من گفته بودن آخرین فیش پرداختی هم همراهم باشه، من نبرده بودم ولی شما برا احتیاط ببرین.
شما هم در حال پرداخت اقساط هستین؟این برگرو راحت بهتون دادن؟

بالا