اس ام اس از دانشکده؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t
زمان ما از این قرتی بازیا نداشتیم
میرفتیم 5 مهر میدیدم دانشجوهای خانوم جلسه دوم رو هم پشت سر گذاشتن. اولین حرفی که از استاد میشنیدیم بعد سلام وعلیک این بود اگه یه بار دیگه غیبت کنی حذف میشی.
:1:image170:
من روزانه قبول شدم ولی یکی از دوستام یه رشته دیگه با شهریه دانشگاه علوم پزشکی تبریز قبول شده.خبرشو دارم سوالی داری بپرسسلام دوستان کسی اینجا باشهریه تبریز قبول شده؟ یه سوال دیگه اینکه کسی هست که رشته لیسانسش چیزی غیر از تغذیه باشه و از تبریز قبول شده باشه؟ اگه هست لطفا برام پیام بده کار ضروری دارم مرسی
دوست من ارشد اصفهانه الته الان سال 2 هست کلاساش از 22 شروع میشه این 30 میخواد برهآره بخدا یاد بچه دبستانیا میفتم واسه ارشدکه نباید این همه سخت گیری کرد!؟من دوره لیسانس اصلا نمیرفتم تو جشن فارغ التحصیلی منو ستاره سهیل صدا زدن!
من تبریز...شما کدوم دانشگاهین؟
دودر کن عزیزمخوشبحالتون کلاساتون دیرشروع میشه مال ما که هفته پیش تشکیل نشده ولی ازین هفته تشکیل میشه ولی من نمیتونم برام بهم اس ام اس دادن 29جلسه معارفس وحضورتونم الزلمیه؟!! ای خدا من از رفتن بدم میاد مشکل رفتنم دارم کاش میشد مثل کارشناسی دو دره کرد!!
شما کلاساتون چه روزایی تو هفته اس؟دودر کن عزیزم
من اصن حوصله ندارم 5 برم
7 میره
تازه اگه حسشم نبود 10
اگرم خیلی نبود که آخر مهر ایشاله
:tonguesmiley:
من دودر مودر تو کارم نیست روز اول سر کلاسم . گفته باشم نگین نگفت ! هرچند اینجا همکلاسی ندارم . این کارارو کردم به اندازه کافی ، حال و حوصله این کارارو ندارم دیگه . میشم یه بچه مثبت به تمام معنی :25r30wi:
دوست من ارشد اصفهانه الته الان سال 2 هست کلاساش از 22 شروع میشه این 30 میخواد بره
نروووووووووووووووووو بابا
نهایتش چیزی گفتن آب غوره یه خورده بگیر
تازه شما که متاهلی تقصیر رو بناز گردن شوهرت
آبغوره خوب راه حلیه![/QUOTE
نگران نباش ویدا جان.من ارشدو نمیونم اما دوره لیسانس من تا دلت بخواد کلاسارو پیچوندم.استادا راه میان.استاداش درک میکنن:smilies-azardl (113
منم که همکلاسی شما هستمشما کلاساتون چه روزایی تو هفته اس؟
عزیزم من علوم بهداشتی در تغذیه اممنم که همکلاسی شما هستم
عزیزم من علوم بهداشتی در تغذیه ام