taraneh mashreghi
New member
اکثرا بچه های تغذیه بعد اینکه ارشد قبول میشن کمتر سر میزنن به این سایت
بجز برخی دوستان
قبولی های پی اچ اصلا به این سایت سر نمیزنند
شما بخای میتونی پیداشون کنی!!!واسه یه تهیه کننده هیچ چیز غیر ممکن نیست....:riz304:
اکثرا بچه های تغذیه بعد اینکه ارشد قبول میشن کمتر سر میزنن به این سایت
بجز برخی دوستان
قبولی های پی اچ اصلا به این سایت سر نمیزنند
شما بخای میتونی پیداشون کنی!!!واسه یه تهیه کننده هیچ چیز غیر ممکن نیست....:riz304:
کمک کننده باید خودش بیاد
کمک کردن باید از ته دل باشه.
:riz304:
سلام مهسا جون وتبریک بابت قبولیت.اگه از اول مهر با 10 ساعت شروع کنیم میبریم؟ تابستون 6ساعت میانگینم بوده.
سلام لیلی جان ..خیلی ممنونم
بله به نظر من خییلی هم عالیه..هم تابستون خوب بوده و هم از الان شروع با 10 ساعت... ولی این رو هم باید بگم کمیت مهم هست ولی کیفیت مهم تر هستش و اگر کیفیت خوندنتون هم مثل کمیتش خوب و عالی باشه انشاالله حتما نتیجه خوبی خواهین گرفت دوست خوبم...
موفق باشین:riz304:
دکتر قاسمی اعتقاد دارن به چکیده نمیشه اکتفا کرد و منبع جامع و کاملی برای کنکور نیست...شما از جزوشون استفاده نکردید مهسا جان؟شاید پایه فیزیولوژی خوبی داشتید...میتونم بدونم لیسانس کدوم دانشگاه بودید؟
آره.واقعا تمرکزو کیفیت مهمه.مخصوصا واسه من که حواسم هزارجا میره :wacsmiley:البته من پرتی هارو تو ساعت مطالعه حساب نمیکنم....
شما هم واسه ما ها دعا کن که خوب پیش بریم...البته من ژنتیک امتحان دارم.اومدم تاپیکتون کلی انرژی گرفتم:4d564ad6:
سلام سلین جون...نه تست مجموعه سوالات 4 گزینه ای که جلدش مشکیه و مخصوص تغذیه هم نیست رو من خوندم
روش ننوشته ولی سوالات ارشد فیزیولوژیه...
بقیه رو ندیدم گلی ولی همین که گفتم هم اینقدر خوبه که اگ خوب جواباشو بخونی کامل تسلط پیدا میکنی:rose:
موفق باشی عزیزم:riz304:
مرسی مهسا جون منظور من اون مشکیه نیس توی سوالم وازه ی آآآآآی کیووو بییییییی حذف شده بود منظورم اونه
آخه تو توی منابعت که نوشتی
نوشتی که هم این رو خوندی هم مشکیه رو منم خواستم بدونم این چیه؟
پس یعنی فقط همون یه کتاب تست فیز رو خوندی؟؟؟؟
مررررررررسی عزیزم
خب این مشکیه همون برا انتشارات کتابخانه ی فررهنگ ه دیگه آره؟؟؟؟؟؟؟
چفدر شما خوبی..مهربان و پرحوصله
بهترین تاپیکی که تا حالا دبدم.
سلین جونم من برای تست فیزیو همین کتاب تست مجموعه سوالات 4 گزینه ای فیزیولوژی دکتر قاسمی انتشارات فرهنگ(همون مشکیه) رو + تست آ.ی ک.یو بی فیزیو دکتر قاسمی رو خوندم گلم
خواهش عزیزم:riz304:
تست آی . کیو . بی مطالبش خیلی فرق داره با مشکیه ؟ حالا من که اونو ندارم چی کار کنم به جاش اون دو تای دیگه که نوشتم کفایت میکنه آیا ؟؟؟؟؟
ببخشیدا مهسا جون
سلام مهسا جان خوبی عزیزم پیاماتو تو تاپیک دیدم ازت خوشم اومد خیلی بیستی من رشتم مهندسیه صنایع غذاییه ترم پنجمو تازه تموم کردم درسامو با معدل بالا تو پیام نور که سیستمش فوق العاده سخته(در حد کنکور سراسریه)پاس کردم معدل دروس اختصاصیهام هجده شده علاقه فوق العاده زیادی به تغذیه دارم بنظرت میتونم تو تغذیه به نتیجه های خوب برسم؟؟؟
میخوام روش برنامه ریزی تو رو طی کنم چون خیلی خوبه که درسارو همگام با مرور بخونیم....میشه منابعتو معرفی کنی تو تاپیک دیدم اما واضح نبود و کجا این منابعو تهیه کردی؟؟؟چون شهر ما کتاب سخت گیر میاد ً.....اگه یک ماه دیگه شروع کنم دیر میشه؟؟؟؟؟؟؟چون تا کتاب پیدا کنم طول میکشه ترم ششم هنوز شروع نشدهً.قربونت جواب بدی ممنون میشم