مهسا خانوم ممنون از پاسختون چه توصیه ای واسه غیر تغذیه ای هایی دارید که میخوان تغذیه قبول شن؟؟
سلام
رشته ی من ژنتیک هس به نظرتون میتونم ارشد تغذیه قبول شم؟ با توجه به اینکه آشنایی با درسای تغذیه ندارم.
منابع رو هم میشه بگین؟
مرسی
سلام دوستای گل
اول از همه تشکررررررررررررر ویژه دارم از جناب نوتر و مهسا جون که انقد به فکر بقیه هستین
مهسا جون یه دنیاااا ممنون از جوابات
منم تغذیه رو بعد یه سال خوندن درصدم دقیقا مثل پارسال شد خخخ
مشکل اصلی من توی خود درس تغذیه
میشه لطفا دقیق دقیق بگی چه طوری تغذیه رو میخوندی؟ کی تست؟ چند بار تستا رو زدی؟ کدوم سال طریقت رو خوندی؟ من ی خ ل یل ی رو رژیمش رو یه بار تا بهمن اینا خوندم بعد دورای بعد رژیم رو دیدم زیاده خ لی لی از همون ط ری قت پارسالیم خوندم با اینکه مادرنش قدیمی بود ولی خب دیگه چاره های نبود
اساسی و ویتامینا اینارم از کلا خوندم چون خیلی جامع بود البته وقت نکردم درست حسابی مواد معدنی و ویتامینا رو بخونم که از این نظر هم ضرر کردم
حالا نظرت راجع به این درس چیه خودتم میدونی که مهمترین درسه
حالا تصمیم نگرفتم که آیا دوباره بخونم یا نه ولی میخوام نظرت رو بدونم مررررسی عزیزم
پارسال که میدیدم تو فقط طریقت میخونی با تستای خ ل ی لی توی دلم میگفتم کمه آخه تقریبا همه میگفتن کمه ولی تو خوب از عهده ی آزمون براومدی حتما تستارو خیلی خیلی تسلط داشتی درسته؟؟؟؟؟؟
سلام
ممنون مهسا خانم از جوابای کاملتون
یه سوال
شما تغذیه رو از ط .ر.ی.ق.ت خوندین و خیلیا میگن این ط.ر.ی.ق.ت کامل نیست!!
شما امسال سوالی دیدن که در ط.ر.ی.ق.ت نباشه؟؟؟
سلام
رشته ی من ژنتیک هس به نظرتون میتونم ارشد تغذیه قبول شم؟ با توجه به اینکه آشنایی با درسای تغذیه ندارم.
منابع رو هم میشه بگین؟
مرسی
سلام بزار یه چیزی رو رک بهت بگم که از اول تکلیفت رو بدونی چون خودمم زیست خوندم به نظر من حداقل 2 سال رو باید پشت کنکور بمونی . اگه میتونی انقد تلاش کنی و خودت رو برای این راه آماده میبینی بسم ا... وگرنه که .. من این دومین سالم بود ولی قبول نشدم با اینکه یه سال وقت گذاشتم یه بارم پارسال در کنار دانشگاه در حد آشنایی اولیه خونده بودم
مهسا جون ممنون بابت جواب واقعا کاملت مرسی که این همه وقت میزاری
آره امسال سوالاتی توی آزمون بود که توی طریقت نبود
با سلام
مهسا خانم تبریک میگم قبولیتون رو من منابع بیوشیمی و فیزیولوژی و زبانی که معرفی کردین رو دارم ولی دکتر ط رو ندارم اقدام کردم برای خریدش ولی متاسفانه هیچ نمایندگی از ایشون یا شماره تماسی پیدا نکردم فقط سایت زبرجد هست و خرید اینترنتی. شما چطوری تغذیه دکتر ط رو تهیه کردین؟
سلام مهسا جون
ممنون بابت همه راهنماییات خیلی مفید بود و من که استفاده کردم و مثل همیشه با دقت و منظم:smiliess (3): همه رو توضیح دادی.
خیلی به زحمت افتادی
- - - Updated - - -
باید هر چه زودتر شروع کنم : (