IL-2
Well-known member
9 -12 - زبان : درسنامه جامع زبان لزگی
سلام...
تبریکــــــــــــــــــــــــــــــــ میگم عزیزم ...
برای زبان فقط لزگی خوندی ؟؟
9 -12 - زبان : درسنامه جامع زبان لزگی
25- بهترین روش مطالعه درس تغذیه از نظر شما؟
26- بهترین روش مطالعه درس بیوشیمی از نظر شما؟
27- بهترین روش مطالعه درس فیزیولوژی از نظر شما؟
28- بهترین روش مطالعه درس زبان از نظر شما؟
سلام...
تبریکــــــــــــــــــــــــــــــــ میگم عزیزم ...
برای زبان فقط لزگی خوندی ؟؟
29- نطرتون راجع به خلاصه برداری یا نت برداری برای کنکور ارشد تغذیه چیه؟برای درس های مختلف.
30- تفریحتون چجوری بود؟؟ هفتگی بود یا ماهانه؟ منظورم از تفریح جدا شدن حداقل نیم روزه یا 5-6 ساعته از مطالعه است.
31- آیا تو کل این ماهها که برای ارشد تغذیه خوندین روزایی بود که ناامید بشین؟؟ اگه آره چطور رفعش کردین؟
32- یه توصیه به همه ی بچه هایی که تو ماههای دی، بهمن و اسفند که واقعا دوره سستی هست بفرمایید.
ممنون به خاطر توضیحات خوبتون...
یه سوال داشتم!لزگی که شما میخوندی چاپ چند بود؟
من 90 دارم اما نمیدونم با 92 چقدر فرق داره!
خواهش میکنم ، دوست خوبم منم از لزگی 90 خوندم و راستش اطلاعی ندارم چقدر تغییر کرده :rose:
ممنون نوتر انشالله یه روزتجربیات قبولی دکترا بگیهمونطور که میدونید امسال تو انجمن تغذیه دوستای بسیار زیادی با رتبات خیلی خوب حضور دارند. منم از فرصت استفاده کردم و از یکی از دوستای خوبمون خواستم بیان و به سوالات شما دوستای خوبم جواب بدن. کاربر mahsaa یکی از دوستای خوب من قبول زحمت کردند و تشریف آوردن تا به سوالاتمون جواب بدن.
من خودم سعی کردم 40 سوال که مد نظر شما عزیزان هست رو آماده کنم . سوالایی که مطمئنم مد نظر اکثر دوستای تغذیه ای مون هست.
بازم اگه شما دوستای خوبم غیر این 40 سوال سوالی داشتین میتونید از مهمون عزیزمون بپرسین
توجه کنید بردن اسم جز..وه و مو..سسه قدغن هست.
تقدیم بچه های گل تغذیه و مهمون خوبمون
![]()
انشالله تاپیک خوبی برای بچه های تغذیه باشه. فردا روزی اگه نبودیم خدمتون این تاپیک قطعا به دردتون خواهد خورد
قرار بود تو این تاپیک بابک خان هم باشند. ولی ایشون نتونستن شرکت کنندممنون نوتر انشالله یه روزتجربیات قبولی دکترا بگی
اگه از بابک ۵۹ و بچه های دیگه هم کمک بگیری عالیه
33- برنامه تست زنی از نظر شما چطوری باشه بهتره. یعنی تست رو داوطلبان از کی شروع کنند؟
34- اگه یکی تو ماه دی از شما میپرسید رتبه 9 میشین خودتون باورتون میشد؟
35- چه توصیه ای به داوطلبایی که امسال رتبشون خوب نشده دارین؟
36- نقش معنویات رو چقد موثر میدونید تو موفقیتون و موفقیت داوطلبان؟
37- استعداد چقد تاثیر داره تو موفقیت کنکور؟ و پشتکار چقد تاثیر داره؟
38- فکر میکنید تو این مسیر که اومدین کجای کارتون یکم نقص داشت؟ اگر بله ،در صورتی که برگریدن عقب چطور حلش میکنید؟
39- کدوم دانشگاه رو برای ارشدتون انتخاب میکنید؟ چون هر جا بزنید به امید خدا قبول میشین.
40- توصیه آخرتون به بچه های دواطلب ارشد تغذیه؟:rose:
ببخشید سوالاتم زیاد شد
سعی کردم سوالات مد نظر دوستان رو بپرسم.
براتون آرزوی موفقیت و پیروزی دارم:rose:
مهسا خانم میشه بگید سال اول رتبتوم چند شد؟
تشکر از نوتر به خاطر این تاپیک:rose:
همچین تاپیک هایی واقعا نیازه چون کمبودش حس میشه اگه چند نفر دیگه از رتبه های برتر بیان و اونا هم نحوه مطالعه شون و نکاتی که لازم هست رو عنوان کنن برای بچه ها خیلی خوب میشه
و خیلی ممنون از مهسای عزیز که با حوصله به سوالات جواب داد موفق باشی :rose:
یه تشکر ویژه از نوتر عزیز دارم بابت این تایپیک خوبشون که سوالای زیادی مطرح کردن که سوالای اکثر ما کنکوری های 94 هست و یه تشکر از مهساجون بخاطر این صبروحوصلشون که جواب سوالارو دادن. انشالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین :rose:
مهسا خانم، ممنون از توضیحات جامع و مفیدتون، شما دوره کارشناسی رو کدام دانشگاه می خوندید؟
خواهش میکنم دوستای خوبم من که کاری نکردمبابت تمام توصیه هاتون یک دنیا ممنون. تک تکشون رو خوندم. انشالله قبولی دکتراتون رو ببینیم.