hasan gholinezhad
New member
«خدا هیچ زحمت و تلاشی رو بی نتیجه نمی ذاره...»33 - به نظر من تست از همون اول باید همراه خوندن شروع بشه! ، در پایان هر مبحثی تمام تست های اون مبحث وقتی کار بشه هم یک دور مرور کامل و جمع بندی کلی از اون مبحث میشه و هم بخش های سوال خیز به راحتی تشخیص داده میشه و متوجه میشین که روی کدوم بخش ها بیشتر باید متمرکز بشین.
34 – قطعا باورم نمیشد و شاید به شکل تحقق یک رویا بهش نگاه میکردم !! اینکه یک روز نتیجه زحماتم رو ببینم !
ولی این رو هم بگم دوستان از همون اول که میخواین هدفتون و سطح انتظار از خودتون رو تعریف کنین بهترین رو همیشه در نظر بگیرین یعنی من از همون اول به رتبه فکر میکردم و هیچوقت به قبولی تنها راضی نمیشدم ! و اینکه وقتی رتبمو دیدم اولش ناراحت شدم چون انتظاراتم خیلی بهتر بود و بعدش راضی شدم که 9 هم خوبه !
35 – دوستای خوبم که رتبشون خوب نشده اصلا ناراحت نباشین حتما حکمتی توش هست و خدا دوست داره یه جواب درست حسابی رو به تلاش هاتون بده مطمئن باشین انشاا.. سال دیگه جزء رتبه های خوبمون هستن و این رو همیشه در نظر بگیرین که خدا هیچ تلاش و زحمتی رو بی نتیجه نمیذاره ! یادتون باشه وقتی از یک عدم موفقیت شما تجربه دست بیارین و به صورت یک فرصت بهش نگاه کنین قطعا قطعا موفق خواهید بود.
من هم پارسال که قبول نشدم حالم خیلی خراب شده بود و اگر پارسال خدا امروز رو به من نشون میداد قطعا خودم هم امروز رو انتخاب میکردم تا پارسال!! و من امروز خدارو شکر میکنم که پارسال قبول نشدم که امسال نتیجه بهتری گرفتم پس اصلا نگران نباشید دوستای گلم حتما خدا یه صندلی و یک جایگاه بهتر رو براتون آماده کرده :a2d3:
36 – قطعا قطعا قطعا برای من و برای هر فرد دیگه ای نقش معنویات کاملا مشخص و غیرقابل جایگزین با هر عامل دیگه ای هست! ببینین شاید آرامش تنها یک ظاهر معنویات باشه که ما خودمون میتونیم لمسش کنیم ، من هر روز ، هر چند تنها چند آیه قرآن رو با معنیش میخوندم اصلا کامل از استرس و فکر کنکور خارج میشدم یه جورایی انگار رفرش میشدم شاید باورتون نشه ولی من واقعا توکل به خدا رو احساس کردم ! شکر:heart:
ممنون خیلی تتحت تاثیر قرار گرفتم ایشالا یه روزی ما هم به نتیجه زحماتمون برسیم