قبـــــــــــــــــــــوله ... میام .... فقط بی زحمت آدرستو برام پ.خ کنمیگما نمیای طرفای ما؟؟خونه ما خیلی ساکته.اتاقمم بزرگه نصفش میکنیم باهم.تو با نانچیکوت منم با وردنم.هر کی درس نخوند حساب اون یکیو برسه:4d564ad6:h34r-smiley:
قبـــــــــــــــــــــوله ... میام .... فقط بی زحمت آدرستو برام پ.خ کنمیگما نمیای طرفای ما؟؟خونه ما خیلی ساکته.اتاقمم بزرگه نصفش میکنیم باهم.تو با نانچیکوت منم با وردنم.هر کی درس نخوند حساب اون یکیو برسه:4d564ad6:h34r-smiley:
تو رو خدا مارو از خودت طرد نکن باسیلوس جاندست گلتون درد نکنه/:New (6):این همه گفتید منم هستم منم هستم همین بود:mad_majidonline:/هنوز شروع نکرده جا زدید/همش بهانه های الکیییییییییییییییییی
من اگر دیگه از این طرحا دادم:thumbsdownsmileyani
حالا شما بده من رفلکستو خورد خاک شیر میکنم جانم:motat:مطمئنی؟
فک نکنما ...
یه بار بابا اومد منو بترسونه ، چیزی نمونده بود با دیوار یکیش کنم ... بخدا دست خودم نیست رفلکسم شدیده ... بعدش کلی خجالت زده شدم
یه بار دیگه بگو.کجا زندگی میکنین شما؟:tonguesmiley:راستی یکیشو یادم رفت
یه همسایه داریم ، یه زن و شوهر جوونن .... خونشن کنار پنجره اتاق منه .... اینا همش در حال جنگ و دعوان .... گاهی مرده زنه رو از خونه میندازه بیرون گاهیم زنه مرده رو .... یه بچه دو ساله هم دارن بدبختو دیشب باباش کرده بود تو ماشین تو کوچه درو روش قفل کرده بود که مامانش میخواد بره قهر اونو نبردش خونه مامانبزرگش .... حالا هی بچه جیغ میکشید ... مامانش فش میداد .... باباشم هوار میزد .... منم مث خانم مارپل باید همش حواسم باشه اینا همدیگرو نکشن دیگه ...
نچ نمیتونی.تارا از الان مهمون منه.من خودم با وردنم با اون کسی که بخواد مهمونمو اذیت کنه برخورد میکنمحالا شما بده من رفلکستو خورد خاک شیر میکنم جانم:motat:
شیراز ... شهر صلح و صفا .... شهر گل و بلبلیه بار دیگه بگو.کجا زندگی میکنین شما؟:tonguesmiley:![]()
واریا جان غلاف کن.نمیخام پا چشمات کبود شه جانم.:65d6a5d6s:نچ نمیتونی.تارا از الان مهمون منه.من خودم با وردنم با اون کسی که بخواد مهمونمو اذیت کنه برخورد میکنم![]()
صلح و صفا.درسته.حتما همینطوره:14:شیراز ... شهر صلح و صفا .... شهر گل و بلبل![]()
شیراز شهر کار و تلاش:33:شیراز ... شهر صلح و صفا .... شهر گل و بلبل![]()
حالا من دارم کلاس میذارم که یعنی کارم درسته تو نیا ضایعمون نکن دیگه.:sad:واریا راس میگه ... ازش بترس ... معمولا اینایی که تازه کارن بیشتر به آدم آسیب میرسونن .. من و تو که خوبه الان میزنه پای چشای خودشم کبود میکنه![]()
دستت درد نکنه.میخواستم همینو بگم که تو زحمتشو کشیدی:smilies-azardl (113واریا راس میگه ... ازش بترس ... معمولا اینایی که تازه کارن بیشتر به آدم آسیب میرسونن .. من و تو که خوبه الان میزنه پای چشای خودشم کبود میکنه![]()
باشه ... این شیرازیام که همه این شکلیحالا کو تا جواب بده![]()
ممنون اکو-بیو جان ... خودت الان باچشمک شروع کردین؟ خوب میخونین؟ بخونیا ... مث من نباش ... آفرین
ممنون عزیزماره عزیزم با چشمک جون شروع کردیم. عزیزم بهش گفتم شاید باهات تماس بگیره:thumbsupsmileyanim:
افرین اکو جان و چشمک جان:smilies-azardl (113نتیجه ی کارتونو این جا اعلام کنید:thumbsupsmileyanim:اره عزیزم با چشمک جون شروع کردیم. عزیزم بهش گفتم شاید باهات تماس بگیره:thumbsupsmileyanim:
سلام کیمیا جانtara jan man ham shirazi hastam va moshtaghe ham kari vali lotfan payam khosusi hatun ro pak konid ya adrese emailetun ro vasam payam khosusi bede ta bahat dar tamas basham mamnun