رها45
New member
حسان جان به نظرم یه ادم بزرگ هم میتونه مث بچه ها پاک باشه مهم درون ادماستاین رو اشتباه حدس زدی دکتر نایک درکش بزرگتر از سنشه...
حسان جان به نظرم یه ادم بزرگ هم میتونه مث بچه ها پاک باشه مهم درون ادماستاین رو اشتباه حدس زدی دکتر نایک درکش بزرگتر از سنشه...
یه دخدر بازی گوشو و گاهی تنبل همشم جور گزارش کارای منو میکشیدهپس من چییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط یه خورده ناراحتم از دوستانی که یه قولی میدن و میرن و پیداشون نمیشه ؟؟؟؟
بعضیا میان یه کاری رو با هیجان تمام شرو می کنن و آدم رو سر زبون میندازن ( شیر می کنن ) تا مدیریتش رو انجام بدی بعد که کار شرو شد حتی پیغام هاتون رو جواب نمی دن ... بعد آدم شرمنده همه میشه :riz513:...... بعد این وسط کی خراب میشه ؟ مدیر .. کی اعصابش داغون میشه ؟ مدیر ... کی حالش گرفته میشه ؟ مدیر ... کی شب از دست عذاب وجدان خوابش نمی بره ؟ کی همش به فک دعوا کرد ن سایر اعضا گروه ؟ کی جلو ادمین ضایع میشه ؟ کی جلو همه خجالت زده میشه ؟
بابا این ماسک های فضای مجازیتون رو بردارین ... قدیمیا میگفتن آدم سرش بره حرفش نمیره ... این چه وضعش آخه ......
سارای عزیزم
سارا : خیلی با جنبه ، بی ریا ، پایه ، خوش اخلاق
توصیفات دقیقت ب کنار اون سگ درون خوب اومدی منم ی سگ درون دارم خوشبختمGive me a 5!:riz481:
توصیفات دقیقت ب کنار اون سگ درون خوب اومدی منم ی سگ درون دارم خوشبختمGive me a 5!:riz481:
diseases
اگه دنبال یه دوست خوب توی فضای مجازی می گردید ایشون گزینه خوبیه... ساده ... با اطلاعات ... سنگین ... فک کنم کمی سن بالاتر از بعضی از اعضا ...
دوستان به بنده لطف دارن
ارادتمندیم ...
نخیر،نفرمایید، ایشون زدن به هدف....
ما جفت شیش آوردیم با شما رفیق شدیم...:ad54ad:
لطف دارین شما ب کاربرای اینجا ک اکثریت رو خاین می بینینو ب لیسانس ها هم ک لطف ویزه ای دارین
)))
والا راستش من برعکس شما فکرمیکنم "شعور" چیزیه ک ربطی ب سن و تحصیلات و نزاد و مذهب و قومیت و جنسیت و ... اینا نداره
تو ایران ک تحصیلات و مدرک بیشتر پرستیز و کاررابندازه تا چیز یاد فرد بده
لطف دارین شما ب کاربرای اینجا ک اکثریت رو خاین می بینینو ب لیسانس ها هم ک لطف ویزه ای دارین
)))
والا راستش من برعکس شما فکرمیکنم "شعور" چیزیه ک ربطی ب سن و تحصیلات و نزاد و مذهب و قومیت و جنسیت و ... اینا نداره
تو ایران ک تحصیلات و مدرک بیشتر پرستیز و کاررابندازه تا چیز یاد فرد بده
..
.
.
کاربرای خائن کلا اینجا زیاد داره......تجربه شخصی خودم میگه : معمولا کاربرایی که تحصیلات زیر فوق لیسانس هستند آدم های مطمئنی نیستند. شاید یکی علت هاش سن هم باشه اما کمتر! بنظر من تحصیلات عالیه روی افراد تاثیرات بیشتری داره....اگر توجه کنید به ندرت آدم در بحث ها با افرادی که تحصیلات عالیه دارند کانتکتی داره.....چون فهم و درک و فرهنگ بیشتری دارند و پخته تر هستن.........هرچند شاید در بعضی لیسانسه ها هم باشه آدم های خوب و با فرهنگ........اما من بندرت دیدم تو فضای مجازی.....
:ahi5slcgm04mi8jqqkl
بنظر من اگر میخوای اعتماد به افراد را محدود به اینترنت فقط دسته بندی کنی....... درصد اعتماد به افراد دکترا 70 درصد فوق لیسانس 60 درصد لیسانس 20 درصد و زیر لیسانس کمتر از 10 درصد می باشد......... من تو تجربه شخصیم آدم های بیمار از لحاظ شخصیتی،استرس و.... معمولا در دسته لیسانس و زیر لیسانس دیده ام.