تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

مجید دیجی

مدیر بخش
من فقط یه خورده ناراحتم از دوستانی که یه قولی میدن و میرن و پیداشون نمیشه ؟؟؟؟

بعضیا میان یه کاری رو با هیجان تمام شرو می کنن و آدم رو سر زبون میندازن ( شیر می کنن ) تا مدیریتش رو انجام بدی بعد که کار شرو شد حتی پیغام هاتون رو جواب نمی دن ... بعد آدم شرمنده همه میشه :riz513:...... بعد این وسط کی خراب میشه ؟ مدیر .. کی اعصابش داغون میشه ؟ مدیر ... کی حالش گرفته میشه ؟ مدیر ... کی شب از دست عذاب وجدان خوابش نمی بره ؟ کی همش به فک دعوا کرد ن سایر اعضا گروه ؟ کی جلو ادمین ضایع میشه ؟ کی جلو همه خجالت زده میشه ؟
بابا این ماسک های فضای مجازیتون رو بردارین ... قدیمیا میگفتن آدم سرش بره حرفش نمیره ... این چه وضعش آخه ......

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

مجید دیجی

مدیر بخش
در مورد ماکسین قبلا هم گفتم پسر خوب و باهوش و درس خون و مذهبی به نظر میان
در مورداحسان... شیطون ... سرزنده ... با حال ... کلا جون میده برا رفاقت ...

maxin

Well-known member
پس من چییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دخدر بازی گوشو و گاهی تنبل همشم جور گزارش کارای منو میکشیده
تازه یبار میخاست با خودکار سر کلاص چشمو دراره
دیگه اون سوتیش تو آزمایشگا برا اوگلنا رو نمیگم انجمنو بترکونه.

diseases

Well-known member
نمی دونم چه جوری میخواد کارشناسی ارشد قبول بشه ، آخه از صبح علی الطلوع تا نصفه شب تو انجمنه ...
با آرزوی موفقیت برا داداشم :riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

diseases

Well-known member
من فقط یه خورده ناراحتم از دوستانی که یه قولی میدن و میرن و پیداشون نمیشه ؟؟؟؟

بعضیا میان یه کاری رو با هیجان تمام شرو می کنن و آدم رو سر زبون میندازن ( شیر می کنن ) تا مدیریتش رو انجام بدی بعد که کار شرو شد حتی پیغام هاتون رو جواب نمی دن ... بعد آدم شرمنده همه میشه :riz513:...... بعد این وسط کی خراب میشه ؟ مدیر .. کی اعصابش داغون میشه ؟ مدیر ... کی حالش گرفته میشه ؟ مدیر ... کی شب از دست عذاب وجدان خوابش نمی بره ؟ کی همش به فک دعوا کرد ن سایر اعضا گروه ؟ کی جلو ادمین ضایع میشه ؟ کی جلو همه خجالت زده میشه ؟
بابا این ماسک های فضای مجازیتون رو بردارین ... قدیمیا میگفتن آدم سرش بره حرفش نمیره ... این چه وضعش آخه ......

آماده کمک به دوستان ، فعال ، خوش قول و متعصب در مسائل مذهبی ....

آتشین

Well-known member
مکسووووول خیلی حسودی میکرد اوایل به من
شاید میخواست یه جوری توجه منو به خودش جلب کنه (مکسول هر چی گفتی به خودت گفتی خخخ خود خفن پندارم خودتی)
ولی کم کم متوجه شد من یه سگ درون دارم نباس پا تو کفش من بکنه
خلاصه اینکه مکسول از بچگی حسود بود و تاکستان منو بالا کشید
در نهایت مکسول داداش گردالیه گله منه
خیلی با نمکو مهربونه
همیشه هوامو داشته
گاهی اوقاتم که هوامو نداشته بزور متوسل شدم به عنوان مثال نوبتشو توی مسابقه عکس متناسب با کاربر زورگیر کردم خخخ
خلاصه اینکه امیدوارم لیاقت خواهریشو داشته باشم
مکسولمون تکه یه تک نابود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

مجید دیجی

مدیر بخش
diseases
اگه دنبال یه دوست خوب توی فضای مجازی می گردید ایشون گزینه خوبیه... ساده ... با اطلاعات ... سنگین ... فک کنم کمی سن بالاتر از بعضی از اعضا ...

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
توصیفات دقیقت ب کنار اون سگ درون خوب اومدی منم ی سگ درون دارم خوشبختم:) Give me a 5!:riz481:

از دام پزشکی مزاحمتون میشم می خواستم بدون به اون سگ درونتون واکسن زدید ... ؟

- - - Updated - - -

توصیفات دقیقت ب کنار اون سگ درون خوب اومدی منم ی سگ درون دارم خوشبختم:) Give me a 5!:riz481:

از دام پزشکی مزاحمتون میشم می خواستم بدون به اون سگ درونتون واکسن زدید ... ؟

negahban

New member
..
.
.
کاربرای خائن کلا اینجا زیاد داره......تجربه شخصی خودم میگه : معمولا کاربرایی که تحصیلات زیر فوق لیسانس هستند آدم های مطمئنی نیستند. شاید یکی علت هاش سن هم باشه اما کمتر! بنظر من تحصیلات عالیه روی افراد تاثیرات بیشتری داره....اگر توجه کنید به ندرت آدم در بحث ها با افرادی که تحصیلات عالیه دارند کانتکتی داره.....چون فهم و درک و فرهنگ بیشتری دارند و پخته تر هستن.........هرچند شاید در بعضی لیسانسه ها هم باشه آدم های خوب و با فرهنگ........اما من بندرت دیدم تو فضای مجازی.....

:ahi5slcgm04mi8jqqkl

بنظر من اگر میخوای اعتماد به افراد را محدود به اینترنت فقط دسته بندی کنی....... درصد اعتماد به افراد دکترا 70 درصد فوق لیسانس 60 درصد لیسانس 20 درصد و زیر لیسانس کمتر از 10 درصد می باشد......... من تو تجربه شخصیم آدم های بیمار از لحاظ شخصیتی،استرس و.... معمولا در دسته لیسانس و زیر لیسانس دیده ام.

آخرین ویرایش:

diseases

Well-known member
نخیر،نفرمایید، ایشون زدن به هدف....
ما جفت شیش آوردیم با شما رفیق شدیم...
:ad54ad:

خودمون خبر نداشتیم دوستای مجازی به این گُلی و به این با معرفتی داریم ...
ارادتمند دوستان محترم...

مجید دیجی

مدیر بخش
لطف دارین شما ب کاربرای اینجا ک اکثریت رو خاین می بینین :) و ب لیسانس ها هم ک لطف ویزه ای دارین :))))

والا راستش من برعکس شما فکرمیکنم "شعور" چیزیه ک ربطی ب سن و تحصیلات و نزاد و مذهب و قومیت و جنسیت و ... اینا نداره
تو ایران ک تحصیلات و مدرک بیشتر پرستیز و کاررابندازه تا چیز یاد فرد بده

موافقم ربطی به تحصیلات نداره...
خیلی راحت افراد میتونن تحصیلاتشون رو الکی بگن :whistle:....... شعور آدم ها بیشتر به خانواده آدم بر می گرده .... البته دوستان هم مهم هستند... :smilies-azardl (113
البته شاید همین استرس باعث میشه که خیلی افراد لایق و با سواد نتونن به مدارک بالاتر دست پیدا کنن....

- - - Updated - - -

لطف دارین شما ب کاربرای اینجا ک اکثریت رو خاین می بینین :) و ب لیسانس ها هم ک لطف ویزه ای دارین :))))

والا راستش من برعکس شما فکرمیکنم "شعور" چیزیه ک ربطی ب سن و تحصیلات و نزاد و مذهب و قومیت و جنسیت و ... اینا نداره
تو ایران ک تحصیلات و مدرک بیشتر پرستیز و کاررابندازه تا چیز یاد فرد بده

موافقم ربطی به تحصیلات نداره...
خیلی راحت افراد میتونن تحصیلاتشون رو الکی بگن :whistle:....... شعور آدم ها بیشتر به خانواده آدم بر می گرده .... البته دوستان هم مهم هستند... :smilies-azardl (113
البته شاید همین استرس باعث میشه که خیلی افراد لایق و با سواد نتونن به مدارک بالاتر دست پیدا کنن....

mehrshad.namdar

New member
واقعا بچه های انجمن علوم پزشکی همشون به مراتب از انجمن هایی مثل فیس بوگ خیلی خیلی پاکتر و زلال تر هستند. واقعا خوشحالم که با چنین دوستانی هم انجمنی هستم :) اینم تصور من...

sepideeee

New member
..
.
.
کاربرای خائن کلا اینجا زیاد داره......تجربه شخصی خودم میگه : معمولا کاربرایی که تحصیلات زیر فوق لیسانس هستند آدم های مطمئنی نیستند. شاید یکی علت هاش سن هم باشه اما کمتر! بنظر من تحصیلات عالیه روی افراد تاثیرات بیشتری داره....اگر توجه کنید به ندرت آدم در بحث ها با افرادی که تحصیلات عالیه دارند کانتکتی داره.....چون فهم و درک و فرهنگ بیشتری دارند و پخته تر هستن.........هرچند شاید در بعضی لیسانسه ها هم باشه آدم های خوب و با فرهنگ........اما من بندرت دیدم تو فضای مجازی.....

:ahi5slcgm04mi8jqqkl

بنظر من اگر میخوای اعتماد به افراد را محدود به اینترنت فقط دسته بندی کنی....... درصد اعتماد به افراد دکترا 70 درصد فوق لیسانس 60 درصد لیسانس 20 درصد و زیر لیسانس کمتر از 10 درصد می باشد......... من تو تجربه شخصیم آدم های بیمار از لحاظ شخصیتی،استرس و.... معمولا در دسته لیسانس و زیر لیسانس دیده ام.

به نظر من این پست جا داره که یه تظاهرات در سطح کشور علیه ش انجام بشه :21: خیلی توهینه !!!!!!

فکر کن مثلا من تا سه ماه پیش قبل از قبولی ادم بد و بی فرهنگی بودم .... :j58r36j3gcr4suxymup الان یهو خوب شدم

eeeeeeehsan

New member
بچه ها لطفن در مورد کسانی که میشناسین نظر بدین نه کلی و همه رو جمع نبندین. چه خوب چه بد..
محیط مجازیه و هیچکی مثل هم نیست. :rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز
بالا