تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

mikhak s

New member
نه از روی ظاهر یه جور عشق از روی هوس!دوست دارم باهاش عشق بازی کنم متوجه میشی نمیدونم چرا درک نمیکنین! مگه خودتون تو این موقعیت نبودید تا حالا!

خوب خودت داري ميگي از روي هوس، معلومه كه چنين چيزي آخرو عاقبت نداره. درضمن تو ميتوني باهاش دوست بشي ولي اينو بدون ارزش خودتو پايين آوردي چون خودت ميدوني طرف از تو پايينتره ولي به خاطر هوس اينو در نظر نگرفتي. بعدا پشيمون ميشي.

sara77

New member
نه از روی ظاهر یه جور عشق از روی هوس!دوست دارم باهاش عشق بازی کنم متوجه میشی نمیدونم چرا درک نمیکنین! مگه خودتون تو این موقعیت نبودید تا حالا!
:smiliess (15)::smiliess (15):hd ایییی جانم چه عشقی بشه این

MOHAMMAD.R

New member
حرفتون کاملا منطقی هستش و اگرکسی واقعا اینجوری زندگیشو پیش ببره احتمالا موفقه ولی واقعا همیشه همه چی از قبل حساب شده هستش؟
من خودم آدمی بودم که که هرگز فکرشو نمیکردم یه روز کارم به وابستگی بکشه و همیشه سعی میکردم منطق تو زندگیم حرف اولو بزنه ولی وقتی به خودم اومدم دیدم دنیام دیگه مال خودم نیست...
نمیدونم شما تا حالا تجربه داشتین یا نه ولی فرصت دوس داشتن اونایی که واقعا لایق محبتن هدیه ی خداست...

بچه ها توروخدا واقع بین باشین

این عشق وعاشقی ها دیگه واسه دوران دبیرستانه نه شماها

یادتون باشه:

انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه میسازه

و انتخاب عاشقانه عاقبتش تباهیه...

از ما گفتن بود دوستای خوبم

حالا اگه زجر شکست بدبختی خیانت و تباهی میخواین برین دنبال عاشقی:14:

عشق فقط خاص خداست و بس

s.ahang

New member
خدایا
به دل های پروانه وش ،شمعی شایسته عطا کن که در پای هر کرم شب تابی فرو نیاید و پیش چشم هر کور سوئی جان نسپارد
خدایا : ما اگر بد کنیم تو را بنده های خوب بسیار است تو اگر مدارا نکنی ما را خدای دیگری کجاست؟
خدایا : خلا عظیم تنهایی را جز تو که می تواند پر کند و زخم عمیق غربت را جز تو که می تواند مرهم گذاشت
خدایا : کمکم کن که جز به تو نیندیشم ، جز به تو دل نبندم و جز تو را آرزو نکنم
ای خدا !
ای انیس تنهایمان .................مونسمان باش............
و ای پناه بی پناهان................پناهگاهمان باش............

A

ariyana

Guest
سعی کنید حداکثر احساستون رو دوست داشتن بذارید، عاشق شدن اشتباهههههههههههههههههههههه.......
دوست داشتن یعنی خواستن یکی با چشم های باز با دونستن تمام خوبی ها و بدی هاش ولی
عاشق شدن یعنی چشم ها رو بستن و هر راست و دروغی رو باور کردن...

Artmis.a

New member
حرفتون کاملا منطقی هستش و اگرکسی واقعا اینجوری زندگیشو پیش ببره احتمالا موفقه ولی واقعا همیشه همه چی از قبل حساب شده هستش؟
من خودم آدمی بودم که که هرگز فکرشو نمیکردم یه روز کارم به وابستگی بکشه و همیشه سعی میکردم منطق تو زندگیم حرف اولو بزنه ولی وقتی به خودم اومدم دیدم دنیام دیگه مال خودم نیست...
نمیدونم شما تا حالا تجربه داشتین یا نه ولی فرصت دوس داشتن اونایی که واقعا لایق محبتن هدیه ی خداست...

بله من هم تمام این مراحل رو گذروندم و بچه های قدیمی سایت هم اکثراً در جریان هستن ولی این که به زندگی عادی برگردی کار غیرقابل انتظار و نشدنی ای نیست
خیلی سخته خیلیییییییییییییییییییییی ولی ممکنه
اگه بخوای حتما میتونی
و اینم بدون این مترسک ها سر راهت قرار میگیرن و تو اونا رو با صاحب عشق حقیقی اشتباه میگیری ولی بعدها به اشتباهت پی می بری و اون موقع هست که میفهمی عشق در وجود تو فقط برای خداوند قرار داده شده تا تورو به منشاء ت یعنی خدا برگردونه
پس عشقو برای هر مترسک دروغگویی هدر ندین
زمین و این دنیا دنیای دوست داشتن اونم عاقلانه دوست داشتن نه عاشق شدن
چون اصلاً عشق زمینی نیست که ماها سعی کنیم بکشیمش روی زمین!

bacillus.bs

New member
حالا بعد از این همه بحث این سوال منو جواب بدید لطفا/یعنی شماها همتون می خواید تا اخر عمر مجرد بمونید؟به هیچ کس اعتماد نکنید چون همه عشقشون دروغه/اخه مگه میشه؟هر کسی جای خودشو داره/عشق خدایی با عشق زمینی قابل مقایسه نیست/ولی اگر عشق چیز بدی بود خدا هیچ وقت اونو تو قلب ادما قرار نمی داد/حالا اگر خیلی ها دچار شکست میشند به نظر من این بر میگرده به شرایط بد جامعه نه این که عشق بده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: OMID2010

Artmis.a

New member
حالا بعد از این همه بحث این سوال منو جواب بدید لطفا/یعنی شماها همتون می خواید تا اخر عمر مجرد بمونید؟به هیچ کس اعتماد نکنید چون همه عشقشون دروغه/اخه مگه میشه؟هر کسی جای خودشو داره/عشق خدایی با عشق زمینی قابل مقایسه نیست/ولی اگر عشق چیز بدی بود خدا هیچ وقت اونو تو قلب ادما قرار نمی داد/حالا اگر خیلی ها دچار شکست میشند به نظر من این بر میگرده به شرایط بد جامعه نه این که عشق بده

به نظر من اگه آدمی که لیاقت دوست داشتن رو داره پیدا نشه بهتره آدم مجرد بمونه تا اینکه با آدم بی لیاقت ازدواج کنه و آینده ی خودش و بچه ای که بعدا میاد رو خراب کنه؟
احتمالا از نظر شما همه باید ازدواج کنن؟؟؟ اونم با هر کی؟؟؟؟
یعنی ازدواج انقدر حیاتیه که به خاطرش خودتو خانوادتو نابود کنی؟؟؟؟:5:

ba ba barghi

Well-known member

یه شعر می نویسم در همین راستا !!!!

وقتی نقاب محور یکرنگ بودن است
معیار مهرورزی مان سنگ بودن است
دیگر چه جای دلخوشی و عشق بازی است
اصلاً کدام احمق از این عشق راضی است
این عشق نیست
فاجعه قرن آهن است
من بودنی که عاقبتش نیست بودن است
بیزارم از تمام رفیقان نارفیق
اینها چقدر فاصله دارند تا رفیق
من را به ابتذال نبودن کشانده اند
روح مرا به مسند پوچی نشانده اند
ازسادگی است گر به کسی تکیه کرده ایم
اینجا که گرگ با سگ گله برادر است
ما می رویم،هر جا رویم بی شک از این شهر بهتر است
باید شتاب کرد ..........مجال درنگ نیست

دریا...

New member

:smiliess (11)::wacsmiley:
کلاغی در ذهن من است

پاره سنگی در دستم

از خودم می ترسم ...

دریا...

New member

به نظر من هم نباید به خاطر شکست عشقی بخواهیم عشق یا آدم ها رو محکوم کنیم چون همه که مثل هم نمی شن که بخواهیم به همه افراد انگ بی لیاقتی رو بزنیم و همه رو بد بدونیم، من فقط میگم به هر حسی (هم در مورد حس خودمون و هم در مورد حس دیگران نسبت به ما) خیلی راحت اعتماد نکنیم و عاقلانه انتخاب کنیم! میگم اگر می خواهیم زندگی خوبی داشته باشیم باید عاقلانه و عاشقانه انتخاب کنیم. من که خودم دیگه اگر عشقی باشه ولی عاقلانه نباشه یا بدونم که بهترینه ولی هیچ عشقی نسبت بهش ندارم هیچ وقت انتخاب نمی کنم...

bacillus.bs

New member
به نظر من اگه آدمی که لیاقت دوست داشتن رو داره پیدا نشه بهتره آدم مجرد بمونه تا اینکه با آدم بی لیاقت ازدواج کنه و آینده ی خودش و بچه ای که بعدا میاد رو خراب کنه؟
احتمالا از نظر شما همه باید ازدواج کنن؟؟؟ اونم با هر کی؟؟؟؟
یعنی ازدواج انقدر حیاتیه که به خاطرش خودتو خانوادتو نابود کنی؟؟؟؟::
حدیث جون چرا اینقدر بد بین هستی؟من منظورم با هر کسی نبود/اما توی دنیا ادمای خوبم پیدا میشند/یه مدت که با طرف در ارتباط باشی (منظورم دوستی نیستا/بد برداشت نکنید)مثلا توی محیط کار یا دانشگاه خودشو نشون میده/ما دختریم و می تونیم نگاهها را تشخیص بدیم که دنبال چیه/فقط نباید خودمونو گول بزنیم/خیلی از کسانی که شکست عشقی می خورند ایراد طرف مقابلشونو می بینند ولی نادیده می گیرند به خاطر احساسات/ازدواج از نوع عاقلانه:smilies:+عاشقانه:heart: به پیشرفت توی زندگی کمک میکنه /تنهاییم یه حدی داره:dadad4:/به موقش باید جفت بشیم:28:

MOHAMMAD.R

New member
ببینید شما خودتونم تجربه داشتین و این صحبتاتونم طبق همون تجربه ی تلخه,من کاملا حرفاتونو قبول دارم.این روزا از بس حرفای رنگی و عشقای پوچ و دروغی زیاد شده که آدم میترسه حتی به خودش بگه یعنی منم علاقه مند شدم؟
ولی ببینین خیلی ها هستن که علاقه مندیشون شده بهترین و قشنگترین اتفاق زندگیشونو هرگز این مسیریو که رفتن رو خطا نمیدونن و حتی خیلیاشون خوشبختن..
از خدا نخاییم نعمت دوس داشتنواز دلمون بگیره و بی اعتمادی و شک به همه ی بنده هاشو تو دلمون بزاره به جاش ازش بخاییم ازون مترسکایی که گفتینو سر راهمون قرار نده و لایق واقعیشو بهمون هدیه بده...

بله من هم تمام این مراحل رو گذروندم و بچه های قدیمی سایت هم اکثراً در جریان هستن ولی این که به زندگی عادی برگردی کار غیرقابل انتظار و نشدنی ای نیست
خیلی سخته خیلیییییییییییییییییییییی ولی ممکنه
اگه بخوای حتما میتونی
و اینم بدون این مترسک ها سر راهت قرار میگیرن و تو اونا رو با صاحب عشق حقیقی اشتباه میگیری ولی بعدها به اشتباهت پی می بری و اون موقع هست که میفهمی عشق در وجود تو فقط برای خداوند قرار داده شده تا تورو به منشاء ت یعنی خدا برگردونه
پس عشقو برای هر مترسک دروغگویی هدر ندین
چون اصلاً عشق زمینی نیست که ماها سعی کنیم بکشیمش روی زمین!

Artmis.a

New member
چون اصلاً عشق زمینی نیست که ماها سعی کنیم بکشیمش روی زمین!:bunnyearsmiley:

بالا