تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
سلام به همگی!

چند هفته ی قبل توی یکی از تاپیکها، به بعضی دوستان، قول دادم که یک تاپیک مستقل بزنم راجع به این موضوع.

الان که خدا رو شکر بیماری تقریبا رفع شده و یکمی وقت بیشتر دارم، الوعده وفا!

اصل موضوع اینه:

آیا برای شما پیش اومده که، یک تصویری رو ببینید و بعد بگید که من این تصویر رو قبلا دیده بودم!

یا اینکه تصور کنید که تصویری الان رخ داده، رو شما قبلا دیدید. بطوریکه میشه گفت آینده رو در گذشته دیدید!

برای اینکه حد و مرز این سوال رو با توهم و خوابها و نیز به قول بعضی دانشمندان، با مشکل حافظه رو مشخص کنم، بذارید یک مثال عینی از خودم بزنم!

من خیلی سال هست که این موضوع برام سواله، راستش رو بخواهید، از 5 سالگی!

از همون موقع که بعضی چیزاها رو می دیدم و بعد معمولا فراموشش می کردم ، ولی وقتی که اون صحنه رو می دیدم، دوباره، یادم میومد! و معمولا هم صحنه های خاصی نبود،

خیلی معمولی!

خب،

یکی منم که کنجکاو بودم ببینم اینها چی ان؟ به همین خاطر سعی می کردم بنویسم، یا بخاطر بسپارم، و تاریخ هارو با هم مطابقت بدم،

یکی از آخرین و بارزترین نمونه هاش، مربوط میشه به موضوعی که فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش تقریبا 2 سال طول کشید!

چون هر دوشب خیلی خاص بود، به همین خاطر هردوتاریخش به خاطرم مونده!

در طی این سالها، با خیلیا راجع بهش صحبت کردم، که خیلی افراد دارای تجربه های مشابه بودند، و بعضی ها هم کلا رد می کردند!

نکته ی قابل توجهش اینه که تقریبا همه بی تفاوت بودن نسبت بهش (اینقدر مغز ما با فیلم های تخیلی و ... پر شده که دیگه از ماوراء طبیعه واقعی شگفت زده نمی شیم!)

خب سوال من اینه:

آیا شما هم تجربه ی مشابه دارید؟ بگید چجوری بوده؟ چه زمانی رخ داده؟ و یا بیاید راجع بهش بحث کنید!

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
بله خیلی زیاد برای من پیش اومده...از بچگی تا الان...آخریش همین دیروز بود...این اواخر زیاد برام پیش اومده...واقعا دلیلش چیههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

mohsen_1368_m

New member
سلام به همگی!

چند هفته ی قبل توی یکی از تاپیکها، به بعضی دوستان، قول دادم که یک تاپیک مستقل بزنم راجع به این موضوع.

اصل موضوع اینه:

آیا برای شما پیش اومده که، یک تصویری رو ببینید و بعد بگید که من این تصویر رو قبلا دیده بودم!

یا اینکه تصور کنید که تصویری الان رخ داده، رو شما قبلا دیدید. بطوریکه میشه گفت آینده رو در گذشته دیدید!

برای اینکه حد و مرز این سوال رو با توهم و خوابها و نیز به قول بعضی دانشمندان، با مشکل حافظه رو مشخص کنم، بذارید یک مثال عینی از خودم بزنم!

از همون موقع که بعضی چیزاها رو می دیدم و بعد معمولا فراموشش می کردم ، ولی وقتی که اون صحنه رو می دیدم، دوباره، یادم میومد! و معمولا هم صحنه های خاصی نبود،

خیلی معمولی!

خب،

یکی منم که کنجکاو بودم ببینم اینها چی ان؟ به همین خاطر سعی می کردم بنویسم، یا بخاطر بسپارم، و تاریخ هارو با هم مطابقت بدم،

یکی از آخرین و بارزترین نمونه هاش، مربوط میشه به موضوعی که فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش تقریبا 2 سال طول کشید!

در طی این سالها، با خیلیا راجع بهش صحبت کردم، که خیلی افراد دارای تجربه های مشابه بودند، و بعضی ها هم کلا رد می کردند!

نکته ی قابل توجهش اینه که تقریبا همه بی تفاوت بودن نسبت بهش (اینقدر مغز ما با فیلم های تخیلی و ... پر شده که دیگه از ماوراء طبیعه واقعی شگفت زده نمی شیم!)

خب سوال من اینه:

آیا شما هم تجربه ی مشابه دارید؟ بگید چجوری بوده؟ چه زمانی رخ داده؟ و یا بیاید راجع بهش بحث کنید!

سلام آره.فک کنم دلیلش هم رویاهای صادقانه ای باشه که توخواب می بینیم.
یه مطلب جالب !! می دونستیدعلم فیزیک میگه، وقتی دارید به آسمون نگاه می کنید مثل اینکه دارید گذشته رو می بینید! دلیلش هم اینه مثلا وقتی به خورشید نگاه می کنید این خورشید 5 دقیقه قبله(وقتی دارید به خورشید نگاه می کنید امکان داره که همون لحضه خورشید نابودشده ولی شما نمی بینید در واقع 5 دقیقه بعد می فهمید!) _ البته زمانهارو تقریبی گفتم یادم نیست دقیقا چند بوده :whistle:

fazi

New member
آره برای منم خیلی پیش اومده..هم بعضی از اتفاق ها روقبلا دیدم هم بعضی از افراد رو قبلا دیدم واین اتفاق برام خیلی جالبه.

mohana

Well-known member
سلام
بله برا من هم زیاد اتفاق افتاده
بعضی صحنه ها...و بعضی مکان ها
علتشو هم نمیدونم...هرکس یه چی میگه مطمئن نیستم دلیلش چیه...

mj1919

New member
بله خیلی زیاد برای من پیش اومده...از بچگی تا الان...آخریش همین دیروز بود...این اواخر زیاد برام پیش اومده...واقعا دلیلش چیههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

آره برای منم خیلی پیش اومده..هم بعضی از اتفاق ها روقبلا دیدم هم بعضی از افراد رو قبلا دیدم واین اتفاق برام خیلی جالبه.

سلام
بله برا من هم زیاد اتفاق افتاده
بعضی صحنه ها...و بعضی مکان ها
علتشو هم نمیدونم...هرکس یه چی میگه مطمئن نیستم دلیلش چیه...

میشه نمونشو توضیح بدین،
بگین چجوری بوده، چی شده؟ زمانش کی بوده؟

به علتش هم میرسیم!

mohana

Well-known member
میشه نمونشو توضیح بدین،
بگین چجوری بوده، چی شده؟ زمانش کی بوده؟

به علتش هم میرسیم!

آخرین بار تو دانشگاه
دوستم داشت درباره مسئله ای صحبت میکرد...یه لحظه صحنه ش برام خیلی آشنا بود...
اتفاق دیگه هم برا من می افته...خیلی زیاد
ی نمونه شو بگم
تو خواب ی جاییو دیدم شبیه مسجد...خیلی قدیمی
بعد خب نمیدونستم ک خوابم... پیش خودم میگفتم اینجا چقد آشناس قبلا تو خواب دیدم انگار
بعد ک بیدار شدم یادم افتاد هردوبار تو خواب دیده بودم
و این زیاد اتفاق می افته تو مکان های مختلف..خواب های تکراری...

ps2020

New member
سلام،واسه منم خیلی پیش اومده...خصوصا یه سری دیالوگ های خاصی رو که میگم یا مثلا یه کار خاص یا وقتی با یه نفر صحبت میکنم؛انگاری همه ی اینارو قبلا تو خواب دیدم_جالب اینه که درست تا لحظه ای واسم تکرارین که متوجه نشدم ولی همین که میفهمم اینارو انگاری قبلا تو خواب دیدم یا اینکه تکراری هستن بقیه ش جدیده واسم!!!_امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم!:33::sad:

behnaz.h

New member
بله واسه منم خيلي پيش اومده چندتا عروسي رفتم اونجا حس كردم بعضي صحنه هاشو قبلا ديدم
اتفاقا كلاس دوم ابتدايي بودم 1 هفته انقد اينجوري شدم واقعا ديگه مريض شدم نشسته بودم حياط مدرسه گريه ميكردم تمام صحنه ها حرفها واسم تكراري بود خيلي عصبيم كرده بود
لطفا زودتر دليلشو بگين!

mj1919

New member
بله واسه منم خيلي پيش اومده چندتا عروسي رفتم اونجا حس كردم بعضي صحنه هاشو قبلا ديدم
اتفاقا كلاس دوم ابتدايي بودم 1 هفته انقد اينجوري شدم واقعا ديگه مريض شدم نشسته بودم حياط مدرسه گريه ميكردم تمام صحنه ها حرفها واسم تكراري بود خيلي عصبيم كرده بود
لطفا زودتر دليلشو بگين!

این قضیه دوم ابتدایی خیلی جالب بود!
منم دنبال جوابم،

اگه ممکنه، یکی بهترین و واضح ترین نمونه هاشو بگین با ریزترین جزییات، این کمک میکنه به جواب.

یک نکته دیگه که دعوت میکنم، شما و بقیه ی دوستان جواب دن اینه:

چه موقع برای اولین بار این تثاویر می بینید؟ چه موقع رخ میده؟

جالت روانی وذهنی شما هر دوموقع چجوریه؟

mahsa.

New member
دکتر من الانم (زمان حاضر)به زور درک میکنم و میبینم
چه رسد آینده
به نظرت مشکل دارم؟
:14::13::dadad4::1dco2x0p1lilzhfpg1t

mj1919

New member
دکتر من الانم (زمان حاضر)به زور درک میکنم و میبینم
چه رسد آینده
به نظرت مشکل دارم؟
:14::13::dadad4::1dco2x0p1lilzhfpg1t

شما که کارتون درسته، ممکن نیست مشکل داشته باشید!

اینجا واسه ی ما مشکل دارهاست! ما یه چیمون میشه!

akhbar

New member
سلام به همگی!

اصل موضوع اینه:

خیلی معمولی!

خب،

خب سوال من اینه:

همونجوری که فرمودید,معمولا اتفاقهای معمولی و گذرا واسم اتفاق افتادن که اینطور بوده
بخاطر همین موردش یادم نیست و زمانی که اتفاق میفته,یادم میاد و تاحالا هم تاریخش رو یادش نکردم

mahnam

New member
این قضیه دوم ابتدایی خیلی جالب بود!
منم دنبال جوابم،

اگه ممکنه، یکی بهترین و واضح ترین نمونه هاشو بگین با ریزترین جزییات، این کمک میکنه به جواب.

یک نکته دیگه که دعوت میکنم، شما و بقیه ی دوستان جواب دن اینه:

چه موقع برای اولین بار این تثاویر می بینید؟ چه موقع رخ میده؟

جالت روانی وذهنی شما هر دوموقع چجوریه؟

به نظر منم خیلی جالب بود این قضیه :smiliess (15):
منم برام پیش اومده یه صحنه ای رو دیدم که آشنا بوده
حالا نمی دونم تو خواب دیدم قبلا یا نه!
اما به نظرم نمیاد مواقع خاصی بوده باشه! خیلی اتفاقی پیش میاد
اما ذهن آدم یه جوری تکون می خوره
یه برگشت آنی
به قول ps2020 به محض اینکه به ذهنت می رسه که آشناس بقیه ی ماجرا جدید میشه انگار

akhbar

New member
یه چیز دیگه اینکه:

استاد معارفمون میگفت: اینا مربوط به عالم " زر " هست. که همه تجربه ش کردن

mohana

Well-known member
به نظر منم خیلی جالب بود این قضیه :smiliess (15):
منم برام پیش اومده یه صحنه ای رو دیدم که آشنا بوده
حالا نمی دونم تو خواب دیدم قبلا یا نه!
اما به نظرم نمیاد مواقع خاصی بوده باشه! خیلی اتفاقی پیش میاد
اما ذهن آدم یه جوری تکون می خوره
یه برگشت آنی
به قول یکی ps2020 به محض اینکه به ذهنت می رسه که آشناس بقیه ی ماجرا جدید میشه انگار

آفرین دقیقا همینطوره

mj1919

New member
یه چیز دیگه اینکه:

استاد معارفمون میگفت: اینا مربوط به عالم " زر " هست. که همه تجربه ش کردن

خب،میشه بیشتر توضیح بدین،
یعنی تمامی دنیا یکبار توی عالم زر رخ داده، و ما داریم تکرارش میکنیم؟

در مورد سوال خودم،
وقتی همه جواب دادن، کشفیات خودمو میگم!

mahnam

New member
اما تو یه دوره ای که خیلی برام دوره ی سختی بود یه چیزایی رو تو خواب میدیدم
اولش که فک می کردم از اعصاب خوردیه
چون خوابای خوبی نبودن !
اما متاسفانه بعد 2 تا 3 هفته تقریبا اون اتفاقا برام تو دنیای واقعی می افتاد!
نه اینکه دقیقا همون صحنه ها باشه ها ! نه
اما چیزی که تو دنیای واقعی برام اتفاق می افتاد دقیقا تعبیر خوابم بود
گاهی هم خود اون صحنه
دیگه وقتی تو اون مدت یه خوابی میدیدم می تونستم حرکت بعدی قضیه رو پیش بینی کنم!
البته تقریبا کاری از دستم بر نمیومد و اون خوابا عملی میشد اما خوبی یا نمی دونم شایدم بدیش این بود که من تقریبا می دونستم چی میشه
اتفاقا تو همون موقع که تقریبا میشد مهر 90 یه خوابی دیدم که همین چند هفته ی قبل دقیقا عینش برام تکرار شد و اون لحظه دقیقا داشتم خود خواب رو می دیدم نه تعبیرشو
عین اون صحنه جلو چشام بود
این بارزترین تجربه ای بود که داشتم

mj1919

New member
اما تو یه دوره ای که خیلی برام دوره ی سختی بود یه چیزایی رو تو خواب میدیدم
اولش که فک می کردم از اعصاب خوردیه
چون خوابای خوبی نبودن !
اما متاسفانه بعد 2 تا 3 هفته تقریبا اون اتفاقا برام تو دنیای واقعی می افتاد!
نه اینکه دقیقا همون صحنه ها باشه ها ! نه
اما چیزی که تو دنیای واقعی برام اتفاق می افتاد دقیقا تعبیر خوابم بود
گاهی هم خود اون صحنه
دیگه وقتی تو اون مدت یه خوابی میدیدم می تونستم حرکت بعدی قضیه رو پیش بینی کنم!
البته تقریبا کاری از دستم بر نمیومد و اون خوابا عملی میشد اما خوبی یا نمی دونم شایدم بدیش این بود که من تقریبا می دونستم چی میشه
اتفاقا تو همون موقع که تقریبا میشد مهر 90 یه خوابی دیدم که همین چند هفته ی قبل دقیقا عینش برام تکرار شد و اون لحظه دقیقا داشتم خود خواب رو می دیدم نه تعبیرشو
عین اون صحنه جلو چشام بود
این بارزترین تجربه ای بود که داشتم

تجربهی شگفت انگیز و جالبی بود!

ادامه هم پیدا کرد؟

تقویت و یا تضعیف هم می شد؟ با چه چیزی به نظرت تغیی می کرد؟ مثلا تغذیه؟ جالت روحی خاص؟ معنویت؟

بیشتر موارد مربوط به خودت بود یا برای کسی دیگه هم خواب میدیدی؟

mahnam

New member
تجربهی شگفت انگیز و جالبی بود!

ادامه هم پیدا کرد؟

تقویت و یا تضعیف هم می شد؟ با چه چیزی به نظرت تغیی می کرد؟ مثلا تغذیه؟ جالت روحی خاص؟ معنویت؟

بیشتر موارد مربوط به خودت بود یا برای کسی دیگه هم خواب میدیدی؟

با تموم شدن اون قضیه دیگه منم در موردش خیلی کمتر خواب دیدم
اما هنوزم خوابایی که در مورد اون قضیه دیدم یا اینکه میبینم، تعبیر میشه
تو دو تا وضعیت روحی بودم یه مدت خوب یه مدت بد اما در هر 2 صورت تغذیه ام کلا افتضاح شده بود! اصلا چیزی نمی تونستم بخورم! 6 کیلو کاهش وزن!
خوابم خوب نبود!
اکثر مواقع یه طرف قضیه خودم بودم اما دیگرانم سهیم بودن

بالا