تاپیک دربه در

arezoo90

New member
در عالم دو چیز از همه زیباتر است
اسمانی پر ستاره و وجدانی اسوده
(کانت)

AWWA

New member
نباید دانه ای برنج یا تکه ای کاغذ را به هدر دهید وقتتان را نیز. وقت ما به خود ما تعلق ندارد بلکه متعلق به ملت است و ما امانتدارانی هستیم که باید به بهترین نحو از آن بهره بگیریم .
جنگنده عاشق مرگ است. نه مرگ در بستر بیماری بلکه مرگی که در میدان نبرد سر می رسد… مرگ در هر زمانی خجسته و مبارک است ولی برای جنگنده ای که برای آرمان خود -حقیقت- می میرد خجستگی آن دو چندان است .
عدم خشونت فقط وقتی خواهد بود که ما کسانی را دوست بداریم که از ما نفرت دارند. می دانیم که عمل کردن به این قانون بزرگ محبت چقدر دشوار است. اما آیا انجام تمام کارهای بزرگ دشوار نیست؟
من از گناه بدم می آید نه از گناهکار .

تشکر مهسا جان زیبابود. میشه بپرسم جملش از کیه؟

ب ن:صفحه قبلو خوندم.خودم جواب سوالمو گرفتم.(مهاتما گاندی)

آخرین ویرایش:

arezoo90

New member
از زندگی خود لذت ببرید بدون انکه انرا با زندگی دیگران مقایسه کنید(کندروسه)

arezoo90

New member
با گریه به دنیا می ایی اما چنان زندگی کن که با خنده از دنیا روی (سرنگ)

arezoo90

New member
به همه عشق بورز
به تعداد کمی اعتماد کن
وبه هیچکس بدی نکن
(شکسپیر)

mahsa.

New member
صدایت کردم از زرفای یک یاس به لحن آبی و نمناک باران
نمیدانم شنیدی برنگشتی
ویا اینبار نشنیدی ورفتی.

mikhak s

New member
حالم عوض میشه، حرف تو که باشه

اسم تو بارونه، عطر تو همراشه

اون گوشه از قلبم، که مال هیچکس نیست

کی با تو آروم شد، اصلا مشخص نیست

mikhak s

New member

دلتنگم ... تنهايم ... دردمندم... و نيازمندم به درگاهت... دستم را رها مکن که اگر تو راه به من نشان ندهي چگونه در اين ظلمت به خانه باز گردم!
خدايا.......

mikhak s

New member
ما تنها بودیم.وقتی از تنهایی فرار کردیم....گم شدیم.وقتی از تنهایی رفتیم.وقتی تنهاییمان را قال گذاشتیم.وقتی تنهایی را پای اینترنت
riz284.gif
_ماهواره_گیم
%2812%29.gif
_سینما و تلویزیون قربانی کردیم مردیم.ما تنها امده بودیم.تنها رفته بودیم.تنها متولد شده بودیم.تنها مرده بودیم.ما دچار تنهایی بودیم
riz273.gif
.....تو تنهایی...من نیز تنها.میلیون ها سال است...
motat.gif

mikhak s

New member
حرفي كه توي دلت بمونه و هيچوقت نتوني بزنيش حرف نيست؛ درده

mikhak s

New member
قطاري سمت خدا ميرفت ، همه مردم سوار شدند ،
وقتي به بهشت رسيد همه پياده شدند يادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت

mikhak s

New member
پیامبر (ص) :
در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد،
دیگر اعضاى بدنش هم با آن سالم می شوند و هرگاه آن بیمار شود،
دیگر اعضاى بدنش بیمار و فاسد میگردند.
آن پاره گوشت، قلب است.

mikhak s

New member
من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید

سفری تا ته تنهایی محض

هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو :

* من خدا را دارم... *

mikhak s

New member
بزرگترین " دردها " در بزرگترین " سکوتها " تحمل می شود.:sadsmiley:

Artmis.a

New member
پیامبر (ص) :
در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد،
دیگر اعضاى بدنش هم با آن سالم می شوند و هرگاه آن بیمار شود،
دیگر اعضاى بدنش بیمار و فاسد میگردند.
آن پاره گوشت، قلب است.

تشکر میخک جان.

بانو

New member
خیلی حالم بد شده از چیزی دیدم شنیدم
خدایا چرا همه چی ...چرا همه ساده شدیم چرا ....جای تاسف داره که میبینم جونای ایران دارن به سمت اینهمه پوچی میرن . خدایا تنهامون نزار ببین با این سادگیای که اسمشون به ظاهر زرنگیه داریم چه میکنیم با خودمون.
خدایا میگن اگه کسی برا کسی دعا کنه زود جواب میده پس خدایا با تمام وجود و از ته دلم ازت میخوام مواظب همه جوونا و زندگیا باشی .

حالا یکی این نبینه بگه این دختره چه از خود راضیه ...نه منم عین بقیه ام

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
نوشته ‏اند: روزى اسكندر مقدونى، نزد ديوجانس آمد تا با او گفت و گو كند. ديوجانس كه مردى خلوت گزيده و عارف مسلك بود، اسكندر را آن چنان كه او توقع داشت، احترام نكرد و وقعى ننهاد . اسكندر از اين برخورد و مواجهه ديوجانس، برآشفت و گفت: - اين چه رفتارى است كه تو با ما دارى؟ آيا گمان كرده‏ اى كه از ما بى‏ نيازى؟ - آرى، بى‏ نيازم .
- تو را بى‏ نياز نمى‏ بينم . بر خاك نشسته‏ اى و سقف خانه‏ ات، آسمان است . از من چيزى بخواه تا تو را بدهم .
- اى شاه! من دو بنده حلقه به گوش دارم كه آن دو، تو را اميرند . تو بنده بندگان منى .
- آن بندگان تو كه بر من اميرند، چه كسانى‏ اند؟
- خشم و شهوت . من آن دو را رام خود كرده ‏ام؛ حال آن كه آن دو بر تو اميرند و تو را به هر سو كه بخواهند مى‏ كشند. برو آن جا كه تو را فرمان مى‏ برند؛ نه اين جا كه فرمانبرى زبون و خوارى .

وقت خشم و وقت شهوت مرد كو؟ - - - طالب مردى چنينم كو به كو

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
دو قانون در دنياي اخلاق

براي كنترل تصميمات عجولانه

1- هر وقت موضوعي شما را ناراحت كرد 50 سال در ذهنتان به جلو برويد و در اون زمان خيالي، بررسي كنيد كه آيا اون موضوع 50 سال پيش، ارزش اون همه ناراحتي را داشت؟

2- هر وقت از دست کسی ناراحت شدی فقط یه لحظه ، یه لحظه به نبودنش فکر کن...!

mahsa.

New member

در میان بنی اسرائیل عابدی بود. وی را گفتند : فلان جا درختی است و قومی آن را می پرستند !!! عابد خشمگین شد، برخاست و تبر بر دوش نهاد تا آن درخت را برکند... ابلیس به صورت پیری ظاهر الصلاح، بر مسیر او مجسم شد، و گفت : ای عابد، برگرد و به عبادت خود مشغول باش! عابد گفت : نه، بریدن درخت اولویت دارد... مشاجره بالا گرفت و درگیر شدند، عابد بر ابلیس غالب آمد و وی را بر زمین کوفت و بر سینه اش نشست.
ابلیس در این میان گفت : دست بدار تا سخنی بگویم، تو که پیامبر نیستی و خدا بر این کار تو را مامور ننموده است، به خانه برگرد، تا هر روز دو دینار زیر بالش تو نهم؛ با یکی معاش کن و دیگری را انفاق نما و این بهتر و صوابتر از کندن آن درخت است ... عابد با خود گفت : راست می گوید، یکی از آن به صدقه دهم و آن دیگر هم به معاش صرف کنم ، و برگشت... بامداد دیگر روز، دو دینار دید و بر گرفت ، روز دوم دو دینار دید و برگرفت ، روز سوم هیچ پولی نبود! خشمگین شد و تبر برگرفت و به سوی درخت شتافت ... باز در همان نقطه ، ابلیس پیش آمد و گفت: کجا؟! عابد گفت: می روم تا آن درخت را برکنم ! ابلیس گفت : زهی خیال باطل ، به خدا هرگز نتوانی کند ! باز ابلیس و عابد درگیر شدند و این بار ابلیس عابد را بیفکند چون گنجشکی در دست!
عابد گفت : دست بدار تا برگردم ! اما بگو چرا بار اول بر تو پیروز آمدم و اینک، در چنگ تو حقیر شدم.

ابلیس گفت : آن وقت تو برای خدا خشمگین بودی و خدا مرا مسخر تو کرد، که هرکس کار برای خدا کند، مرا بر او غلبه نباشد؛ ولی این بار برای دنیا و دینار خشمگین شدی، پس مغلوب من گشتی

بالا