به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

bakhshi

New member
man vaghean mundam
ke in bahsa che faydei dare
bekhoda siyasat in chizaei ke shoma fekr mikonid nist
bekhoda mardom hich naghshi nadaram

nemidunam vala che hoselei darid:1dco2x0p1lilzhfpg1t

rozhan20

New member
خدمت اون دوستی هم که گفتن 8 سال آقای خاتمی و احمدی نژاد قابل مقایسه نیست باید عرض کنم منم کاملا موافقم ولی جهت عکس تفکر شما!!!!!!!!!!!!!!!!
درامد نفتی ما تو دوره آقای احمدی نژاد حدود 10 برابر دوره اصلاحات هستش هزینه حدود 3 برابر افزایش پیدا کرده با این حساب تو دوره احمدی نژاد باید رفاه معیشتی مردم خیلی بهتر میشد ولی داریم میبینیم چی شده لازم به گفتن نیست نرخ بیکاری دوره اصلاحات خیلی پایینر از دوره احمدی نژاده سو مدیریت این آقا ما رو به باتلاقی انداخته که در اومدنمون با خداست شورای پول و اعتبار برنامه و بودجه که هیچی تامین اجتماعی هم که مسولش یه جانیه که باید الان یه جا دیگه می بود!!!!!!!!
در ضمن من نگفتم شما متعصب نیستین برعکس کافیه یه نگاه به پست هاتو بندازین از نظر من شما یکی از متعصب ترین افراد این تاپیک هستین آقای جلیلی به اندازه کافی سنگ انداختن جلو همه چی اگه اقتصاد ما الان به این وضع در اومده نتیجه تحریم هاست و اگه به این شدت تحریم شدیم نتیجه تعصب و پافشاری بی دلیل و منطق آقای جلیلی بر مواضع غلط شونه

rozhan20

New member
دکتر مهم کمیت نیست کیفیته مهم اینه که ما در مقابل چیزی که میدیم چی به دست میاریم ما الان رسما همه چیزمون رو دادیم ولی چیزی به دست نیاوردیم حداقل تو دوه ای که آقای روحانی بودن یر به یر بودیم
اینکه شما فکر کنین ظرف مدت کوتاهی میشه این تعداد سانتریفیوژ رو مورد بهره برداری قرار داد یه کم غیر منطقیه البته قبلا هم تو همین تاپیک گفتم مشکل مم ما همینه که فکر میکنن اگه یه پروژ ای توسط آقا یا خانم ایکس افتتاح شد دیگه این پروژه حتما توسط همون آدم شروع شده غافل از اینکه پروژه هایی با عظمت سایتهای هسته ای یا پارس جنوبی حداقل 10-15 سال پیش کلید خورده حتی همین یارانه هایی که این همه با عجله و بی برنامه اجرایی شد ایده اش مال دوره های قبل بود با این تفاوت که تو اون مدت که دولت اصلاحات افتاد با مجلس اصول گرا خیلی از ایده های دولت توسط مجلس رد شد

Taraa

Well-known member
ب

درود

جناب دکتر مقاومت ؟؟

کدوم مقاومت ؟

بفرمایید ما از این مقاومت 35 ساله به چه اهدافی رسیده ایم ؟؟؟؟

آیا همین که سدای پوچ وبی پشتوانه ی مقاومت سر دهیم بسه ؟

گرامی مقاومت تعریفی داره الفبایی داره اهدافی داره

بفرمایید الفبای مقاومت چیست؟

به کدام هدف رسیده اید در طی این 35 سال ؟

غیر از اینه که بهای سنگین لجاجت و سنگ اندیشی ( تحجر) سردمداران جمهوری اسلامی را مردم بد بخت می پردازند ؟

جز اینه که دارید مردم بدبخت و نادان رو با واژه ی سرابین مقاومت گول می زنید

مردم پدرشون در اومده ,اقتصاد و اخلاق از هم پاشیده اختلاس و چپاول و فساد اداری و غیر اداری داره
دراین کشور ولایی و امام زمانیمث قارچهای سمی کشور ما رو می پوسونه اون وقت شما می گین مقاومت ؟؟

مقاومت تعریفی داره گرامی الفبایی داره اهدافی داره

اگر براستی مقاومت شما درست بود و نتیجه بخش خوب آیا سه یکم سده برای نتیجه گرفتن از این مقاومت بی پایه و لجوجانه بس نیس ؟؟

بابا تو رو خدا دس بر دارید از بازی با این واژه ی بی آماج و کاغذین

واسه شما که فک نمیکنم بد شده باشه ... پزشک که هستید ، بهانه برا زیرمیزی گرفتنهاتون هم جور جور شده دیگه ... مردم اگه بدبختن از صدقه سر تلاشای بی وقفه شما و امثال شما نیز می باشد گرامـــــــــــی

rozhan20

New member
خدمت دوستانی که میگن آقای عارف خلاف میلش کنار کشیده عین جمله ای که تو جواب خبرنگار اخبار 30/20 گفت این بود اگه 1 نفر کنار بکشه من دومین نفر خواهم بود
حالا به توصیه آقای خاتمی بوده که چه بهتر چون ایشون انسان با تدبیری هستن ضمن اینکه بعضی از دوستان گفتن اشتباهه که فکر کنیم آرای آقای عارف رو مال آقای روحانی بدونیم به نظر من حداقل 90 درصد آرایی که طرفداران عارف داشتن میره به صندوق آقای روحانی چون اولا تنها کسی که تو این جمع از طیف اصلاح طلب باقی مونده آقای روحانیه و ثانیا آقای خاتمی و آقای رفسنجانی پشت آقای روحانی هستن کافیه برین نظر سنجی های چند روز پیش رو با امروز مقایسه کنین تو همین تاپیک هم کاملا مشهوده

mohsen_1368_m

New member
man vaghean mundam
ke in bahsa che faydei dare
bekhoda siyasat in chizaei ke shoma fekr mikonid nist
bekhoda mardom hich naghshi nadaram

nemidunam vala che hoselei darid:1dco2x0p1lilzhfpg1t

باید کاری کرد که تغییری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود
دکتر علی مطهری نماینده مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «به نظر من حضور مردم پای صندوق های رای از این نظر که کمک کنند گفتمان اعتدال در برابر گفتمان افراط و تندروی به پیروزی برسد بسیار مهم است.»

وی ادامه داد: «در سال های اخیر به دلیل حاکمیت گفتمان افراط در کشور آسیب های زیادی در حوزه اقتصاد، سیاست خارجی و فرهنگ به کشور وارد شده است. لذا باید کاری کرد که انشالله این راه ادامه پیدا نکند و با پیروزی یکی از کاندیداهای معتدل انشالله تغییری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود.»

مطهری در پاسخ به این سوال که برخی مردم ممکن است به دلیل انتخابات سال 88 تا حدودی برای حضور در انتخابات مردد باشند؛ پیام شما به این افراد چیست؟، گفت: «من معتقدم این افراد نباید بدبین باشند و گمان کنند نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است. اینطور نیست؛ به خصوص این دوره که کاندیداهای متعددی حضور دارند اساسا امکان چنین چیزی وجود ندارد.»

وی تصریح کرد: «لذا رای آنها حتما موثر خواهد بود و انشالله این بخش از مردم هم حتما در انتخابات شرکت کنند، چون بعدا پشیمانی سودی ندارد.»

قهر با نظام سیاسی نتایج مثبتی برای هیچ کس ندارد
همچنین دکتر احمد توکلی نماینده مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «کسانی که در ایران زندگی می کنند از افراد مومن به نظام تا افرادی که مخالف نظام هستند را شامل می شوند؛ ولی همه این افراد در یک موضوع مشترک هستند و آن اینکه ترجیح دادند در ایران زندگی کنند.»

وی ادامه داد: «لذا فردی که قصد دارد در ایران زندگی کند باید منافع ایران که به وی مرتبط می شود را مورد توجه قرار دهد. فردی که تکلیف شرعی و دینی دارد و یا موافق نظام است که حتما در انتخابات شرکت می کند؛ اما فردی که مخالف نظام است یا از نظام گله مند است نیز باید در انتخابات شرکت کند.»

توکلی در بیان علت این مسئله گفت: «چون وقتی دولتی با رای اکثریت مردم تشکیل شود می تواند فشار خارجی را از روی دوش کشور و مردم کم کند و اثر این موضوع در زندگی همه مردم منعکس خواهد شد.»

وی افزود: «از سوی دیگر دولتی که با آرای بیشتری روی کار می آید از اقتدار بیشتری برخوردار است و بهتر می تواند به قول ها و شعارهای خود عمل کند و لذا باز هم زندگی مردم بهتر می شود.»

توکلی در پایان تاکید کرد: «بنابراین قهر افراد با نظام سیاسی کشور نتایج مثبتی برای کشور و هیچ یک از افراد ساکن در ایران ندارد.»

Persian-Masoud

New member
بصیرت رهبری رو 4 سال پیش دیدیم که گفتن دیدگاه من به احمدی نزاد نزدیک هست نه به هاشمی و با ایشون بیشتر موافقم و بخاطر اینکه سر این حرفش بمونه هیچ کدوم از نصایح رو قبول نکردن و کشور به به نابودی اقتصادی و سیاسی کشوندن! اون اقتصاد مقاومتی هم معلوم نیست از زائده کدوم تفکر هست!
در دنیای امروز چیزی به نام اقتصاد مقاومتی نداریم! تمامی کشور های جهان دارای اقتصاد باز هستن نه مقاومتی! البته مثل اینکه فقط کره شمالی و ایران درک درستی از اقتصاد دارن وبقیه دنیا در اشتباه هستن.
هیچکدوم از کشور های دنیا مستقل نیستن که الان ایران دم از استقلال میزنه! خود آمریکا خیلی از صنایعش وابسته به کشورهای اروپای و چین هست! استقلال کجا بود برادر من؟
35 سال هست میگن مرگ بر آمریکا و نه شرقی نه غربی! اونموقع پشتمون به آمریکا گرم بود الان به چین و روسیه! حداقل همه میدونن سگ آمریکایی ها صد شرف داره به روس ها!
الانم که از لحاظ سیاسی مستعمره روسیه و از نظر اقتصادی 100% مستعمره چین هستیم!
این بود استقلالی که شب و روز مسئولین بی مسئولیت این نظام در بوق و کرنا کردن؟
9 سال هست میگن سمند خودرو ملی! سمتد 100% ایرانی هست! همینکه دلار از 1000 تومن شد 3000 تومن سمند از 12 میلیون شد 36 میلیون تومن!
مسئولین این نظام اگه حیا داشتن بلافاصله دسته جمعی استعفا میدادن.
قبلا گفتم باز هم میگم! اول باید با امریکا صلح کنیم بعد به اقتصاد برسیم! تمام شد رفت! 100 سال سیاه با اقتصاد مقاومتی و فشاری و پلیسی و حزب اللهی و بسیجی به چیزی نمیرسیم!

rozhan20

New member
مقاومت به درد خود آقایون میخوره چون که مشکلی ندارن منم حقوق چندین میلیونی و ماشین و خونه و سفر خارجیم به راه بود میگفتم مقاومت کنین!!!!!!!!!!
اون که جای اون کارگر یا معلم یا کارمند ساده نیست با حقوقی که رسما اعلام شده زیر خط فقره!!!!!!!!!! حق داره بگه مقاومت کنین

mohsen_1368_m

New member
گزارش ارگان‌ دولت از رشد سريع آراي روحانی؛ پیروزی روحانی در مرحله اول دور از انتظار نيست

شبکه ایران (سايت روزنامه ايران؛ ارگان دولت) در گزارشي پيرامون آخرين شب تبليغات در تهران اعلام كرد: تیم تبلیغاتی روحانی در همراه کردن مردم توفیق قابل ملاحظه ای یافته است به نظر مي‌رسد نظرسنجی هایی که از پیشتازی روحانی و حتی پیروزی او در دور اول خبر مي‌داد، به واقعیت نزدیکتر باشند.
گزارش شبكه ايران را در ادامه بخوانيد: در آخرین شب تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، خیابابان‌هاي عمده شهرهای بزرگ از جمله تهران را شور انتخاباتی فراگرفته است.گزارش خبرنگاران شبکه ایران از سطح شهر تهران، حاکی است که از نخستین ساعات امشب طرفداران کاندیداهای مختلف، با راه‌اندازی کارناوال‌هاي تبلیغاتی، تلاش دارند از آخرین فرصت باقی مانده برای تبلیغ کاندیدای خود بهره ببرند. این فعالیت‌ها تا هنگام ارسال این گزارش در ساعت ۲ پامداد ادامه داشته است. از روز پنج شنبه ساعت ۸ صبح، تبلیغات انتخاباتی ممنوع است.

طرفداران کاندیداها در گروه‌هاي ۱۰ تا ۳۰ نفره در حال تبلیغ برای کاندیدای مد نظر خود هستند. به نظر مي‌رسد تیم تبلیغاتی قالیباف توانسته اند، در جانمایی نقاط حساس و پرتردد شهر برای برپا کردن خیمه‌هاي تبلیغی، بهتر از دیگر کاندیداها عمل کند. در عمده میادین، چهارراه‌ها و ورودی پارک‌هاي محلات شهر تهران، گروه‌هاي تبلیغاتی قالیباف، با پرپا کردن چادر و استقرار تیم‌هاي ۵ تا ۱۰ نفره در حال توزیع اقلام تبلیغی کاندیدای خود هستند. طرفداران محسن رضایی و علی اکبر ولایتی نیز رویکردی مشابه تیم تبلیغاتی قالیباف اما در سطحی محدودتر در پیش گرفته اند.

طرفداران جلیلی، دیگر کاندیدای اصولگرا عمدتا در گروه‌هاي ۱۰ تا ۲۰ نفره موتورسیکلت سوار و یا سوار بر اتومبیل، در حال رفت و آمد در سطح شهر هستند. با این وجود خبرنگاران ما از مناطق مختلف شهر تهران گزارش مي‌دهند که تیم تبلیغاتی روحانی در همراه کردن مردم توفیق قابل ملاحظه ای یافته است. هم اکنون عمده خیابان‌هاي تهران، مملو از طرفداران روحانی هستند که با نمادهای ستاد روحانی از جمله مچ بندهای بنفش بسیاری از خیابان‌هاي اصلی پایتخت را به تسخیر خود درآورده اند. با استقبالی که در خیابان‌هاي شهر از روحانی به عمل آمده است به نظر مي‌رسد نظرسنجی هایی که از پیشتازی روحانی و حتی پیروزی او در دور اول خبر مي‌داد، به واقعیت نزدیکتر باشند.

در این دور از انتخابات، حامیان دولت به دلیل عدم احراز صلاحیت مشایی، ناچارند به تشخیص فردی خود رایشان را به نفع یکی از کاندیداهای ۶ گانه اصولگرا یا اصلاح طلب بدهند. دکتر محمود احمدی نژاد، در آخرین اظهار نظر انتخاباتی خود تاکید کرد که وی و دولت، از هیچ کاندیدایی حمایت نخواهند کرد و او صرفا یک رای دارد که کسی از آن مطلع نیست. حملات دو سال اخیر اصولگرایان به دولت، از جمله همراهی در انتساب یاران رییس جمهور به "انحراف"، عامل اصلی بی نصیب ماندن اصولگرایان واقعی و حامیان گفتمان بهار از کاندیدای اختصاصی خود شده است. به نظر مي‌رسد خودعمارپندارهایی که طی این دو سال، با توسل به انواع تهمت‌ها و تخریب‌ها به دنبال خلع قدرت از احمدی نژاد و تصاحب کرسی دولت بودند، باید خود را برای تقدیم دودوستی قوه مجریه به اصلاح طلبان آماده کنند. البته نتیجه نهایی را ملت با آرای خود تعیین خواهند کرد.

باید منتظر ماند و دید که در روز جمعه ۲۴ خرداد، ملت انتخابشان چه هست؛ انتخابی که ممکن است به دور دوم بکشد. برای رییس جمهور و یارانش آنچه مهم است عمل به فرمایش مقام معظم رهبری در حضور حداکثری مردم از جمله حامیان گفتمان بهار، و خلق حماسه سیاسی توسط ملت شریف است.

Taraa

Well-known member
خدمت اون دوستی هم که گفتن 8 سال آقای خاتمی و احمدی نژاد قابل مقایسه نیست باید عرض کنم منم کاملا موافقم ولی جهت عکس تفکر شما!!!!!!!!!!!!!!!!
درامد نفتی ما تو دوره آقای احمدی نژاد حدود 10 برابر دوره اصلاحات هستش هزینه حدود 3 برابر افزایش پیدا کرده با این حساب تو دوره احمدی نژاد باید رفاه معیشتی مردم خیلی بهتر میشد ولی داریم میبینیم چی شده لازم به گفتن نیست نرخ بیکاری دوره اصلاحات خیلی پایینر از دوره احمدی نژاده سو مدیریت این آقا ما رو به باتلاقی انداخته که در اومدنمون با خداست شورای پول و اعتبار برنامه و بودجه که هیچی تامین اجتماعی هم که مسولش یه جانیه که باید الان یه جا دیگه می بود!!!!!!!!
در ضمن من نگفتم شما متعصب نیستین برعکس کافیه یه نگاه به پست هاتو بندازین از نظر من شما یکی از متعصب ترین افراد این تاپیک هستین آقای جلیلی به اندازه کافی سنگ انداختن جلو همه چی اگه اقتصاد ما الان به این وضع در اومده نتیجه تحریم هاست و اگه به این شدت تحریم شدیم نتیجه تعصب و پافشاری بی دلیل و منطق آقای جلیلی بر مواضع غلط شونه

لطفا مخاطب پست هاتون رو مشخص کنید

mj1919

New member
واسه شما که فک نمیکنم بد شده باشه ... پزشک که هستید ، بهانه برا زیرمیزی گرفتنهاتون هم جور جور شده دیگه ... مردم اگه بدبختن از صدقه سر تلاشای بی وقفه شما و امثال شما نیز می باشد گرامـــــــــــی

bakhshi

New member
باید کاری کرد که تغییری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود
دکتر علی مطهری نماینده مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «به نظر من حضور مردم پای صندوق های رای از این نظر که کمک کنند گفتمان اعتدال در برابر گفتمان افراط و تندروی به پیروزی برسد بسیار مهم است.»

وی ادامه داد: «در سال های اخیر به دلیل حاکمیت گفتمان افراط در کشور آسیب های زیادی در حوزه اقتصاد، سیاست خارجی و فرهنگ به کشور وارد شده است. لذا باید کاری کرد که انشالله این راه ادامه پیدا نکند و با پیروزی یکی از کاندیداهای معتدل انشالله تغییری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود.»

مطهری در پاسخ به این سوال که برخی مردم ممکن است به دلیل انتخابات سال 88 تا حدودی برای حضور در انتخابات مردد باشند؛ پیام شما به این افراد چیست؟، گفت: «من معتقدم این افراد نباید بدبین باشند و گمان کنند نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است. اینطور نیست؛ به خصوص این دوره که کاندیداهای متعددی حضور دارند اساسا امکان چنین چیزی وجود ندارد.»

وی تصریح کرد: «لذا رای آنها حتما موثر خواهد بود و انشالله این بخش از مردم هم حتما در انتخابات شرکت کنند، چون بعدا پشیمانی سودی ندارد.»

قهر با نظام سیاسی نتایج مثبتی برای هیچ کس ندارد
همچنین دکتر احمد توکلی نماینده مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «کسانی که در ایران زندگی می کنند از افراد مومن به نظام تا افرادی که مخالف نظام هستند را شامل می شوند؛ ولی همه این افراد در یک موضوع مشترک هستند و آن اینکه ترجیح دادند در ایران زندگی کنند.»

وی ادامه داد: «لذا فردی که قصد دارد در ایران زندگی کند باید منافع ایران که به وی مرتبط می شود را مورد توجه قرار دهد. فردی که تکلیف شرعی و دینی دارد و یا موافق نظام است که حتما در انتخابات شرکت می کند؛ اما فردی که مخالف نظام است یا از نظام گله مند است نیز باید در انتخابات شرکت کند.»

توکلی در بیان علت این مسئله گفت: «چون وقتی دولتی با رای اکثریت مردم تشکیل شود می تواند فشار خارجی را از روی دوش کشور و مردم کم کند و اثر این موضوع در زندگی همه مردم منعکس خواهد شد.»

وی افزود: «از سوی دیگر دولتی که با آرای بیشتری روی کار می آید از اقتدار بیشتری برخوردار است و بهتر می تواند به قول ها و شعارهای خود عمل کند و لذا باز هم زندگی مردم بهتر می شود.»

توکلی در پایان تاکید کرد: «بنابراین قهر افراد با نظام سیاسی کشور نتایج مثبتی برای کشور و هیچ یک از افراد ساکن در ایران ندارد.»
nakheyr ham jenab
age kasi iran zendegi mikone manish in chizaei ke in agha k man nemishnasameshun goftan nist

dalilesh ine ke ma iraniya khanevadedust hastim
va dur budan az khanevadeh baramun sakhte
bad ham kheyli ha nemiran chon shru kardan az 0 barashun sakhte

man ke hich bavari be sedaghat dar siyasat nadaram

chon hamuntor k az esmesh pydast yani

SIYASAT

va siyasatam yani dorugh

Persian-Masoud

New member
مقاومت به درد خود آقایون میخوره چون که مشکلی ندارن منم حقوق چندین میلیونی و ماشین و خونه و سفر خارجیم به راه بود میگفتم مقاومت کنین!!!!!!!!!!
اون که جای اون کارگر یا معلم یا کارمند ساده نیست با حقوقی که رسما اعلام شده زیر خط فقره!!!!!!!!!! حق داره بگه مقاومت کنین

صد آفرین! ..............

rozhan20

New member
تو اینکه آمریکا نمیتونه طرف حساب ما باشه شکی نیست چون به کسی که سالهاست انواع دشمنی ها رو به ملت ایران انجام داده نمیشه اعتماد کرد ولی میشه با اروپا به یه جایی رسید حداقل میشه برگشت به 8 سال پیش و دوباره برنامه ها رو پیش برد اینکه ما فکر کنیم آمرکا میتونه دوست ما باشه ساده لوحانه اس

mohsen_1368_m

New member
بصیرت رهبری رو 4 سال پیش دیدیم که گفتن دیدگاه من به احمدی نزاد نزدیک هست نه به هاشمی و با ایشون بیشتر موافقم و بخاطر اینکه سر این حرفش بمونه هیچ کدوم از نصایح رو قبول نکردن و کشور به به نابودی اقتصادی و سیاسی کشوندن! اون اقتصاد مقاومتی هم معلوم نیست از زائده کدوم تفکر هست!
در دنیای امروز چیزی به نام اقتصاد مقاومتی نداریم! تمامی کشور های جهان دارای اقتصاد باز هستن نه مقاومتی! البته مثل اینکه فقط کره شمالی و ایران درک درستی از اقتصاد دارن وبقیه دنیا در اشتباه هستن.
هیچکدوم از کشور های دنیا مستقل نیستن که الان ایران دم از استقلال میزنه! خود آمریکا خیلی از صنایعش وابسته به کشورهای اروپای و چین هست! استقلال کجا بود برادر من؟
35 سال هست میگن مرگ بر آمریکا و نه شرقی نه غربی! اونموقع پشتمون به آمریکا گرم بود الان به چین و روسیه! حداقل همه میدونن سگ آمریکایی ها صد شرف داره به روس ها!
الانم که از لحاظ سیاسی مستعمره روسیه و از نظر اقتصادی 100% مستعمره چین هستیم!
این بود استقلالی که شب و روز مسئولین بی مسئولیت این نظام در بوق و کرنا کردن؟
9 سال هست میگن سمند خودرو ملی! سمتد 100% ایرانی هست! همینکه دلار از 1000 تومن شد 3000 تومن سمند از 12 میلیون شد 36 میلیون تومن!
مسئولین این نظام اگه حیا داشتن بلافاصله دسته جمعی استعفا میدادن.
قبلا گفتم باز هم میگم! اول باید با امریکا صلح کنیم بعد به اقتصاد برسیم! تمام شد رفت! 100 سال سیاه با اقتصاد مقاومتی و فشاری و پلیسی و حزب اللهی و بسیجی به چیزی نمیرسیم!

احساساتی نشید
یه نظرم نمی شه من وشما در مورد رهبری اینجوری اضهار نظر کنیم نه اینکه نشه ،نمی تونیم دراین حد نیستیم!(اگه می تونستیم الان تومجلس خبرگان بودیم!)
اگه رهبری نبود الان کشور مایه چیز تومایه های عراق و سوریه بودولی الان قدرت اول منطقه است!!
از بحث دور نشیم!
ما با آمریکا وبه طور کلی غرب مشکلی نداریم مشکل اصلی با تفکر صهیونیستی هست که در کشور هایی مثل آمریکا انگلیس رایجه!
این تفکر بادین که بماند با خدا هم مشکل داره و به من وشما به چشنم یه انسانی نگاه میکنه که برخی موارد با حیوان هم برابره!!!

Persian-Masoud

New member
اگه رهبری نبود الان کشور مایه چیز تومایه های عراق و سوریه بودولی الان قدرت اول منطقه است!!

قدرت اول رو برای من توضیح میدین؟
از نظر سیاسی اولیم؟ یا اقتصادی؟ یا فرهنگی و هنری؟ یا حفظ منابع طبیعی و یا تکنولوژی؟

mj1919

New member
دوستان
از پشت صفحه ی مانیتور که نمیشه همدیگه رو توی اینجور مباحث قانع و یا محکوم کرد!
پیش کشیدن بحث کلیات نظام، رهبری، ولایت و اینجور چیزا مناسب این تاپیک نیست و نیازمند ووقت و استدلال بیشتری است.

بهتره فقط از کاندیدای مورد نظرمون طرفداری کنیم و استدلال بیاریم، اگر هم رای نمی دهیم، برای کسانی که رای می دهند، احترام قائل بشیم و این حق رو به اونها بدیم، که بحث کنند.

Taraa

Well-known member
احساساتی نشید
یه نظرم نمی شه من وشما در مورد رهبری اینجوری اضهار نظر کنیم نه اینکه نشه ،نمی تونیم دراین حد نیستیم!(اگه می تونستیم الان تومجلس خبرگان بودیم!)
از بحث دور نشیم!
ما با آمریکا وبه طور کلی غرب مشکلی نداریم مشکل اصلی با تفکر صهیونیستی هست که در کشور هایی مثل آمریکا انگلیس رایجه!
این تفکر بادین که بماند با خدا هم مشکل داره و به من وشما به چشنم یه انسانی نگاه میکنه که برخی موارد با حیوان هم برابره!!!

57021_LaieA_009.gif

bakhshi

New member

man vaghean ye soal baram pish umadeh?!!

bebakhshid yani jalilii
sar khod mire oinja va harf mizaneh
ya ineke
az yeki khat migire

mishe age fahmidin az ki khat migire be manam begid
?!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا