ب
درود
جناب دکتر مقاومت ؟؟
کدوم مقاومت ؟
بفرمایید ما از این مقاومت 35 ساله به چه اهدافی رسیده ایم ؟؟؟؟
آیا همین که سدای پوچ وبی پشتوانه ی مقاومت سر دهیم بسه ؟
گرامی مقاومت تعریفی داره الفبایی داره اهدافی داره
بفرمایید الفبای مقاومت چیست؟
به کدام هدف رسیده اید در طی این 35 سال ؟
غیر از اینه که بهای سنگین لجاجت و سنگ اندیشی ( تحجر) سردمداران جمهوری اسلامی را مردم بد بخت می پردازند ؟
جز اینه که دارید مردم بدبخت و نادان رو با واژه ی سرابین مقاومت گول می زنید
مردم پدرشون در اومده ,اقتصاد و اخلاق از هم پاشیده اختلاس و چپاول و فساد اداری و غیر اداری داره دراین کشور ولایی و امام زمانیمث قارچهای سمی کشور ما رو می پوسونه اون وقت شما می گین مقاومت ؟؟
مقاومت تعریفی داره گرامی الفبایی داره اهدافی داره
اگر براستی مقاومت شما درست بود و نتیجه بخش خوب آیا سه یکم سده برای نتیجه گرفتن از این مقاومت بی پایه و لجوجانه بس نیس ؟؟
بابا تو رو خدا دس بر دارید از بازی با این واژه ی بی آماج و کاغذین
man vaghean mundam
ke in bahsa che faydei dare
bekhoda siyasat in chizaei ke shoma fekr mikonid nist
bekhoda mardom hich naghshi nadaram
nemidunam vala che hoselei darid:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خدمت اون دوستی هم که گفتن 8 سال آقای خاتمی و احمدی نژاد قابل مقایسه نیست باید عرض کنم منم کاملا موافقم ولی جهت عکس تفکر شما!!!!!!!!!!!!!!!!
درامد نفتی ما تو دوره آقای احمدی نژاد حدود 10 برابر دوره اصلاحات هستش هزینه حدود 3 برابر افزایش پیدا کرده با این حساب تو دوره احمدی نژاد باید رفاه معیشتی مردم خیلی بهتر میشد ولی داریم میبینیم چی شده لازم به گفتن نیست نرخ بیکاری دوره اصلاحات خیلی پایینر از دوره احمدی نژاده سو مدیریت این آقا ما رو به باتلاقی انداخته که در اومدنمون با خداست شورای پول و اعتبار برنامه و بودجه که هیچی تامین اجتماعی هم که مسولش یه جانیه که باید الان یه جا دیگه می بود!!!!!!!!
در ضمن من نگفتم شما متعصب نیستین برعکس کافیه یه نگاه به پست هاتو بندازین از نظر من شما یکی از متعصب ترین افراد این تاپیک هستین آقای جلیلی به اندازه کافی سنگ انداختن جلو همه چی اگه اقتصاد ما الان به این وضع در اومده نتیجه تحریم هاست و اگه به این شدت تحریم شدیم نتیجه تعصب و پافشاری بی دلیل و منطق آقای جلیلی بر مواضع غلط شونه
nakheyr ham jenabباید کاری کرد که تغییری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود
دکتر علی مطهری نماینده مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «به نظر من حضور مردم پای صندوق های رای از این نظر که کمک کنند گفتمان اعتدال در برابر گفتمان افراط و تندروی به پیروزی برسد بسیار مهم است.»
وی ادامه داد: «در سال های اخیر به دلیل حاکمیت گفتمان افراط در کشور آسیب های زیادی در حوزه اقتصاد، سیاست خارجی و فرهنگ به کشور وارد شده است. لذا باید کاری کرد که انشالله این راه ادامه پیدا نکند و با پیروزی یکی از کاندیداهای معتدل انشالله تغییری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود.»
مطهری در پاسخ به این سوال که برخی مردم ممکن است به دلیل انتخابات سال 88 تا حدودی برای حضور در انتخابات مردد باشند؛ پیام شما به این افراد چیست؟، گفت: «من معتقدم این افراد نباید بدبین باشند و گمان کنند نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است. اینطور نیست؛ به خصوص این دوره که کاندیداهای متعددی حضور دارند اساسا امکان چنین چیزی وجود ندارد.»
وی تصریح کرد: «لذا رای آنها حتما موثر خواهد بود و انشالله این بخش از مردم هم حتما در انتخابات شرکت کنند، چون بعدا پشیمانی سودی ندارد.»
قهر با نظام سیاسی نتایج مثبتی برای هیچ کس ندارد
همچنین دکتر احمد توکلی نماینده مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «کسانی که در ایران زندگی می کنند از افراد مومن به نظام تا افرادی که مخالف نظام هستند را شامل می شوند؛ ولی همه این افراد در یک موضوع مشترک هستند و آن اینکه ترجیح دادند در ایران زندگی کنند.»
وی ادامه داد: «لذا فردی که قصد دارد در ایران زندگی کند باید منافع ایران که به وی مرتبط می شود را مورد توجه قرار دهد. فردی که تکلیف شرعی و دینی دارد و یا موافق نظام است که حتما در انتخابات شرکت می کند؛ اما فردی که مخالف نظام است یا از نظام گله مند است نیز باید در انتخابات شرکت کند.»
توکلی در بیان علت این مسئله گفت: «چون وقتی دولتی با رای اکثریت مردم تشکیل شود می تواند فشار خارجی را از روی دوش کشور و مردم کم کند و اثر این موضوع در زندگی همه مردم منعکس خواهد شد.»
وی افزود: «از سوی دیگر دولتی که با آرای بیشتری روی کار می آید از اقتدار بیشتری برخوردار است و بهتر می تواند به قول ها و شعارهای خود عمل کند و لذا باز هم زندگی مردم بهتر می شود.»
توکلی در پایان تاکید کرد: «بنابراین قهر افراد با نظام سیاسی کشور نتایج مثبتی برای کشور و هیچ یک از افراد ساکن در ایران ندارد.»
مقاومت به درد خود آقایون میخوره چون که مشکلی ندارن منم حقوق چندین میلیونی و ماشین و خونه و سفر خارجیم به راه بود میگفتم مقاومت کنین!!!!!!!!!!
اون که جای اون کارگر یا معلم یا کارمند ساده نیست با حقوقی که رسما اعلام شده زیر خط فقره!!!!!!!!!! حق داره بگه مقاومت کنین
بصیرت رهبری رو 4 سال پیش دیدیم که گفتن دیدگاه من به احمدی نزاد نزدیک هست نه به هاشمی و با ایشون بیشتر موافقم و بخاطر اینکه سر این حرفش بمونه هیچ کدوم از نصایح رو قبول نکردن و کشور به به نابودی اقتصادی و سیاسی کشوندن! اون اقتصاد مقاومتی هم معلوم نیست از زائده کدوم تفکر هست!
در دنیای امروز چیزی به نام اقتصاد مقاومتی نداریم! تمامی کشور های جهان دارای اقتصاد باز هستن نه مقاومتی! البته مثل اینکه فقط کره شمالی و ایران درک درستی از اقتصاد دارن وبقیه دنیا در اشتباه هستن.
هیچکدوم از کشور های دنیا مستقل نیستن که الان ایران دم از استقلال میزنه! خود آمریکا خیلی از صنایعش وابسته به کشورهای اروپای و چین هست! استقلال کجا بود برادر من؟
35 سال هست میگن مرگ بر آمریکا و نه شرقی نه غربی! اونموقع پشتمون به آمریکا گرم بود الان به چین و روسیه! حداقل همه میدونن سگ آمریکایی ها صد شرف داره به روس ها!
الانم که از لحاظ سیاسی مستعمره روسیه و از نظر اقتصادی 100% مستعمره چین هستیم!
این بود استقلالی که شب و روز مسئولین بی مسئولیت این نظام در بوق و کرنا کردن؟
9 سال هست میگن سمند خودرو ملی! سمتد 100% ایرانی هست! همینکه دلار از 1000 تومن شد 3000 تومن سمند از 12 میلیون شد 36 میلیون تومن!
مسئولین این نظام اگه حیا داشتن بلافاصله دسته جمعی استعفا میدادن.
قبلا گفتم باز هم میگم! اول باید با امریکا صلح کنیم بعد به اقتصاد برسیم! تمام شد رفت! 100 سال سیاه با اقتصاد مقاومتی و فشاری و پلیسی و حزب اللهی و بسیجی به چیزی نمیرسیم!
اگه رهبری نبود الان کشور مایه چیز تومایه های عراق و سوریه بودولی الان قدرت اول منطقه است!!
قدرت اول رو برای من توضیح میدین؟
از نظر سیاسی اولیم؟ یا اقتصادی؟ یا فرهنگی و هنری؟ یا حفظ منابع طبیعی و یا تکنولوژی؟
احساساتی نشید
یه نظرم نمی شه من وشما در مورد رهبری اینجوری اضهار نظر کنیم نه اینکه نشه ،نمی تونیم دراین حد نیستیم!(اگه می تونستیم الان تومجلس خبرگان بودیم!)
اگه رهبری نبود الان کشور مایه چیز تومایه های عراق و سوریه بودولی الان قدرت اول منطقه است!!
از بحث دور نشیم!
ما با آمریکا وبه طور کلی غرب مشکلی نداریم مشکل اصلی با تفکر صهیونیستی هست که در کشور هایی مثل آمریکا انگلیس رایجه!
این تفکر بادین که بماند با خدا هم مشکل داره و به من وشما به چشنم یه انسانی نگاه میکنه که برخی موارد با حیوان هم برابره!!!
خدمت اون دوستی هم که گفتن 8 سال آقای خاتمی و احمدی نژاد قابل مقایسه نیست باید عرض کنم منم کاملا موافقم ولی جهت عکس تفکر شما!!!!!!!!!!!!!!!!
درامد نفتی ما تو دوره آقای احمدی نژاد حدود 10 برابر دوره اصلاحات هستش هزینه حدود 3 برابر افزایش پیدا کرده با این حساب تو دوره احمدی نژاد باید رفاه معیشتی مردم خیلی بهتر میشد ولی داریم میبینیم چی شده لازم به گفتن نیست نرخ بیکاری دوره اصلاحات خیلی پایینر از دوره احمدی نژاده سو مدیریت این آقا ما رو به باتلاقی انداخته که در اومدنمون با خداست شورای پول و اعتبار برنامه و بودجه که هیچی تامین اجتماعی هم که مسولش یه جانیه که باید الان یه جا دیگه می بود!!!!!!!!
در ضمن من نگفتم شما متعصب نیستین برعکس کافیه یه نگاه به پست هاتو بندازین از نظر من شما یکی از متعصب ترین افراد این تاپیک هستین آقای جلیلی به اندازه کافی سنگ انداختن جلو همه چی اگه اقتصاد ما الان به این وضع در اومده نتیجه تحریم هاست و اگه به این شدت تحریم شدیم نتیجه تعصب و پافشاری بی دلیل و منطق آقای جلیلی بر مواضع غلط شونه