به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mahsa.

New member
بچه ها از تبریز بوی شورش میاد میترسم دوباره بعد انتخابات مث دوره ی پیش جنجال شه.

Taraa

Well-known member
چی بگم والا!
ایده آل گرایی تو سن ما جوونا بیماری حساب نمیاد ولی از نظر جامعه یک مشکل هست!
بابا، قرار نیست که سوپر من بفرستیم پاستور یا ترمیناتور که بزنه کل مشکلات رو داغون کنه، مملکت رو هم گل و بلبل!

یکی از هشت نفر بهتره، همین! نه اینکه همه بدترند، یکی بد! (اینجوری پس تو جامعه یعنی اصن خوب نداشتیم؟؟؟!!!! که همه بدها اومدند بالا؟؟!!)

نچ ... توجه نکردید چی گفتم ... گفتم در شان مقام ریاست جمهوری نیستن .. نگفتم سوپرمن یا ترمیناتور نیستن ، نگفتم دنبال یکیم که مملکت رو گل و بلبل کنه

بهتر و بدتر فقط یه اصطلاح نسبیه ... شاید حدود من با شما فرق داره که اصطلاحای متفاوتی بکار میبریم

خدایا .. هر چی تو صلاح میدونی همون شه ... ما فقط در حد تشخیص خودمون عمل میکنیم

mohsen_1368_m

New member
خودشون گفتن که در انتخاب این رنگ خودشون نقشی نداشتن و اعضای ستادشون این رنگ پیشنهاد کرده!

biosta

Well-known member
آقا خانم تیکه تیکه ام کنید رای نمیدم
اگر اختیار دارم اگر آزادی دارم که تصمیم بگیرم , پس تصمیمم اینه که رای ندم

varia

Well-known member

به نظر من این ربطی به استقلال نداره اینا بازی سیاست
تو دوره ای قبلم این اتفاق ها افتاده
همین دوره ی قبل آقای خاتمی ورفسنجانی به نفع اقای موسوی کنار رفتن .

نميدونم در جواب به كي بود ولي بسيار اين حرفتونو قبول ميكنم.
با اينكه تو انتخابات شركت نميكنم!ولي همچنان سبز مانده ام!

mj1919

New member

Taraa

Well-known member

شما نمیدونی در جواب به کی بود؟!!! پست من که نقل قول گرفته شده رو ندیدی ینی؟!!! یه چی بگو بهش بخوره

سبز از مد افتاد .. شما بنفشو داشته باش

mj1919

New member
آیا پس فردا صبح این مرد، صاحب صندلی جلد چرمی پاستور خواهد شد؟؟؟!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

..
..

.....

13920312210645490621403.jpg

Taraa

Well-known member

به نظر من این ربطی به استقلال نداره اینا بازی سیاست
تو دوره ای قبلم این اتفاق ها افتاده
همین دوره ی قبل آقای خاتمی ورفسنجانی به نفع اقای موسوی کنار رفتن .

آقای رفسنجانی و آقای خاتمی اگه کنار رفتن به تشخیص و انتخاب خودشون اینکارو کردن، جناب عارف بنا به تشخیص و صلاحدید جناب خاتمی اینکارو کردن و این ینی استقلال ندارن

بعد از اون، سیاست بازی، صرفا در تضاد با عدم استقلال نیست .... عدم استقلال مربوط به رفتار جناب عارفه و سیاست رو که همشون دارن

mj1919

New member
آقای رفسنجانی و آقای خاتمی اگه کنار رفتن به تشخیص و انتخاب خودشون اینکارو کردن، جناب عارف بنا به تشخیص و صلاحدید جناب خاتمی اینکارو کردن و این ینی استقلال ندارن

بعد از اون، سیاست بازی، صرفا در تضاد با عدم استقلال نیست .... عدم استقلال مربوط به رفتار جناب عارفه و سیاست رو که همشون دارن

من نمی خواستم وارد این مکالمه بشم،
با اینکه من مخالف اصلاح طلب ها (نه فرآیند اصلاح ات) هستم، باید عرض کنم که این کارهایی که صورت می گیره، الفبای سیاست است و به معنی عدم استقلال فکری و اینا نیست.

شما در یک مسیر باید برای بهره برداری ماکسیسم از منابع در جهت اهداف، طرز فکر، و آرای خود باید عمل کنید.
زمانی که نیاز است، که دیدگاهتون رشد کنه، و تفکر خاصی بالا بیاد باید به نفع تفکر همسو و برتر از خودتون (و گاها نه برتر فقط محبوب تر) کنار بکشید و بعدا پاداش این هزینه تون رو بگیرید!
این سیاسته!

Taraa

Well-known member
من نمی خواستم وارد این مکالمه بشم،
با اینکه من مخالف اصلاح طلب ها (نه فرآیند اصلاح ات) هستم، باید عرض کنم که این کارهایی که صورت می گیره، الفبای سیاست است و به معنی عدم استقلال فکری و اینا نیست.

شما در یک مسیر باید برای بهره برداری ماکسیسم از منابع در جهت اهداف، طرز فکر، و آرای خود باید عمل کنید.
زمانی که نیاز است، که دیدگاهتون رشد کنه، و تفکر خاصی بالا بیاد باید به نفع تفکر همسو و برتر از خودتون (و گاها نه برتر فقط محبوب تر) کنار بکشید و بعدا پاداش این هزینه تون رو بگیرید!
این سیاسته!

جناب دکتر از شمایی که از اول در جریان همه مکالمات بودید توقع ندارم منظورمو متوجه نشید

ببینید .. این چیزایی که شما میفرمایید صحیح ... بله جناب حداد هم
بنا به تشخیص خودشون کنار کشیدن ، جناب ولایتی هم بنا به تشخیص خودشون کنار نکشیدن ... ولی نمیشه گفت استقلال ندارن چون خودشون این تصمیم رو گرفتن
جناب عارف خودش این تصمیم رو نگرفته ... بنظر شبیه یه عروسک خیمه شب بازی با کلی بند به دستش رفتار کرد ... چه قبل انصراف چه موقع انصراف

البته ناگفته نماند ... کل اینایی که خودشون رو به یه خط مشخص وابسته نشون میدن یه مقدار از استقلال خودشون رو زیر سوال میبرن ... چه اصول گرا چه اصلاح طلب
آدم باید مستقل باشه ... معنی نمیده همه نظرات یه خط رو قبول داشت ... قدرت تشخیص آدما با هم تفاوت داره ... کلا حرفای آقای غرضی رو تو مناظره آخر بسیار تایید مینمویم

mj1919

New member
جناب دکتر از شمایی که از اول در جریان همه مکالمات بودید توقع ندارم منظورمو متوجه نشید

ببینید .. این چیزایی که شما میفرمایید صحیح ... بله جناب حداد هم
بنا به تشخیص خودشون کنار کشیدن ، جناب ولایتی هم بنا به تشخیص خودشون کنار نکشیدن ... ولی نمیشه گفت استقلال ندارن چون خودشون این تصمیم رو گرفتن
جناب عارف خودش این تصمیم رو نگرفته ... بنظر شبیه یه عروسک خیمه شب بازی با کلی بند به دستش رفتار کرد ... چه قبل انصراف چه موقع انصراف

البته ناگفته نماند ... کل اینایی که خودشون رو به یه خط مشخص وابسته نشون میدن یه مقدار از استقلال خودشون رو زیر سوال میبرن ... چه اصول گرا چه اصلاح طلب
آدم باید مستقل باشه ... معنی نمیده همه نظرات یه خط رو قبول داشت ... قدرت تشخیص آدما با هم تفاوت داره ... کلا حرفای آقای غرضی رو تو مناظره آخر بسیار تایید مینمویم

همینه دیگه،
منم منظورم همینه، چناب عارف در کسوت نمایندگی اصلاحات اومد، به این خاطر کاندیدای مستقل نیست و نماینده ی یک جمعیتی است!
خوب جمعیت تصمیم گرفته که نمایندشون کس دیگه ای باشه به این خاطر عارف رفت کنار ! (هر چند که از خبرها میشه فهمید که عارف اصلا دوست نداشت این اتقاق بیفته و به نوعی بهش تحمیل شد!)

به نظر من این بحث خیلی جدی نیست، بهتره ادامه ندیم.

بالا