به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mohsen_1368_m

New member
برادر بزرگوار
جناب آقاي دكتر محمدرضا عارف

آن زمان كه گام در راه دشوار خدمت به اين ملت بزرگ نهاديد، ندايي سر داديد كه مردم اين مرز و بوم را به وجد آورد و شوري آفريديد كه سرتاسر ايران را درنورديد؛ حضورتان سخت گرامي بود. چراكه ترجمان اين شور و شعف و آن وجد پديد آمده در انديشه مردم، براي ما كه رداي رقابت دربر نكرده بوديم، انسجام ملي و يكپارچگي مردمي و حصول پيروزي در انتخابات 24 خرداد بود.

اكنون كه اميد مردم در حركتي يكپارچه مي‌رود تا حماسه‌اي نوين را نويد دهد، فروتنانه از جنابعالي و اين گام بلند، هوشمندانه و اخلاقي‌تان قدرداني نموده و با تاكيد بر صميميت، محبت، و دوستي ديرينه‌مان مجددا، سپاس‌ام را تقديمتان مي‌نمايم.

از خداوند متعال سربلندي جنابعالي، تداوم همكاري و همراهي، و استمرار تعامل گفتمان اصلاحات و اعتدال را خواهانم.

حسن روحاني

darya63

New member
چرا محسن رضایی کسی حاضر نیست به خاطر خودش یه سری حرفا رو بزنه فکر می کنی میتونه رئیس جمهور باشه و از حق ملت دفاع کنه ....
به نظر منم باید روحانی می رفت کنار چون عارف شانس بیشتری داشت تا روحانی

دوست خوبم اشتباه نکن
به نظر شما کسی که خیلی حرف میزنه ومثلا با تندی و خشونتوو تخریب دیگران از خودش دفاع میکنه خوبه؟
نمونه همچین ادمی و ما تجربه کردیم و جز ابرو ریزی برا ملت چیزی از خودش برامون نذاشت ...
اتفاقا به نظر من قدرت مقاومت اقای رضایی دربرابر تندی و تخریب دیگران بزرگترین مزیت ایشونه
چون قرار نیست کسی که رئیس جمهور میشه بدون تفکر و همین جوری چرتکی دهنشو باز کنه و با برچسب از خود دفاع کردن ابروی دیگرانن را ببره
رئیس جمهور باید مدبر و سیاست مدار باشه نه جنگ جو و و مخرب دیگران

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aram ft

mahsa.

New member
فک کنم الان کاملا مشخص شد که کدوما استقلال فکری و عملی ندارن

به نظر من این ربطی به استقلال نداره اینا بازی سیاست
تو دوره ای قبلم این اتفاق ها افتاده
همین دوره ی قبل آقای خاتمی ورفسنجانی به نفع اقای موسوی کنار رفتن .

aram ft

New member
من هم به رضایی رای می دم. انشالا رای بیاره. دوستان سعی نکنید هم دیگرو با زور متقاعد کنید. هر کس آزاده هر طور خواست فکر کنه. ولی من به محسن رضایی رای می دم چون الان بزرگترین مشکل کشور اقتصاده و ایشون هم اقتصاد خونه. بالا خره ما تحصیلی کرده ایم و می دونیم هر کس برای رشته ی خودش چقدر زحمت کشیده. هر کس تو رشته ی خودش صاحب نظره. نه رشته های دیگه... ایشون تو مناظره ها هم خوب ظاهر شد و کمتر سعی کرد کسی رو خراب کنه. فیلمش هم عالی بود. اشک آدم رو در می آوارد.

Persian-Masoud

New member
من شخصا طرفدار اصلاحات هستم و رهبر من خاتمی هست.
دوست دارم ما پیروز بشیم تا ایران روی خوشی و آرامش رو به خودش ببینه اما از پیروزی رضایی هم خوشحال میشم.
فقط دعا کنید این جلیلی رو با تقلب پیروز نکنن که بدبخت میشیم.

mj1919

New member
دوست دارم ما پیروز بشیم تا ایران روی خوشی و آرامش رو به خودش ببینه اما از پیروزی رضایی هم خوشحال میشم.

:motat:

زنده باد رضایی!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aram ft

Taraa

Well-known member

به نظر من این ربطی به استقلال نداره اینا بازی سیاست
تو دوره ای قبلم این اتفاق ها افتاده
همین دوره ی قبل آقای خاتمی ورفسنجانی به نفع اقای موسوی کنار رفتن .

منظور حرف منو اونی که باید میگرفت گرفت

b.nafas

New member
دوست خوبم اشتباه نکن
به نظر شما کسی که خیلی حرف میزنه ومثلا با تندی و خشونتوو تخریب دیگران از خودش دفاع میکنه خوبه؟
نمونه همچین ادمی و ما تجربه کردیم و جز ابرو ریزی برا ملت چیزی از خودش برامون نذاشت ...
اتفاقا به نظر من قدرت مقاومت اقای رضایی دربرابر تندی و تخریب دیگران بزرگترین مزیت ایشونه
چون قرار نیست کسی که رئیس جمهور میشه بدون تفکر و همین جوری چرتکی دهنشو باز کنه و با برچسب از خود دفاع کردن ابروی دیگرانن را ببره
رئیس جمهور باید مدبر و سیاست مدار باشه نه جنگ جو و و مخرب دیگران
من با این مخالفم چون سکوت در مقابل چیزهایی که داره مردم رو هر روز بدبخت تر می کنه مقاومت نیت اسمش یه چیز دیگس ...باید یکی باشه که حرف بزنه ..مشکل ما همین سکوت های نا بجاست

Persian-Masoud

New member
خداییش تارا تو از این وضعیت راضی هستی که طرفداری این افراطی هارو میکنی؟ بابا ملت بدبخت شدن بخدا! بس نیست؟

Persian-Masoud

New member
نظرسنجی سه شنبه / به چه کسی رأی می دهید؟
سعید جلیلی
4.45%
محسن رضایی
6.66%
حسن روحانی
75.8%
سید محمد غرضی
1.87%
محمد باقر قالیباف
7.02%
علی اکبر ولایتی
4.2%
تعداد کل آراء : 42719

عصر ايران

mj1919

New member
اخه چرا رضایی واقعا چرا ؟؟؟؟

به هزار و یک دلیل!
بد ترین نوع طرفداری از یک کاندیدا، رد کاندیدای رقیب است.

خداییش تارا تو از این وضعیت راضی هستی که طرفداری این افراطی هارو میکنی؟ بابا ملت بدبخت شدن بخدا! بس نیست؟

تجربه نشون داده که بنیادگرایی/فاندامنتالیسم/اصولگرایی/جریان انحرافی و چه چه... گره از کاری باز نمی کنه!!

الان سی و خرده سال از انقلاب گذشته، هنوز شعار کاندیداها ایناست: رفع فقر!! رفع گرانی!!! مشکل بیکاری!!!! تورم!!!! اقتصاد!!!! دلار!!!!!
بسی اندیشه برانگیز ناک می باشد!

goleyakh

New member

دقیقا موافقم
:smilies-azardl (113

mohsen_1368_m

New member
آیت الله هاشمی رفسنجانی:
قاطعانه از روحانی حمایت می کنم

آيت الله هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از جوانان فعال دانشجويي از تهران، قم و ديگر استان هاي كشور با تاكيد بر شور و نشاط جواني در عمل و ادبيات حماسي در جوانان كشور گفت : موقعيت كنوني جمهوري اسلامي ايران خطير است و بايد افرادي در مصدر امور قرار گيرند كه بتوانند خواسته هاي جوانان را درك كرده و كشورمان را به موقعيت واقعي خود برگرداند نه اينكه به دليل بي تدبيري و افراط گرايي زمينه تهديد و تحريم هاي بيشتر دشمنان را فراهم كنند.

به گزارش آفتاب، عضو خبرگان رهبري، با اشاره به توجه ويژه دين مبين اسلام به عقلانيت، تفكر و آزادي بيان و گفتگو كه پيامبر بزرگ اسلام الگوي اين رفتار در عصر خود بودند گفت: لازمه ، اقناع مردم بويژه جوانان مذاكره مشورت و تعامل با تمام گروه هاي عضو خانواده انقلاب است.

ايشان با استناد به آيه هاي سوره آل عمران در خصوص مباهله كه خداوند ميفرمايد: استدلال هاي خود را با ديگران در ميان بگذاريد و اگر نپذيرفتند مباهله كنيد. اين نشان عظمت پيامبر اسلام است كه در عين حقانيت، منطق مذاكره و گفتگو را براي ترويج و معرفي اصول دين مبين اسلام بكار مي گيرد و در شرايط امروز نيز همين روش بايد الگو و سرمشق مسئولان كشور باشد.

ايشان افراط گرايي را بدترين آفت براي جوامع بشري توصيف كرد و افزود: از ابتداي مبارزه تا كنون از افراط و تفريط حذر داشته ام و سعي كرده ام هميشه در خط اعتدال و منطق قدم برداشته تا دچار نقصان نشويم.

آيت الله هاشمي رفسنجاني در تشريح دلايل حضور خود در انتخابات اخير رياست جمهوري گفت: بنده واقعا تصميمي براي حضور نداشتم ولي وقتي با تقاضا هاي جمع كثيري از جوانان و قشر هاي مختلف مردم و علما و مراجع مواجه شدم با يك كلمه اي كه در جواب آنان اظهار داشتم كه نمي گويم نمي آيم ولوله اي در محافل افراطيون ايجاد كرد و هجمه هاي خود عليه بنده را با توسل به هر شيوه اي تشديد كردند. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در نهايت به دليل اينكه نمي خواستم مستبد به راي باشم تصميم به حضور در انتخابات گرفتم.

ايشان با اشاره به اينكه اكنون از شرايط بوجود آمده راضي هستم گفت: تنها دليلي كه باعث حضور بنده شد و آن را نيز قبل از ثبت نام خدمت رهبري معظم انقلاب گفتم خلق حماسه سياسي مورد نظر ايشان بود.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به تحمل بداخلاقي ها و تخريب هايي كه طي سالهاي گذشته تا كنون از سوي افراطيون بي ريشه متوجه ايشان بوده است گفت: البته مرز نقادي و انتقاد سازنده از تخريب جداست و بنده در اين سالها سعي كرده ام بر اساس اخلاق اسلامي صبر و تحمل را پيشه خود كنم كه به لطف خداوند تا كنون در اين مسير قدم گذاشته ام.

ايشان در پاسخ به سوالي در خصوص علت عدم احراز صلاحيت خويش گفت: با توجه به شور و نشاطي كه در سراسر كشور پس از اعلام حضورم در انتخابات ايجاد شد و از آنجايي كه در مسير تاييد صلاحيت بنده نيز بهانه و مشكلي نبود. يك مقام ارشد امنيتي، برخلاف عرف و قانون، شخصا در جلسه بررسي صلاحيت ها در شوراي نگهبان حضور يافت كه ابتدا مورد اعتراض برخي از اعضاي شوراي نگهبان نيز قرار گرفت و نهايتا به اعضاي شوراي نگهبان گفت: كه حضور هاشمي در انتخابات ميتواند موجب پيروزي قاطع و با راي بالاي مردم شود كه با راه و رسم آنها سازگار نيست و لذا اين شورا را متقاعد كرد كه به بهانه شرايط جسمي راي به عدم احراز صلاحيت بنده دهند.

ايشان افزود البته به رغم اطلاع كافي از موانع ايجاد شده و مباحث انجام شده در محافل مختلف عليه بنده بويژه در شوراي نگهبان، هيچ وقت بخاطر مصالح نظام اسلامي نخواسته ام با اختلاف و دعوا هاي سياسي وحدت جامعه مخدوش شود ولي برخي واقغيت ها بايد در تاريخ ثبت شود.

آيت الله هاشمي رفسنجاني به سابقه دعوت خود از آقاي ناطق نوري براي پذيرفتن كانديداتوري رياست جمهوري اشاره كرد و گفت: پس از اينكه ايشان دعوت بنده را نپذيرفت مشتركا به آقاي دكتر حسن روحاني پيشنهاد كرديم كه ايشان بصورت مشروط پيشنهاد مارا پذيرفت.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با تجليل و قدرداني از شخصيت علمي و متعهد دكتر عارف اعلام انصراف ايشان را تصميمي بزرگ و ارزشمند خواند و بيان كرد: دكتر عارف يكي از عالم ترين شخصيت هاي دانشگاهي در رشته خود بوده و شخصيت متعهد و با اخلاقي است.

ايشان افزود آقاي دكتر عارف براي جلوگيري از تفرقه، اين مسير را انتخاب كرد چرا كه ايشان از ابتدا نيز براي هوا و هوس قدم در اين ميدان نگذاشته بود و شخصيتي نجيب و با اصالت و متدين دارد.

آيت الله هاشمي رفسنجاني افزود نهايتا حجت الاسلام والمسلمين خاتمي كه ايشان نيز ساعت ها مشورت و افكارسنجي و نشست با مشاوران داشت به دكتر عارف پيشنهاد انصراف داد كه در نهايت آقاي عارف نيز در كمال فروتني آنرا پذيرفت.

آيت الله هاشمي رفسنجاني شركت در انتخابات را اصلي مهم و ضروري دانست و ضمن دعوت از همه مردم براي حضور پر شور در پاي صندوق هاي راي افزود: آقاي دكتر حسن روحاني با مشورت بنده قدم در راه انتخابات گذاشت و با احترامي كه براي كانديدا هاي ديگر قائلم به دكتر روحاني راي مي دهم و ايشان را براي تصدي قوه مجريه مناسبتر مي دانم.

ايشان گفت: بدانيد كه راي اظهار عقيده بسيار مهمي است كه نبايد آنرا كوچك شمرد و بايد به دور از هر گونه تعصب و افراط باشد.چرا كه در آينده نزد خداوند و مردم بايد پاسخگو باشيم.

ايشان افزود تفكرات و عقايد آقاي دكتر روحاني براي همه مشخص شده است و اميدوارم حماسه سياسي مورد نظر رهبري با تدبير مسئولان و امانتداري صحيح آنها اتفاق بيافتد.

در ابتداي اين ديدار تني چند از دانشجويان به نمايندگي از حضار، با بيان دغدغه ها و مشكلات جامعه بويژه جوانان خواستار رهنمود هاي آيت الله هاشمي رفسنجاني در خصوص مسائل مطروحه و بويژه انتخابات شدند.

darya63

New member
من با این مخالفم چون سکوت در مقابل چیزهایی که داره مردم رو هر روز بدبخت تر می کنه مقاومت نیت اسمش یه چیز دیگس ...باید یکی باشه که حرف بزنه ..مشکل ما همین سکوت های نا بجاست

پس دوست من با محاسبات شما کسی مثل اقای احمدی نزاد که ماشالله از نظر زبون حریف همه بودند باید پیروز میدون بودند پس چرا نبودند ونیستند؟اتفاقا مشکل ایشون این بود که زیادی حرف میزد
سیاست با داد و بیداد و زبون درازی و ابرو ریزی فرق داره...
شما این دوتا مسئله رو قاطی نکنید

کسی که بتونه با فکر و درایت و هوش مشکلی و حل کنه بهتر از ادمیه که هی فقط حرف بزنه و مششکل و هم حل نکنه...

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
چرا جلیلی مناظره‌های انتخاباتی را که هم‌زمان با اذان بود برای اقامه نماز ترک نکرد؟

واقعيت: سعيد جلیلی در فيلم تبليغاتی خود ادعا می‌کند که در زمان جلسه با 5+1 هر بار که وقت اذان می‌شد بلافاصله جلسه را يک‌طرفه تعطيل می‌کرد و برای اقامه نماز می‌رفت. سوال: مناظره‌های انتخاباتی کانديداهای رياست جمهوری همزمان با وقت اذان بود. چرا جلیلی حتی يک بار هم اين جلسات را برای اقامه نماز تعطيل نکرد؟

rozhan20

New member
به نظر من اصلح است!

نظرتون محترم ولی به نظر من وضعی که الان دچارش هستیم بیشتر تقصیرش گردن ایشونه چون رسما اعلام کردن مدارک 3 میلیون رای تقلبی دستشونه ولی به خاطر رهبر سکوت میکنن!!!!!!!!!! حالا مردم بیچاره این وسط چه گناهی کرده بودن که به خاطر سکوت امثال ایشون ظرف چند اخیر همه چیزشون رو از دست دادن لابد جهنم خاطرآقا مهمتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به نظر من کسی که نتونه از حق شخص خودش دفاع کنه هیچوقت قادر به دفاع از حقوق دیگران نخواهد بود ضمن اینکه ایشون با سکوتشون حق خیلی ها رو ضایع کردن

rozhan20

New member
ضمنا دوست عزیز سکوت در مقابل چیزایی که به بدبختی مردم دامن میزنه جایز نیست آقای احمدی نژاد حرف میزدن ولی هر جا به نفع خودشون و دار و دسته شون بود کسی موافق دروغگویی و داد و هوار الکی اونم در مقام آتو گیری نیست ایشون انقد حرف الکی زدن که شدن چوپان درغگو از هاله نور و نفت سر سفره ها بگیر تا دستور استخدام هایی که هیچوقت اجرایی نشد منش چاله میدونی به درد ریاست جمهوری نمیخوره ولی اینکه یه کسی در مقابل ظلمی ساکت نشینه یه بحث دیگه اس و کاملا حقه

darya63

New member
بله حرفای شما درست ولی ایشون اگه میخواستند ساکت بشینند که کلا این حرفو نمیزدن.این نشون میده به جاش و به موقع خودش حرفشو میزنه
حتما از نظر سیاسی و اقتضای زمان ایجاب میکرده سکوت کنند
بهرحال اگه حتی حرفی هم میزد الان نمیتونست کاندید بشه
و این کار و کرد تا بتونه بیاد و به جا و به موقع حرفشو بزنه.این درایت و سیاسته
شما حالا حرص نخور به هرکی دوست داری و اصلح تر میدونی رای بده

بالا